Vitodens 100-W - Kompakt og effektivt væghængt kondenserende gasfyr

Det kondenserende væghængte gasfyr er ideel til installation i fx. boliger, hvor pladsen skal udnyttes optimalt. Det kan uden problemer monteres på væggen i en niche i badeværelset, i bryggerset eller i køkkenet. Vitodens 100-W kan hænges op over vaskemaskinen, tørretumbleren eller bordpladen.

Det væghængte gasfyr bruger mindre energi, fordi den udnytter varmen fra røggassen.
Resultatet er en virkningsgrad på op til 97%, hvilket reducerer varmeomkostningerne og aflaster miljøet.


Fordele:

  • Særligt attraktivt pris-/ydelsesforhold
  • Effektiv og lang levetid takket være Inox-radial-varmeveksler af rustfrit stål
  • MatriX-Plus-brænder med Lambda Pro forbrændingsregulering til konstant høj virkningsgrad og lave emissionsværdier
  • Enkel og intuitiv betjening via LED-display med 7" skærm og touch-knapper, samt alternativ betjening via mobilenhed
  • Internet-kompatibel takket være integreret WiFi-grænseflade til betjening og service via Viessmann apps
  • Særligt pladsbesparende kondenserende væghængt gasfyr
  • Energiklasse: A

 

Komfortabel regulering og tidsbesparende vedligeholdelse

Der er indbygget en elektronisk kedelkredsregulering i Vitodens 100-W til den stuetemperaturførte drift. Ved at tilslutte en udetemperatursensor slår kedlen automatisk over på vejrkompenserende drift. Overvågning af antifrost er integreret. Det betjeningsvenlige LED touch display gør det muligt hurtigt at indstille fremløbstemperaturen på anlægget.

Ved service er gasfyret yderst tidsbesparende. Alle komponenter kan tilgås forfra, det er ikke påkrævet at servicere den fra siden. Endelig er alle anlægs-komponenter som ekspansionsbeholder, pumper og sikkerhedsarmaturer monteret fra fabrikken.

For at afspille videoen, tryk på play. Bemærk, at data overføres til YouTube ved at åbne videoen. For yderligere oplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik.

Gallery Image XL (882x496)

Udstyret til fremtiden


Teknologien til at kunne bruge naturgas-brintblandinger til bygningsopvarmning er tilgængelig, og tusinder af dem er allerede på markedet. Gaskedlerne fra den nyeste Vitodens 100 generation kan i princippet allerede drives med 20 procent brint. Husejere og lejere, der vælger disse moderne vægmonterede og kompakte enheder, er derfor ideelt udstyret til fremtiden.

h2-ready.png
matrix-plus-brenner.jpg

MatriX-Plus-brænder: hjertet i dit varmesystem


MatriX-Plus-brænderen scorer højt med sin effektive drift samt de lave udledninger af forurenende stoffer og støjemissioner. Den specielle MatriX-overflade i rustfrit stål er ufølsom over for høje temperaturer og sikrer dermed pålidelig ydelse og lang levetid. Den fuldautomatiske Lambda Pro-forbrændingsregulator tilpasser sig automatisk alle typer gas og ethvert udstødningssystem, og sikrer kontinuerlig ren og effektiv forbrænding.


Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål: effektiv og holdbar


Rustfrit stål gør forskellen. Den korrosionsbestandige Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål er hjertet i Vitodens 111-F. Den omdanner den anvendte energi særligt effektivt til varme. Og det med sikkerheden i det særdeles holdbare rustfrit stål af høj kvalitet.

Inox-Radial-Heizflaeche.png
LCD-Display-HomeBrowsingView.png

Enkel betjening med 7" skærm


LED-displayet med 7" skærm på den nye elektronikplatform er kendetegnet ved den meget enkle og forståelige betjening og det subtile design i "sort panel" -optik. Varmesystemer med et direkte og / eller et blandet varmekredsløb kan nemt styres.


Energibesparelse, komfort og sikkerhed med ViCare


Vitodens med den nye elektronikplatform har et integreret WiFi-interface. Hvis det ønskes, forbinder dette opvarmningen direkte til internettet. Med ViCare-appen er det meget let og intuitivt at betjene opvarmningen. Den sætter kursen for digitale tjenester og er i direkte kontakt med den lokale installatør.

ViCare-App.png

ViCare termostat - mere komfort og effektivitet


Du kan også udvide systemet med en digital ViCare-termostat og nyde endnu mere komfort og effektivitet. Fås til både radiatorer og til gulvvarme.

ViCare termostat

Produktdetaljer


Lignende produkter