Hybridopvarmning - fremtidssikret opvarmning samlet i én enhed.

Hybride enheder har en varmepumpe og en gas- eller oliekondenserende kedel kombineret med en varmtvandstank. Den intelligente energimester Hybrid Pro Control vælger automatisk den billigste og mest effektive driftsform.


Udvikling af energipriser

Energipriser

Hvad vil fremtiden bringe?

De konstant svingende energipriser gør det vanskeligt for forbrugerne at træffe den rigtige beslutning, når det gælder et økonomisk og miljørigtigt varmesystem, som også kan brgues i fremtiden.
De hybride og kompakte enheder er en fremtidssikker løsning på moderne varmesystemer.


Hybridsystem - Det fremtidssikrede energimiks i en enhed

Når det kommer til energi og opvarmning, er der mange løsninger, og beslutningen om, hvilket varmesystem man skal vælge, er ikke så let. Det eneste, der er sikkert, er, at priserne på fossile brændstoffer og for elektricitet svinger. Derfor kan det være en klar fordel at få et hybrid anlæg, som kombinere energikilder og dermed fremtidssikre din opvarmning. 

I hybrid anlæg er der to uafhængige varmegeneratorer integreret i en enhed: en gas- eller oliekondenserende kedel kombineret med en eldrevet varmepumpe, der trækker energi fra luft og vand. Dette energimix kombinerer "vedvarende" med "meget effektiv" og giver dermed størst mulige frihed til, at bruge den billigere energikilde. Afhængig af situationen på energimarkedet kan reguleringen indstilles, så den billigste og mest effektive driftsform altid vælges, når energipriserne svinger.

Hybrid anlæg

Effektiv og vedvarende på samme tid

Den høje effektivitet af Viessmann varmepumper er ikke kun en besparelsesfaktor. Varme og energi fra miljøet sparer værdifulde ressourcer og reducerer også CO2-emissioner. I kombination med en meget effektiv kondenserende kedel fra Viessmann kan du altid stole på energireduceret og økonomisk drift.

På denne måde opnår du en optimal blanding af vedvarende energi og konventionelle energikilder. Det intelligente styresystem Hybrid Pro Control kan justeres individuelt, så den mest effektive og billigste varmegenerator altid vælges. Deermed er de konstant svingende energipriser er ikke et problem for dig.

Fordele

● I fremtiden vil du altid varme dit hus med den billigste tilgængelige energi.
● Du er allerede forberedt på fremtidens elmarked.
● Bedste ErP-vurdering: A ++

Energimanager Hybrid Pro Control

Den intelligente Energimanager Hybrid Pro Control

Normalt styres varmesystemer baseret på enten stuetemperatur eller udetemperatur. Den intelligente energimester Hybrid Pro Control tænker videre og styrer systemet med variable indstillinger. Du kan definere disse individuelt og ændre dem til enhver tid:

● Energipriser
● CO2-emissioner
● El forbrug
● Energieffektivitet
● Varmebehov

Energimiks til effektiv og billig drift

Takket være Hybrid Pro Control genkender styringen for eksempel, når varmepumpen kan dække hele varmebehovet alene. Hybrid Pro Control reagerer i overensstemmelse med: Energiomkostningerne til elektricitet, gas og olie, der indtastes og beregner, hvilken energikilde der kan bruges mest effektivt i øjeblikket. Hybrid Pro Control har altid effektiviteten af ​​det samlede system i tankerne. Hvis en af ​​varmegeneratorerne bliver mindre gunstig end den anden i henhold til den valgte referencevariabel, slukkes den.

Hybrid Pro Control - altid behagelig

Effektiv eller miljøvenlig? Altid behagelig

Valget er dit: Hybridsystemet kan enten arbejde på en særlig miljøvenlig måde eller være særlig omkostningseffektiv. Det er let at indstille: Hybrid Pro Control gør resten.

1. Økonomisk drift

Afhængigt af energipriser og systemdesign kan du spare op til 40 procent af opvarmningsomkostningerne i økonomitilstand.

2. Miljørigtig drift

Ved denne indstilling fungerer systemet med de laveste CO2-emissioner pr. KWh genereret termisk energi.

Uanset om du har valgt økonomisk eller miljørigtig drift, aktiverers funktionen "Komfortdrift", hvilket betyder at der altid vil være varmt vand.

Hybrid Pro Control tænker på alt.

Hybrid Pro Control tænker på alt. Også på selvgenereret elektricitet med solceller.

Hybrid Pro Control-energilederen tager også hensyn til den selvgenererede elektricitet fra et solcelleanlæg ved beregning af den billigste driftsform.

På farten eller derhjemme: alt under kontrol

Du kan få adgang til din opvarmning når som helst og du kan selv tage styringen - nemt via Internettet. Med den gratis Vitotrol Plus-app får du sikker og nem adgang via smartphone, tablet eller computer.

Alt under kontrol med Vitotrol-appen
Hybride enheder er godt mærket

Gas eller olie: moderniseres med en garanti for fremtiden

Du kan altid stole på effektivitet. For alle Viessmanns hybrid anlæg har energimærket A ++.Hybrid-anlæg icons-wp-gas-oel-75x25.png

Hybrid enheder repræsenterer en ny kategori, som opfylder kravene i energiovergangen til et varmesystem bedre end nogensinde ved at kombinere forskellige energikilder. Operatøren er derfor ikke længere afhængig af en energikilde og kan udnytte de respektive fordele som muligt.