Vitocal 343-G – kompaktsystem til enfamiliehuset

 

Profitér af disse fordele

  • Forberedt til tilslutning af et solvarmeanlæg
  • Kompakte dimensioner til små pladsbehov
  • 220 liters varmtvandsbeholder integreret
  • Styring af det valgfrie ventilationsapparat Vitovent 300-F via varmepumpereguleringen
  • Optimeret udnyttelse af egen strøm ved fotovoltaikanlæg
  • Energiklasse A++ *
*Energiklasse iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
 


Solvarmeregulering inklusive

Vitocal 343-G er et særligt kompakt varmepumpesystem. Den har en indbygget varmtvandsbeholder med 220 liter volumen og er forberedt til tilslutning til et solvarmeanlæg. Reguleringen er allerede integreret. Med dens lille opstillingsflade og en ydelse på op til 10,3 kW er varmepumpen særligt egnet til nybyggeri af enfamiliehuse.

Fremløbstemperaturen på 65 °C er høj nok til en komfortabel varmtvandsforsyning. Strømbesparende pumper bidrager til lave driftsomkostninger. Og med den støjsvage drift og en højeffektiv lyddæmpning kan Vitocal 343-G også installeres i nærheden af beboede rum, f.eks. i bryggerset.


Brugervenlig og altid tilgængelig

Vitotronic-reguleringen gør betjeningen af varmepumpen særdeles enkel. Klartekst- og grafiske visninger viser solvarmeudbyttet og varmekarakteristikkerne. Desuden kan Vitocal 343-G styres overalt med smartphone eller tablet vha. Vitotrol App.

Reguleringen Vitotronic 200

Reguleringen Vitotronic 200, med valgfri mulighed for styring over app

Den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 gør betjening nemt og overskueligt med almindelig tekst og grafisk display. Det er nemt og intuitivt at skifte indstillinger på varmepumpen. Det er desuden muligt at styre sit anlæg over mobil eller tablet gennem ViCare App.  

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler og oliekedler, som er monteret efter 2004 og varmepumper efter 2010.

Vitoconnect 100
ViCare App

Vitoconnect skaber forbindelsen

Tilkøbsmodulet Vitoconnect 100 gør det muligt for slutbruger, at fjernbetjene og overvåge sin kedel eller varmepumpe ved hjælp af en app. Dette modul kan eftermonteres på alle gaskedler, oliekedler og varmepumper, som er monteret efter 2004. .

fernbedienungen.jpg

Indstillet til hinanden: Systemteknik

„Helheden er mere end summen af delene.“ I overensstemmelse med dette grundprincip tilbyder Viessmann ikke kun enkelte varmekomponenter, som opfylder Viessmanns høje standarder mht. kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Samtlige produkter er snarere integreret i et afstemt samlet system, hvor alle komponenterne passer perfekt til hinanden. For det er kun det perfekte samspil af de systemintegrerede komponenter, der kan udnytte det samlede ydelsespotentiale ved innovativ teknik i topklasse.

Viessmanns systemteknik omfatter alt, der udgør en pålidelig og økonomisk opvarmning. Fra Vitotronic-regulering med trådløs fjernbetjening over den effektive Vitocell-varmtvandsbeholder til den bedste varmtvandskomfort og helt til solvarmeanlæg af høj kvalitet som økonomisk opvarmningssupplement.

Produktsnit

Oversigt

Ydelse (kW)
5,9 til 10,3 kW
COP ved opvarmning
afhængigt af effekttrin op til 5,0
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A++ * iht. EU-forordning nr. 811/2013 Opvarmning, gennemsnitlige klimaforhold – lavtemperaturanvendelse (W35)
Anvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
Enfamiliehus, nybyggeri
Betjening
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulering med klartekst- og grafikvisning, betjening via Vitotrol App mulig
Brugsvandsopvarmning
220 liters solvarmer integreret
Yderligere kendetegn
"natural cooling"-funktion med NC-boks som option
Vitocal_343-G_Schnitt.png