Vitocrossal 300 CT3B – topklasse til erhverv og kommuner


Få disse fordele med Vitocrossal 300 CT3B:

  • Kondenserende gaskedler fra 187 til 635 kW
  • Normnyttevirkning 98 % (Hs)
  • Høj driftssikkerhed og lang levetid på grund af korrosionsbestandig rustfrie Inox-crossal varmeveksler
  • Selvrensende effekt på grund af glat varmeveksleroverflade af rustfrit stål
  • Kan udstyres med ELCO eller Weishaupt gasbrænder
  • To returstudse for optimeret kondensering
  • Nem og intuitiv Vitotronic-regulering med farve touch display
  • Integreret LAN-grænseflade til internetkommunikation og integreret WLAN til serviceinterface

 

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Fås med ELCO eller Weishaupt brændere

Vitocrossal 300, type CT3B er en kondenserende gaskedel med en Inox-Crossal varmeveksler. Vitocrossal 300- type CT3B leveres uden brænder fra fabrikken. Den kondenserende kedel kan udstyres med ELCO eller Weishaupt brændere.

Sofistikeret kondenseringsteknologi

Udformningen af Inox-Crossal varmeveksleroverflader gør det muligt at udvikle Vitocrossal 300  i en moderat størrelse og med relativ lav vægt. Derudover lettes indføringen betydeligt af det split designede varmevekslermodul / brændkammermodul.

Den meget effektive varmeoverførsel og den høje kondensationsrate tillader virkningsgrader på op til 98% (Hs). Disse høje virkningsgrader opnås ved et modstrømprincip for røggas og kedelvand, der optimerer kedlens virkningsgrad.

Vitocrossal 300 er udstyret med en sekundær returstuds således at højrere returtemperaturer fra eksempelvis brugsvandsproduktion ikke ødelægger kedlens kondensering.

Vitotronic med Farve-Touch-Display

Komfortabel og kraftig Vitotronic kontrol

Den nye Vitotronic regulering med en stort farvetouchdisplay  giver hurtig igangsætning ved hjælp af hjælpefunktioner samt enkel betjening. Via det integrerede LAN-interface kan kedlen være direkte forbundet til internettet til fjernovervågning. Serviceværktøjet Vitosoft 300 kommunikerer direkte via WLAN.

Produktsnit

Vitocrossal-300-CT3B-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.