Kondenserende oliefyr med indbygget varmtvandsbeholder

Få disse fordele med Vitoladens 333-F

  • Kompakt og gulvmonteret kondenserende oliefyr.
  • Ideel til montering i skabe eller andre placeringer med behov for små indbygningsmål.
  • Omdanner op til 98 % af fyringsolien til varme.
  • Indbygget 130 liters varmtvandsbeholder til høj brugsvandskomfort
  • Strømbesparende lavenergi-cirkulationspumper (energiklasse A)
  • Yderst støjsvag drift
  • Mulighed for fjernovervågning med app (tilkøb)
  • Energiklasse: A

 

Effektiv ned til mindste detalje

Det særligt lydsvage oliefyr er udstyret med en lyddæmper der sikrer enormt støjsvag drift, hvilket tillader opstilling af oliefyret i rum der grænser op til opholdsrum, uden at bekymre sig om støjgener.

Den integrerede lavenergi-pumpe bidrager til yderligere energibesparelser. Den forbruger ned til 70% mindre strøm sammenlignet med ældre konventionelle pumper, og opfylder derved kravene til Energiklasse A.  

Højeffektiv kondenserende olieteknologi er blevet videreudviklet

En effektiv og pålidelig udnyttelse af brændværdien adskiller vores servicevenlige varmeproducerende oliefyr fra konventionelle oliefyr. Vores Inox-Radial varmeveksler garanterer en høj energieffektivitet. For at forbedre de afprøvede fordele af Viessmann's kondenserende oliekedler, blev Vitoladens 333-F videreudviklet. Spaltene på de første 1,5 vindinger af Inox-Crossal-varmeveksler på brænderdørsiden blev tætnet med en gennemgående og hedebestandig tætning. Dette fører til en mindre opvarmning af brænderdøren og til en hurtigere nedkøling i tilfældet af service.

Inox-Radial-varmeveksler
Vitotronic Regulering

Nem regulering med Vitotronic 

Servicefirma og slutbrugere drager lige fra starten fordel af nem og intuitiv brugerflade i Vitotronic: Menuen er logisk og let at forstå, belysning og kontrast gør tekst og fejlmeddelelser lette at læse. Ved tvivl oplyser en hjælpefunktion om de næste skridt. Den grafiske brugerflade vises også varmekurver. Hvis det er nødvendigt kan kontrolpanelet monteres på en vægmonteringsokkel op til fem meter fra varmeanlægget.

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100
ViCare App & Vitotrol Plus App

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
12,9 til 23,5 kW
Normnyttegrad
98 % (Hs)/104 % (Hi)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-oel.png
Alle almindelige svovlfattige typer af fyringsolie – også til fyringsolie DIN 51603-6-EL A Bio 10: Svovlfattig fyringsolie EL med op til 10 % tilsætning af biokomponenter (FAME)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, nybyggeri og modernisering
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Integreret, emaljeret varmtvandsbeholder på 130 liter med høj brugsvandskomfort
Yderligere kendetegn
Kræver stort set ikke mere plads end et fryseskab. Den ideelle løsning ved trange pladsforhold i nybyggeri eller ved modernisering af varmesystemet


fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Energie-Spar-Check-2s.jpg
Geprüftes Berechnungsverfahren

TÜV-zertifizierter Gebäude-Energie-Spar-Check

Neue Ölheizung kaufen und finanzieren
Günstig zur neuen Ölheizung

Finanzierung

Prospektanforderung.jpg
Prospekte

Online-Anforderung