Varmepumper til kommuner

Brug af gratis miljøenergi med en Viessmann varmepumpe til kommunal brug. Varmepumperne omdanner energi fra jorden, solen, grundvandet eller luften til varme, som kan bruges til opvarmning og vandopvarmning. Varmepumperne er det oplagte valg, når det drejer sig om at kombinere besparelser på opvarmning og miljøvenlig varmeproduktion.

De forskellige typer varmepumper

Afhængig af energikilden er der forskellige typer varmepumper, der er egnede til brug i kommunale områder. Viessmann tilbyder en bred vifte af der er designet til større boligkomplekser blandt andre og har høje output på op til to megawatt.

Brine / vandvarmepumper til kommunalt brug

I dette tilfælde er energikilden jorden. Jorden tilbyder konstante temperaturer hele året, der kan bruges til opvarmning. For selv i vinterhalvåret er jorden et par graderHvis I beslutter jer for at gøre brug denne type varmepumpe skal du sikre dig, at der er nok plads til det. Du har også brug for en tilladelse til de tilsvarende huller. For at bruge energi fra spildevandet anbringes varmevekslere i en kloak.

Luft / vand varmepumper 

Udgangspunktet i dette tilfælde er luften udendørs, Luften opvarmes af solen. Udblæsningsluft kan også bruges til opvarmning. Ud over en nominel varmeeffekt på op til 47,2 kilowatt tilbyder Vitocal 300-A til kommunerne også et lydoptimeret enhedsdesign. I øvrigt kan en ydelse på op til 236 kilowatt opnås ved hjælp af en kaskade på 5. En luft / vand-varmepumpe er kendetegnet ved en hurtig og ukompliceret installation.

Brug islagring i det kommunale område

Som et alternativ til jordopsamlere og geotermiske prober kan en såkaldt jordlagerbeholder og en solafsuger bruges til at tilvejebringe udgangsenergien til en saltvand / vandvarmepumpe. Dette alternativ er godkendelsesfrit. Derudover bruger islagringen alle former for miljøenergi: den omgivende luft, solstråling og jorden.

Find den rigtige varmepumpe

Der er et stort udvalg af varmepumper til kommuner. For at finde den rigtige varmepumpe til jer, får i en af vores kompetente Viessmann-specialister er ved jeres side.