Vitocrossal 200 CM2 – universel løsning til nybyggeri og modernisering


Nyd godt af disse fordele

  • Kondenserende gaskedel, 400 til 620 kW
  • Selvrensningseffekt takket være glat overflade af rustfrit stål
  • Efter ønske rumluftafhængig drift eller balanceret aftræk
  • Alle hydrauliske tilslutninger kan monteres oppefra
  • Brugervenlig Vitotronic-regulering med klartekst- og grafikvisning


Til enkelt- og flerkedelanlæg

Vitocrossal 200 CM2 er en universelt anvendelig kondenserende gaskedel. Dens ydelse udgør ved en kedelvandstemperatur på 50/30 °C 400 til 620 kW, ved 80/60 °C fra 370 til 575 kW.

Som enkelt- eller flerkedelanlæg er den egnet til såvel bolig- og industrielle anlæg som til lokale varmenet samt større offentlige og industrielle bygninger.

Den har en Inox-Crossal-hedeflade med en robust MatriX-cylinderbrænder. Modulationsområdet fra 20 til 100 procent står for et økonomisk energiforbrug.

Vitocrossal 200 kan både anvendes rumluftafhængigt og med balanceret aftræk.


Komfortabel og effektiv regulering

Det kommunikationsegnede reguleringssystem Vitotronic 300 sørger for den økonomiske og sikre drift af varmeanlægget. Det er placeret på siden af kedlen af hensyn til en større brugervenlighed.

Der kan betjenes op til fire kedler med glidende sænket kedelvandstemperatur samt anlæg med en eller to varmekredse med blandeventil.

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Alsidig i brug

Vitocrossal 200, type CM2, er en gulvstående gaskedel, der fås fra 400 til 620 kW. Som et enkeltkedel- eller flerkedelsystem er det lige så velegnet til boligkomplekser, som det er til lokale opvarmningsnet, større offentlige og kommercielle bygninger, og industrielle systemer.

Sofistikeret kondenserende teknologi

Inox-Crossal opvarmningsoverfladen i rustfrit stål tilbyder ideelle betingelser for brug af kondenseringsteknologi. Den glatte opvarmningsoverflade i rustfrit stål gør det muligt for kondensvand, der opstår, når kondenseringsteknologien bruges, at strømme nedad. Sammen med den glatte overflade i rustfrit stål resulterer dette i en permanent selvrensende effekt - som sikrer høj udnyttelse af brændværdien på lang sigt, øger levetiden og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Den meget effektive varmeoverførsel og den høje kondensationshastighed muliggør standardeffektivitetsniveauer på op til 98% (Hs).

Rumluftuafhængig drift

Rumluftuafhængig drift er mulig og gør det muligt at sætte kondenseringskedlen op fleksibelt i bygningen.

Komfortabel og kraftfuld Vitotronic-kontrolenhed med farvetouchdisplay

Praktisk og kraftfuld Vitotronic kontrolenhed

Vitotronic-kontrolenheden med et stort farve touch-display muliggør hurtig idriftsættelse ved hjælp af hjælpefunktionen og nem betjening. Kedlen kan tilsluttes direkte til internettet til fjernovervågning via det integrerede LAN-interface. Serviceværktøjet Vitosoft 300 kommunikerer direkte via WLAN. Energiforbruget kan visualiseres transparent via kontrolens energikockpit.

MatriX cylinderbrænder

Vitocrossal 200-gaskedlerne med en MatriX-cylinderbrænder, moduleringsområde 20 til 100 procent.

MatriX-cylinderbrænder
warmwasserspeicher.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
400 til 620 kW
Normnyttegrad
97 % (Hs)/108 % (Hi)
Energiklasse
-
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Store beboelsesejendomme, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Effektiv regulering Vitotronic 300, der kan betjenes op til fire kedler med glidende sænket kedelvandstemperatur samt anlæg med en og to varmekredse med valgfri blandeventil.
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder(e) nødvendig(e) til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Med modulerende MatriX-cylinderbrænder
Vitocrossal 200