Vitocrossal 300 CU3A – opfylder alle ønsker


Profitér af disse fordele

  • Omdannelse af den anvendte energi til varme med op til 98 procent
  • Støjsvag, økonomisk og miljøvenlig
  • Varmevekslerens selvrensningseffekt takket være glatte overflader af rustfrit tål
  • Lambda-Pro-Control-forbrændingsregulering til alle gastyper
  • Energiklasse A


Gulvstående førsteklasses kedel

Vitocrossal 300 er et topprodukt blandt gulvstående kondenserende gaskedler.

Dens effektive MatriX-gasbrænder med Lambda-Pro-Control-forbrændingsregulering tilpasser sig automatisk til ændringer i gaskvaliteten for natur- og F-gas.

På grund af sin konstruktion med de lodret anordnede hedeflader udnytter den kondensationsvarmen fra røggassen optimalt. På den måde omdannes den anvendte energi til varme med op til 98 procent.

Med en ydelse på 2,5 til 60 kW egner den kondenserende kompakt-gaskedel sig til opvarmning af flerfamiliehuse, offentlige og industrielle bygninger.


Komfortabel Vitotronic-regulering

Både fagfolk og brugere har fordel af den brugervenlige Vitotronic-regulering: Styringsmenuen har en logisk og let forståelig opbygning. Den er oplyst, har god kontrast og er let at aflæse.

Hvis man er i tvivl, kan man altid bruge hjælpefunktionen, som oplyser om andre indtastningstrin. Den grafiske brugeroverflade viser også varmekarakteristikker og solvarmeudbytte ved et tilsluttet solvarmeanlæg.

Gas-Brennwertkessel Vitocrossal 300

Vitocrossal 300 gas kondenserende kedel

Brugen af ​​en kondenserende kedel er næsten en selvfølge i nye bygninger, for her kan kedlen og varmesystemet koordineres optimalt fra starten: En kondenserende kedel giver den største fordel, når den installeres i varmesystemer med lave varmesystem temperaturer. Selv ved løbende modernisering, kan man med kondenserings teknologi spare op til 30 procent på opvarmningsomkostninger.

Vitocrossal 300 er et topprodukt blandt gulvstående gas kondensatorer. Kombinationen af ​​Inox-Crossal varmeveksleren med MatriX gasbrænderen er en milepæl i Viessmann opvarmningsteknologi: enestående effektivitet som sparer opvarmningsomkostningerne og minimerer emissionerne af forurenende stoffer.

Vitocrossal 300 gas kondenserende kedel er den rigtige løsning til enhver anvendelse - også til opvarmning af lejlighedsbygninger såvel som offentlige og kommercielle bygninger.

Betjening uafhængigt af den omgivende luft

Betjening uafhængigt af den omgivende luft er mulig og muliggør en fleksibel installation af kondens kedlen i bygningen.

Intelligent forbrændingskontrol

Den velprøvede MatriX gasbrænder med LambdaPro Control forbrændingsstyring tilpasser sig automatisk til skiftende gaskvaliteter og garanterer en konstant høj standard effektivitet på 98 procent, for både naturgas og LPG.

 

Inox-Crossal rustfri varmeveksler

Avanceret kondenserende teknologi

Inox-Crossal varmeveksleren af rustfrit stål giver ideelle betingelser for udnyttelse af brændværdien. Den glatte rustfrie varmeveksler tillader kondensvandet at løbe let ned hvilket resulterer i højere udnyttelse af brændværdien, den højere udnyttelse opstår ved brug af modstrømsprincippet i den rustfrie varmeveksler. Dette medfører i kombination med den glatte overflade af rustfrit stål i en permanent selvrensende effekt.

Effektiv udnyttelse af røgasserne

Vitocrossal 300 udnytter i sin konstruktion med de lodret anbragte varmeveksler-flader, kondensationsvarmen i røggassen enormt effektivt. Således opnås en effektivitet på op til 98 procent.

Komfortabel Vitotronic kontrol

Komfortabel Vitotronic kontrol

Både virksomheder og private drager fordel af den brugervenlige Vitotronic-kontrol: kontrol menuen er logisk, let forståelig og let at læse. Har man behov for hjælp, er der en hjælpefunktion. Brugerfladen viser ligeledes opvarmningskarakteristika og solafkast.

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
2,5 til 60 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
En-/to-/flerfamiliehus, erhverv, kommuner, nybyggeri og modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Modulerende MatriX-gasbrænder med stort modulationsområde
Vitocrossal-300-CU3A-Schnitt.png

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem
Gasumstellung in Nordwestdeutschland

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem