Varmepumper til kommerciel brug

Viessmann varmepumper til kommerciel brug er kendetegnet ved deres pålidelighed og høje effektivitet. De er det første valg, når det drejer sig om at kombinere besparelser på opvarmning og miljøvenlig varmeproduktion. 

Jorden er ideel som energikilde. Fordi jorden opbevarer store mængder energi, som gentagne gange oplades af flere påvirkningsfaktorer såsom sollys og regn. Over en bestemt dybde er jordtemperaturen relativt konstant. Afhængig af dybden, jordegenskaberne og regionen er det omkring ti grader celsius, og selv når jordoverfladen er delvis is. Varmepumper bruger denne varme som udgangsenergi til at imødekomme opvarmningskravene. Både sonde- og jordopsamlere er tilgængelige til varmegenerering.

Luft / vand varmepumper til kommerciel brug

Luft / vand-varmepumper er en billig løsning til at bruge den eksisterende og frie omgivelsesluft som energileverandør. Alternativt kan udblæsningsluft også bruges som energikilde. Systemerne kan indstilles hurtigt og nemt, uanset hvor de bruges. Viessmann luft-til-vand-varmepumper kan kombineres som kaskader og således opnå rørområder på op til 236 kW. De er velegnede til brug i store bygninger, erhvervslokaler og kommuner.

Opvarmning med vedvarende energi i større outputområde

Større varmepumper fra Viessmann er den ideelle løsning, når det kommer til økonomi kombineret med miljøbeskyttelse i større outputområder. Fordi dækningseffekt spænder fra 50 til 2.000 kW og med høje fremløbstemperaturer på op til 90 grader Celsius. Ud over jorden kan grundvand og udblæsningsluft også bruges som varmeleverandører. Store varmepumper fungerer endnu mere effektivt i kombination med en isenergilager.

Isenergilagring til kommercielle virksomheder

Isenergilagringsenheden kombinerer fordelene fra forskellige kilder i form af en underjordisk vandbeholder. Her bruger man varmen i luften og i jorden til varmepumpen til rådighed. Ud over de nævnte kilder kan solstråler også bruges til regenerering.