Vitodens 222-F - Kompakt gasfyr til gulvmontage med integreret varmtvandsbeholder


Profiter af disse fordele

  • Kompakt gaskedel til gulvmontage med køkkenmoduls dimensioner
  • Lang levetid og effektivitet med rustfri Inox-Radial varmeveksler
  • Energibesparende højeffektiv pumpe
  • Nem betjening gennem nyt Vitotronic regulering med 5" farvetouch display
  • Regulering gennem App over internettet (kræver tilkøb af Vitoconnect 100)
  • Energiklasse: A
  • Energiklasse varmtvandsproduktion: A
Vitodens 222-F

Den kompakte gulvstillede kombikedel Vitodens 222-F imponerer med en høj varmtvands kapacitet, kontrol med farve touch screen - og mulighed for fjernbetjening over app.

Vitodens 222-F er udviklet til at modernisere varmesystemer og som erstatning for ældre gaskedler med inbygget beholder nedenunder. Det visuelt tiltrækkende varmesystem passer også ind i fælles køkken enheder og kan integreres nemt i boligen.

Inox-Radial-varmeveksler af rustfri stål

Med den integrerede højeffektive pumpe med variabel hastighed er Vitodens 222-F ekstremt energieffektiv og støjsvag. Brugen af materialer i høj kvalitet bidrager også til en effektiv og langvarig drift. Inox-radial-varmeveksleren af rustfrit stål leverer den nødvendige pålidelighed og sikrer permanent høj kondenserende effektivitet. Dette gælder også for den MatriX-cylinderbrænderen af rustfrit stål MatriX-væv.

Vitodens 222-F bruger mindre energi, fordi den også udnytter varmen i udstødningsgasserne. Resultatet af dette er en høj konvertering af energi til varme med op til 98 procent og energieffektivitet klasse A. Dette reducerer både varmeudgifterne og skåner miljøet.

Inox-Radial-varmeveksler af rustfri stål

Vitotronic 200 med farve touch display

Både slutbrugere og profesionelle navigerer nemt og overskueligt rundt på den nye Vitotronic 200. Med den nye 5" farvetouch skærm er navigering og indstilling af parametre både logisk og nemt overskueligt. Det integrerede menu punkt opstartshjælp hjælper med nem idrifttagning ved montage.

Vitotronic 200 med Farve -Touch-Display
Energi-Cockpit

Forbrug indikator gennem funktionen energi-cockpit

Energi cockpittet viser forbruget af gas og elektricitet til gaskedlen direkte på skærmen. I kombination med et solvarme system giver det giver oplysninger om det aktuelle soludbytte til energi balancering, Det er også muligt at lagre de aktuelle ladetilsstande og se temparturerne i de ekelte lagdelinger ved brug af kombi beholdere.

Automatisk forbrændingsregulering

Den integrerede forbrændings kontrol LambdaPro Control Plus tilpasser sig automatisk til de særlige kendetegn ved forskellige typer af gas (naturgas E / L, flydende gas, biogas) og sikrer konstant høj energieffektivitet. Lambda Pro Control Plus bidrager til lavere

Komfortabel regulering via App

Nem og overskuelig regulering af varmeanlægget gennem app, og den trådløse adapter Vitoconnect 100. Dette vil forbinde til den lokale router og giver adgang til Vitodens 222-W fra telefonen eller tablet via internettet. Vores app ViCare kan regulerer en varmekreds. Haves der mere ned en varmekreds og op til tre varmekredse er Vitotrol Plus App det rigtige valg.

Ekstremt let at vedligeholde

Alle komponenter er tilgængelige forfra, kedlen er rummelig med nem tilgang gennem frontlåger hvilket forenkler simple serviceopgaver

Vitoconnect

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

ViCare App

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
1,8 til 26 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
En-/tofamiliehus, etagelejlighed i flerfamiliehus, nybyggeri og modernisering
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Rørspiral-varmtvandsbeholder med volumen på 130 liter til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Passer perfekt til køkkenmoduler
Vitodens 222-F, Typ B2SB