Vitodens 200 - Gasfyr i en klasse for sig.

Få disse fordele med Vitodens 200-W

  • Omsætter den anvendte gasart til varme med en effektivitet på op til 98 procent
  • Lydsvag drift grundet lavere blæserhastighed, helt ned til 39 dB
  • Kompakte mål, kun 450 mm bred (1,8 til 35 kW)
  • Nem betjening gennem nyt Vitotronic regulering med 5" farvetouch display
  • Regulering gennem App over internettet (kræver tilkøb af Vitoconnect 100)
  • Kaskade løsninger på op til 594 kw er mulige
  • Energiklasse: A
 Gasfyr Vitodens 200-W

Fleksibel og effektivt gasfyr med Inox-Radial-varmeveksler, farve touch screen og valgfri styring via app

Vitodens 200-W er et ideelt gasfyr til parcelhuse og enfamilies huse. Passer i et ethvert brygges eller fyrrum - den kan være inde i dine eksisterende skabe

Inox-Radial-varmeveklser

Vitodens 200-W er udstyret med en Inox-Radial-varmeveksler i rustfrit stål. Det garanterer pålidelighed og en permanent høj kondenserende effektivitet. Dette gælder også for MatriX-cylinderbrænderen af rustfrit stålvæv.

Vitodens 200-W bruger mindre energi, fordi den også udnytter varmen i udstødningsgasserne. Resultatet er en høj konvertering af energi til varme med op til 98 procent og energieffektivitet klasse A. Dette reducerer varmeudgifterne og skåner miljøet. I kombination med solfangere eller modulerende fjernbetjeninger opnås næste højeste effektivitet klasse A +.

Inox-Radial-varmeveksler

Vitotronic 200 med farve touch display

Både slutbrugere og VVS installatører navigerer nemt og overskueligt rundt på den nye Vitotronic 200. Med den nye 5" farvetouch skærm er navigering og indstilling af parametre både logisk og nemt overskueligt. Det integrerede menu punkt opstartshjælp hjælper med nem idrifttagning ved montage.

Vitotronic 200 med farve touch display
Energi-Cockpit

Forbrug indikator gennem funktionen energi-cockpit

Energi cockpittet viser forbruget af gas og elektricitet til gaskedlen direkte på skærmen. I kombination med et solvarme system giver det giver oplysninger om det aktuelle soludbytte til afbalancering af energiforbruget. Det er også muligt at gemme de aktuelle ladetilsstande og se temperaturerne i de enkelte lagdelinger ved brug af kombi beholdere.

Automatisk forbrændingsregulering

Vær ikke nervøs for skiftende gaskvalitet som når der f.eks er tysk gas i rørerne. Den indbyggede forbrændingskontrol Lambda Pro Control sørger for at gasfyret automatisk indstiller sig til den type gas der kommer frem til fyret. Dermed undgår du driftsstop og får tilmed lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Komfortabel regulering via App

Nem og overskuelig regulering af varmeanlægget gennem app, og den trådløse udbygning Vitoconnect 100. Dette vil forbinde til den lokale router og giver adgang til Vitodens 200-W fra telefonen eller tablet via internettet. Vores app ViCare kan regulerer en varmekreds. Haves der mere ned en varmekreds og op til tre varmekredse er Vitotrol Plus App det rigtige valg.

Ekstremt let at vedligeholde

Alle komponenter er tilgængelige forfra, gasfyret er rummelig med nem tilgang gennem frontlåge hvilket forenkler simple serviceopgaver

 

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
1,8 til 150 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png
En-/to-/flerfamiliehus, etagelejlighed i flerfamiliehus, erhverv, nybyggeri og modernisering
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Varmeapparat med yderligere varmtvandsbeholder til høj varmtvandskomfort, til 35 kW også som kombiapparat uden yderligere varmtvandsbeholder til simpel varmtvandsforsyning
Yderligere kendetegn
Som flerkedelanlæg op til 600 kW
Produktsnit Vitodens 200-W

Vitoconnect 100

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

ViCare app

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.