Vitodens 222-W - Væghængt gasfyr med ladebeholder


Profiter af disse fordele

  • Kompakt kondenserende gasfyr med integreret varmtvandsproduktion.
  • Høj brugsvandskomfort ved hjælp af integreret rustfri 46 liter ladebeholder
  • Lang levetid og effektivitet med rustifri Inox-Radial varmeveksler
  • Lydsvag drift grundet lavere blæserhastighed
  • Nem betjening gennem nyt Vitotronic regulering med 5" farvetouch display
  • Regulering gennem App over internettet (kræver tilkøb af Vitoconnect 100)
  • Energiklasse: A
  • Energiklasse varmtvandsproduktion: A
Vitodens 222-W

Fleksibel og effektiv gasfyret kedel med Inox-Radial-varmeveksler, farve touch screen og valgfri styring via app

Vitodens 222-W er en ideel gaskedel til lejligheder eller familiens bopæl. Det kan let monteres i en niche i et badeværelset eller i et køkken.

Inox-Radial-varmeveksler

Vitodens 222-W er udstyret med en Inox-Radial-varmeveksler i rustfrit stål. Det garanterer pålidelighed og en permanent høj kondenserende effektivitet. Dette gælder også for MatriX-cylinderbrænderen af rustfrit stålvæv.

Vitodens 222-W bruger mindre energi, fordi den også udnytter varmen i udstødningsgasserne. Resultatet er en høj konvertering af energi til varme med op til 98 procent og energieffektivitet klasse A. Dette reducerer varmeudgifterne og skåner miljøet. I kombination med solfangere eller modulerende fjernbetjeninger opnås næste højeste effektivitet klasse A +.

 

 

Inox-Radial-varmeveksler

Vitotronic 200 med farve touch display

Både slutbrugere og profesionelle navigerer nemt og overskueligt rundt på den nye Vitotronic 200. Med den nye 5" farvetouch skærm er navigering og indstilling af parametre både logisk og nemt overskueligt. Det integrerede menu punkt opstartshjælp hjælper med nem idrifttagning ved montage.

Vitotronic 200 med farve touch display
Energi-Cockpit

Forbrug indikator gennem funktionen energi-cockpit

Energi cockpittet viser forbruget af gas og elektricitet til gaskedlen direkte på skærmen. I kombination med et solvarme system giver det giver oplysninger om det aktuelle soludbytte til energi balancering, Det er også muligt at lagre de aktuelle ladetilsstande og se temparturerne i de ekelte lagdelinger ved brug af kombi beholdere.

Automatisk forbrændingsregulering

Den integrerede forbrænding kontrol LambdaPro Control Plus tilpasser sig automatisk til de særlige kendetegn ved forskellige typer af gas (naturgas E / L, flydende gas, biogas) og sikrer konstant høj energieffektivitet. Lambda Pro Control Plus bidrager til lavere vedligeholdelsesomkostninger

Komfortabel regulering via App

Nem og overskuelig regulering af varmeanlægget gennem app, og den trådløse adapter Vitoconnect 100. Dette vil forbinde til den lokale router og giver adgang til Vitodens 222-W fra telefonen eller tablet via internettet. Vores app ViCare kan regulerer en varmekreds. Haves der mere ned en varmekreds og op til tre varmekredse er Vitotrol Plus App det rigtige valg.

Ekstremt let at vedligeholde

Alle komponenter er tilgængelige forfra, kedlen er rummelig med nem tilgang gennem frontlåge hvilket forenkler simple serviceopgaver

Høj brugsvandskomfort

Den kondenserende kedel Vitodens 222-W har en særlig høj varmtvandskomfort: Den har en indbygget rustfri ladebeholder med 46 Liter vand.

Den integrerede ladebeholder sikrer den ønskede vand temperatur kontinuerligt. Dette gøres ved hjælp af indbyggede følere der sikrer den ønskede brugsvandskomfort til enhver tid. Ved et behov for større vandmængder - for eksempel når du fylder et badekar eller tager et langt brusebad, slår MatriX-cylinderbrænderen automatisk til og fastholder den ønskede vandtemperatur.

Vitoconnect_Anschluesse.png

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

Sicherheit.png

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
1,8 til 35 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F-gas
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, etagelejlighed i flerfamiliehus, nybyggeri og modernisering
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Indbygget ladebeholder af rustfrit stål med 46 liter vandvolumen til gennemsnitlig varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Kan uden problemer monteres væghængt i en niche i badeværelset eller i et bryggers

ErP Label

Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Vitodens 222-W