Oliefyr til vægmontage

Profitér af disse fordele

  • Særligt kompakt kondenserende oliefyr til vægmontage
  • Ideel til montage i nicher uden behov for plads til siderne
  • Omdannelse af det anvendte brændstof til varme med op til 98 procent
  • Støjsvag drift takket være separat indkapsling af kedelblokken
  • Strømbesparende lavenergi-cirkulationspumpe (energiklasse A)
  • Energiklasse: A


Kompakt og pladsbesparende

Vitoladens 300-W er et kompakt kondenserende oliefyr til vægmontage. Med den indbyggede lyddæmper er driften f.eks. også mulig i bryggerset.

Brænderen arbejder enten med balanceret aftræk eller rumluftafhængigt, hvilket muliggør en fleksibel montage.

Udskiftning af et gammelt anlæg med Vitoladens 300-W skaber ekstra plads. Den er så kompakt, at den med sine kun 48 cm i bredden kan monteres i nicher uden problemer.

Kedlen er endvidere meget brugervenlig, der er adgang til alle komponenterne forfra, afstand til siden er ikke nødvendig.


Effektiv til den mindste detalje

Den særligt lydsvage, modulerende Compact-blåbrænder tilpasser Vitoladens' ydelse til det pågældende varmebehov. Den er således særligt økonomisk og effektiv.

Den integrerede lavenergi-cirkulationspumpe bidrager til yderligere energibesparelse. Den forbruger op til 70 procent mindre strøm sammenlignet med almindelige pumper og opfylder dermed kravene til energiklasse A.

Det kondenserende oliefyr Vitoladens 300-W

Det kondenserende oliefyr Vitoladens 300-W

Vitoladens 300-W er en kompakt kondenserende oliefyr til vægmontering. Takket være indbygget lyddæmper og støjsvag drift er installation i opholdsrum, for eksempel i vaskekælderen, ikke noget problem. Den korrosionsbestandige Inox-Radial-varmeveksler er lavet af rustfrit stål og er velegnet til egenskaberne af vores kompakte blåbrænder. Vitoladens 300-W findes i to ydelsestniveauer op til 23,5 kW.

Det kondenserende oliefyr, Vitoladens er yderst pålidelige, samt de er kendetegnet ved deres lange levetid og giver en komfortabel varme. Den kondenserende teknologi er en af de reneste måder at generere varme og ved sin 98 procent effektivitet en af de mest økonomisk at gøre det. Ved hjæp af kondensation fra de varme røggasser, genvindes den latente varme, som ellers går tabt ved konventionelle oliefyr.

Højeffektiv kondenserende olieteknologi er blevet videreudviklet

En effektiv og pålidelig udnyttelse af brændværdien adskiller vores servicevenlige varmeproducerende oliefyr fra konventionelle oliefyr. Vores Inox-Radial varmeveksler garanterer en høj energieffektivitet. For at forbedre de afprøvede fordele af Viessmann's kondenserende oliekedler, blev Vitoladens 300-W videreudviklet. Spaltene på de første 1,5 vindinger af Inox-Crossal-varmeveksler på brænderdørsiden blev tætnet med en gennemgående og hedebestandig tætning. Dette fører til en mindre opvarmning af brænderdøren og til en hurtigere nedkøling i tilfældet af service.

Inox-Radial-varmeveksler
Vitotronic Regelung

Nem regulering med Vitotronic 

Servicefirma og slutbrugere drager lige fra starten fordel af nem og intuitiv brugerflade i Vitotronic: Menuen er logisk og let at forstå, belysning og kontrast gør tekst og fejlmeddelelser lette at læse. Ved tvivl oplyser en hjælpefunktion om de næste skridt. Den grafiske brugerflade vises også varmekurver. Hvis det er
nødvendigt kan kontrolpanelet monteres på en vægmonteringsokkel op til fem meter fra varmeanlægget.

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
12,9 til 23,5 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/104 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-oel.png
Alle almindelige svovlfattige typer af fyringsolie – også til fyringsolie DIN 51603-6-EL A Bio 10: Svovlfattig fyringsolie EL med op til 10 % tilsætning af biokomponenter (FAME)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, nybyggeri og modernisering
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort
Yderligere kendetegn
Særlig kompakt kondenserende oliekedel til vægmontering
Vitoladens-300-W-Schnitt.png


fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.