Vitocal 200-G – varmepumpe til nybyggeri til en fordelagtig pris

Profitér af disse fordele

  • Bruger den gratis varme fra jorden
  • Optimering af udnyttelse af egen strøm ved fotovoltaikanlæg
  • Støj- og svingningssvag på grund af den lydoptimerede konstruktion
  • "Natural cooling"-funktion med valgfri NC-boks
  • Offentligt tilskud muligt
  • Komfortabel varmeforsyning og høj varmtvandskomfort
  • Energiklasse A++ *
*Energiklasse iht. EU-forordningen nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)

 

>Link til Energistyrelsen

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


De særlige træk ved Vitocal 200-G


An heißen Sommertagen kann die Wärmepumpe die Räume auch kühlen. Dafür wird die optionale „natural cooling“-Box benötigt.
Vitocal 300-G ist KEYMARK zertifiziert.


Fordelene ved Vitocal 200-G

Jordvarmepumpen: Vitocal 300-G

Jordvarmepumpen Vitocal 200-G

Den kompakte jordvarmepumpe Vitocal 200-G er ideel til en- og tofamilieshuse med deres flotte design og kompakte mål. Varmepumpen sikrer komfortabel varmeforsyning året rundt, og fås i ydelsesområdet 5,6-17,2 kW.

Varmepumpens innovative teknologi med effektiv Compliant Scroll-kompressor, sikrer at Vitocal 200-G opnår en maksimal fremløbstemperatur på 60 ° C og er karakteriseret som en prisatraktiv varmepumpeløsning for nybyggeri.

To separate varmekredse sikrer individuel varmekomfort

Jordvarmepumpen kan opfylde alle behov i et nyt en-eller to-familiehus. Den intuitive styring Vitotronic 200, tillader vejrkompenseret integrationen af to separate varmekredse.

Nem montage og installation

Varmepumpen leveres komplet med indbyggede lavenergi pumper til brinekreds, varmekreds samt beholderladekreds. 

Ventilation og køling

Den kølende kontrolfunktion "naturlig køling" er allerede integreret i varmepumpen. Til dette skal varmepumpen udvides ved hjælp af en NC-boks (tilbehør). Varmepumpen kan desuden gennem sin Vitotronic 200 styring, styre Viessmann´s ventilations aggregater Vitovent som er monteret efter 01.04.17. 

Forberedt til solceller

Varmepumpen er allerede forberedt til økonomisk drift med egenproduceret strøm fra et solcelleanlæg. En intelligent styring overvåger mængden af tilgængelig strøm fra solcelleanlægget. Varmepumpen lader derved varmtvandsbeholder og bufferbeholder når det er rentabelt i forhold til egenproduktionen..


Brugervenlighed

Regulering Vitotronic 200

Reguleringen Vitotronic 200, med valgfri mulighed for styring over app

Den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 gør betjening nemt og overskueligt med almindelig tekst og grafisk display. Det er nemt og intuitivt at skifte indstillinger på varmepumpen. Det er desuden muligt at styre sit anlæg over mobil eller tablet gennem ViCare App.  


Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

Vitoconnect 100

ViCare App

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.


Systemteknik

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
Jordvarmepumpe: 5,8 / 7,5 / 10,4 / 13,0 / 17,4 kW | *i henhold til EN 14511, B0/W35, Spredning 5 K
COP ved opvarmning
-
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A+++/A++ | * iht. EU-regulativ nr. 813/2013 opvarmning, gennemsnitlige klimatiske forhold - applikation ved lav temperatur (W35) / medium temperaturpåføring (W55)
Energieeffizienzklasse Trinkwasserbereitung
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, ny bygning
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic kontrolenhed med almindelig tekst og grafisk display. Internet-aktiveret takket være Vitoconnect (tilbehør) til betjening og service via den gratis ViCare-app.
Brugsvandsopvarmning
Ekstra varmtvandsbeholder kræves for at opnå varmt brugsvand
Yderligere kendetegn
Varmepumpen kan også afkøle værelserne på varme sommerdage. Den valgfri naturlige køleboks er nødvendig til dette.
Vitocal_200-G_Schnitt.png