Vitocrossal 300 CR3B – den effektive kondenserende gaskedel


Profitér af disse fordele

  • Omdannelse af den anvendte energi til varme med op til 98 procent
  • Høj driftssikkerhed og lang levetid takket være rustfri Inox-Crossal-varmeveksler
  • Varmevekslerens selvrensningseffekt pga. glatte overflader af rustfrit stål
  • Alternativt kan den leveres med ELCO eller Weishaupt gas-blæsebrændere
  • To returstudser til en kondensationsoptimeret hydraulisk tilslutning


Enkeltkedelanlæg op til 1400 kW

Vitocrossal 300 CR3B er den blandt de kondenserende gaskedler, der leverer en ydelse fra 787 til 1400 kW. Som enkeltkedelanlæg er den den mest effektive varmecentral fra Viessmann.

Den er derfor ligeså egnet til boligkomplekser som til lokale varmenet, større erhvervs- og offentlige bygninger og industrielle anlæg.

Til Vitocrossal 300 kan gas-blæsebrændere fra ELCO eller Weishaupt leveres som alternativ.

Konstruktionen af hedefladerne i Vitocrossal 300 gør høje ydelser mulige ved moderate dimensioner og lav vægt.

Til lettere indbringning kan den kondenserende kedel leveres i to dele.


Komfortabel og effektiv regulering

Den kommunikationsegnede regulering Vitotronic 300 sørger for den sikre drift af anlægget. Op til fire kedler kan betjenes. Det, der gør betjeningen særligt let, er klartekstvisningen og det belyste display med integreret diagnosesystem.

Integreringen i bygningsmanagement-systemer er mulig. Til fjernovervågning via internettet fås TeleControl System med Vitocom og Vitodata.

Vitocrossal 300 Typ CR3B

Kondenserende gaskedel Vitocrossal 300 Typ CR3B

Vitocrossal 300, type CR3B er et topprodukt blandt de kondenserende kedler til gas, Kedlen fås i ydelses områder fra 787 til 1400 kW.

Som en enkelt kedelinstallation er den ud af Viessmann´s komplette produkt sortiment en af den mest kraftfulde kondenserende kedel. Dette gør den velegnet til boligbyggeri såvel som til lokale varmeanlæg, større offentlige og kommercielle bygninger og industrianlæg.

Sofistikeret kondenseringsteknologi

Udformningen af Inox-Crossal varmeveksleroverflader gør det muligt at udvikle Vitocrossal 300 på op til 1400 kW i en moderat størrelse og med relativ lav vægt. Derudover lettes indføringen betydeligt af det split designede varmevekslermodul / brændkammermodul.

Den meget effektive varmeoverførsel og den høje kondensationsrate tillader virkningsgrader på op til 98% (Hs). Disse høje virkningsgrader opnås ved et modstrømprincip for røggas og kedelvand, der optimerer kedlens virkningsgrad.

Vitocrossal 300 er udstyret med en sekundær returstuds således at højrere returtemperaturer fra eksempelvis brugsvandsproduktion ikke ødelægger kedlens kondensering.

Kedlen kan udstyres med brænder fra Weishaupt eller ELCO

Vitotronic regulering med farve touch display

Komfortabel og kraftig Vitotronic kontrol

Den nye Vitotronic regulering med en stort farvetouchdisplay  giver hurtig igangsætning ved hjælp af hjælpefunktioner samt enkel betjening. Via det integrerede LAN-interface kan kedlen være direkte forbundet til internettet til fjernovervågning. Serviceværktøjet Vitosoft 300 kommunikerer direkte via WLAN.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
787 til 1400 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energieeffizienzklasse
-
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Store beboelsesejendomme, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Effektiv regulering Vitotronic 300, der kan betjenes op til fire kedler med glidende sænket kedelvandstemperatur samt anlæg med en og to varmekredse med valgfri blandeventil.
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder(e) nødvendig(e) til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Som option med gas-blæsebrænder fra ELCO eller Weishaupt
Vitocrossal-300-CR3B-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.