Vitocrossal 300 type CT3U: Med MatriX cylinderbrænder, overflade af Inox-Crossal varmeveksler og brugervenlig Vitotronic kontrolenhed


Nyd godt af disse fordele:

 • Gaskondenserende kedel, 400 til 630 kW, som et to-kedelsystem op til 1260 kW
 • Standardeffektivitet op til 98% (Hs)
 • Høj driftssikkerhed og lang levetid takket være den korrosionsbestandige Inox-Crossal varmeveksleroverflade lavet af rustfrit stål
 • Inox-Crossal varmeveksleroverflade til meget effektiv varmeoverførsel og høj kondenshastighed
 • Selvrensende effekt takket være den glatte overflade i rustfrit stål
 • MatriX cylinderbrænder til særlig lydsvag, økonomisk og miljøvenlig drift med et moduleringsområde på 33 til 100%
 • Eventuelt rumluftafhængig og rumluftuafhængig drift
 • Kaskade med præfabrikeret tilbehør til hydraulik og udstødningsside
 • Brugervenlig Vitotronic-kontrolenhed med farve touch-skræm
 • Integreret LAN-interface til internetkommunikation og integreret WLAN til service-interface

Vitocrossal 300 CT3U – ideel som tagvarmecentral


Fordelene:

 • Lav vægt, derfor velegnet til tagvarmecentraler
 • Lave driftsomkostninger takket være stor udnyttelse af brændværdien pga. optimeret hydraulisk tilslutning
 • Varmevekslerens selvrensningseffekt vha. glatte overflader af rustfrit stål
 • Hydraulisk adskilt tilslutning af høj- og lavtemperaturvarmekredse
 • Adgang til brænderen og til hedefladen forfra til vedligeholdelse


Let og kompakt

Vitocrossal 300 C3TU er en gulvstående kondenserende gaskedel med Inox-Crossal-hedeflader og MatriX-cylinderbrænder.

Med en ydelse på 400 til 630 kW egner den kondenserende kompakt-gaskedel sig til opvarmning af flerfamiliehuse, offentlige og industrielle bygninger.

Et særligt plus er dens kompakte dimensioner og den lave vægt. Kedlen leveres i to dele og kan derfor også let installeres i tagvarmecentraler.


Højeffektiv varmeoverførsel

På grund af sin konstruktion med de lodret anordnede hedeflader udnytter den kondensationsvarmen fra røggassen optimalt. På den måde omdannes den anvendte energi til varme med op til 98 procent.

Vitocrossal 300 har takket være to separate returstudser til tilslutning af en høj- og en lavtemperaturvarmekreds en større udnyttelse af brændværdien.

Varmeveksleren af rustfrit ståls glatte overflade sørger for en kontinuerlig selvrensningseffekt. Kondensatet kan løbe uhindret nedad og holder overfladen ren. Det øger levetiden og reducerer vedligeholdelsesudgifterne.

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Fremragende forhold mellem pris og ydelse

Med Vitocrossal 300, type CT3U, tilbyder Viessmann kondenseringsteknologi af høj kvalitet fra 400 til 630 kW med et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

Vitocrossal 300 består af gennemtestede komponenter fra Viessmann kondenserende teknologi og har Inox-Crossal varmeveksleroverflade. Derudover er den udstyret med MatriX cylinderbrænder.

Sofistikeret kondenserende teknologi

Inox-Crossal varmeveksleroverfladen i rustfrit stål tilbyder ideelle betingelser for anvendelse af kondenseringsteknologi. Den glatte varmeveksler i rustfrit stål gør det muligt for kondensvand, der opstår under brug af kondenseringsteknologien, at strømme nedad. Sammen med den glatte overflade i rustfrit stål resulterer dette i en permanent selvrensende effekt - som sikrer høj udnyttelse af brændværdien på lang sigt, øger levetiden og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Den meget effektive varmeoverførsel og den høje kondensationshastighed muliggør standardeffektivitetsniveauer på op til 98% (Hs). Disse høje standardeffektivitetsgrader opnås gennem modstrømsprincippet for opvarmning af gas og kedelvand, samt intensiv hvirvl af opvarmningsgasserne gennem opvarmningsoverfladen.

Robust brænder med lang levetid

Den internt udviklede og fremstillede MatriX cylinderbrænder er kendetegnet ved en lang levetid på grund af sit MatriX-stof i rustfrit stål.

Rumluftuafhængig drift

Vitocrossal 300 kan betjenes i en rumluftafhængig, såvel som rumluftuafhængig drift i hele outputområdet, hvorved kondensvandskedlen kan opsættes fleksibelt i bygningen.

Komfortabel og kraftfuld Vitotronic-kontrolenhed med farvetouchdisplay

Praktisk og kraftfuld Vitotronic kontrolenhed

Vitotronic-kontrolenheden med en stor farve touch-skærm muliggør hurtig idriftsættelse ved hjælp af hjælpefunktionen og nem betjening. Kedlen kan tilsluttes direkte til internettet til fjernovervågning via det integrerede LAN-interface. Serviceværktøjet Vitosoft 300 kommunikerer direkte via WLAN. Energiforbruget kan visualiseres transparent via kontrolens energikockpit.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
400 til 630 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energiklasse
-
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Store beboelsesejendomme, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Betjeningsvenlig Vitotronic-regulering
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder(e) nødvendig(e) til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
MatriX-cylinderbrænder
Vitocrossal-300-CT3U-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.