Vitocal 300-A – effektiv med smuk form


Profitér af disse fordele
 

  • Luft/vand-varmepumpe i moderne design
  • Lave strømomkostninger under drift
  • Forberedt til tilslutning af et solcelleanlæg
  • Komfortabel brugsvandsopvarmning takket være høj ydelse
  • Simpel betjening via mobile apparater som f.eks. smartphone og tablet
  • Energiklasse*: A++
*ved lavtemperaturanvendelse (35 °C)

 

 

Rådgivning

Find installatør

For gratis, uforpligtende og individuel rådgivning, kan du kontakte din lokale Viessmann forhandler


Luft/vand varmepumpen Vitocal 300-A

Luft/vand varmepumpen Vitocal 300-A

Luft/vand varmepumpen Vitocal 300-A tiltrækker ikke kun opmærksomhed på grund af dens moderne design. Med en maksimal fremløbstemperatur på op til 65 ° C  er varmepumpen optimal til brug i en- og tofamilieshuse. Kombineret med en varmtvandsbeholder dækker varmepumpen nemt familiens behov og tilbyder på samme tid lav driftøkonomi.

Den flotte luft/vand varmepumpe er desuden et foretrukket valg til hybride løsninger i kombination med olie- og gasfyr. Her er det specielt skoler og institutioner, der nyder godt af den meget effektive varmepumpe med flot design og lavt lydniveau.

Varmepumpen kan stilles i kaskade på op til 5 varmepumper på en styring, og kombineres med eksisterende anlæg. Derved opnås der store besparelser på olie eller gasforbruget, da varmepumpene kan levere varmen med en høj COP.

Fleksibel og særdelses lydsvag drift

Luft / vand-varmepumpen Vitocal 300-A installeres uden for bygningen og bruger den omgivende luft som varmekilde. Med en variabel ventilatorhastighed, den modulerende kompressor samt det lyd-optimerede design i luftkanalen, har varmepumpen et maksimal lydtryksniveau på kun 54 dB (A). Om natten kan blæserhastigheden reduceres yderligere.

Høj COP-værdi for pålidelig varmeforsyning

Den omdrejningstals regulerede  Scroll kompressor med børsteløs permanentmagnetmotor og hetgasindsprøjtning samt den elektroniske Biflow - ekspansionsventil bidrager til en høj COP værdi iht. EN 14511 op til 5,0 (luft 7°C/vand 35°C). Ved højere fremløbstemperaturer forbedres effektiviteten ved hetgasindsprøjtning. I forbindelse med opvarmning er Vitocal 300-A pålidelig og reducerer især i dellastdrift driftsomkostningerne mærkbart.

Køling om sommeren

Vitocal 300-A er allerede forberedt til reversible drift som kan køle bygningen i den varme årstid. Konvektorer eller gulvvarmeanlæg køler bygningen ned i midsommeren til et behageligt indeklima.

Forberedt til brug af egenproduceret strøm og smart grid

Det er muligt at opnå yderligere besparelser i driftsomkostninger ved tilslutning af et solcelleanlæg. Den egenproducerede strøm kan med fordel anvendes for eksempel til drift af varmepumpen. Desuden er varmepumpen Vitocal 300-A forberedt Smart Grid (intelligent integration af forbrugerne i strømforsyningen netværk).


design-award-vitocal-300-a.jpg

2015 | German Design Award SPECIAL MENTION

I kategorien "Excellent Product Design - Bygge- og Energi" er Viessmanns  luft / vand-varmepumpe Vitocal 300-A blevet tildelt den tyske Design Award Special Mention 2015.
 

Styring over fjernbetjening eller app

Varmepumpen Vitocal 300-A styres med betjeningsenheden Vitotronic 200 (type WO1C). Den er allerede forberedt for brugen af trådløse fjernbetjeninger og giver mulighed for praktisk styring fra stuen ved tilkøb af fjenbetjening.

Med ViCare app og Vitoconnect (tilbehør) kan være systemet styres via smartphone eller tablet.

Regulering Vitotronic 200
Vitoconnect 100

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010

ViCare App - Styr varmen fra mobilen

ViCare app tilbyder nye muligheder for varmestyring via en app på telefon. Systemet danner en fælles platform for bruger og servicefirma, så man let kan overvåge anlægget og dermed giver brugeren en sikkerhed mod driftsudfald, samt mulighed for at opdage uregelmæssigheder inden det bliver til driftsstop.

ViCare App
fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
10,5 kW | 12 kW
COP ved opvarmning
op til 5,0 (luft 7 ℃/vand 35 °C)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A++ * iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, nybyggeri og modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
Yderligere varmtvandsbeholder nødvendig til høj varmtvandskomfort.
Yderligere kendetegn
Reversibel luft/vand varmepumpe til opvarmning og køling til udendørs opstilling.
Vitocal-300-A-rund-Schnitt.png