Den nye generation af gaskedler: Vitodens 100-serien

Den nye Vitodens 100-serie består af effektive og fremtidssikrede gaskedler. De er lette at bruge, mere effektive og kommer i et opdateret moderne design.

Viessmanns gaskedler gør klar til en grønnere og mere effektiv fremtid. Det lykkedes ved brug af moderne teknologi, som den innovative MatriX-Plus-brænder og den intelligente Lambda Pro-forbrændingskontrol, der sikrer lavt brændstofforbrug og lave CO2-emissioner. Det er godt for brugernes økonomi og klimaet.

Vitodens-100-W.jpg

Fordele for installatøren:

 • Holdbar og effektiv takket være Inox-Radial varmeveksler
 • MatriX-Plus-brænder med lang levetid takket være MatriX-perforering i rustfrit stål
 • Lambda Pro automatisk forbrændingskontrol til alle typer gas
 • Stille betjening takket være den lave blæserhastighed
 • Integreret WLAN-interface til internetforbindelse
 • Mulighed for at igangsætte fuldt styret idriftsættelsesproces ved hjælp af en app
 • Velegnet til integration af et solvarmesystem (Vitodens 100-W)

Fordele for brugeren:

 • Enkel, intuitiv betjening via ViCare-appen og integreret WLAN-interface
 • Høj driftssikkerhed takket være Lambda Pro automatisk forbrændingskontrol
 • Høj effektivitet og lave CO2-emissioner takket være MatriX-Plus-brænderen
 • Høj betjeningskomfort takket være LED-display med 7-segment display
 • Høj varmt brugsvandskomfort i de mindste rum takket være integrerede varmtvandsbeholdere (Vitodens 111-W og 111-F)
 • Særligt fremtidssikret takket være certificeret egnethed til blandinger af op til 20% brint med naturgas

Maksimal effektivitet med den nye MatriX-Plus-brænder

Den nye MatriX-Plus-brænder sikrer maksimal effektivitet og pålidelighed. Med et moduleringsområde på op til 1:10 med maksimal flammestabilitet tilpasser den kontinuerligt varmeproduktionen til de nuværende krav. Brænderens cyklus reduceres til et minimum, og der opnås en høj standardeffektivitet på op til 98% (Hs). Dette sikrer lavt brændstofforbrug og reducerer CO2-udledningen. Den gennemprøvede Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål overfører varmen fra MatriX-Plus-brænderen til varmesystemet.

matrix-plus-brenner.jpg

H2 klar med Lambda Pro forbrændingsregulator

Uanset om gastypen ændres, gaskvaliteten svinger eller driftsforholdene ændres, sikrer den automatiske forbrændingskontrol Lambda Pro pålidelig og ren drift, med maksimal effektivitet til enhver tid.
Den innovative forbrændingskontrol muliggør endda problemfri og effektiv anvendelse af gasblandinger af naturgas og op til 20 procent brint. Enhederne er certificeret i henhold til ZP 3100 fra DVGW Cert GmbH. Dette betyder, at den nye generation af enheder er ideelt forberedt, når brint, der genereres med vindkraft og solenergi, føres ind i naturgasnetværket i den nærmeste fremtid, for at reducere CO2-emissioner og beskytte klimaet.

Komfort og sikkerhed med integreret WiFi

Gaskedlerne i Vitodens 100-serien er baseret på den nye elektronikplatform og har således et integreret WiFi-interface. Dette sikrer problemfri og digital kommunikation mellem varmegenerator, bruger og installatøren. Dette gør det muligt for installatøren via Vitoguide at identificere vedligeholdelseskrav og mulige funktionsfejl på et tidligt tidspunkt, foretage parameterændringer online og om nødvendigt, reagerer inden det bliver koldt i boligen. Det er sikkerhed og komfort på højeste niveau.

LCD-Display-HomeBrowsingView.png

Enkel og letforståelig betjening

Den nye Vitodens 100-serie leveres med et brugervenligt LED-display med 7” display og touch-knapper. Displayet, der er baseret på elektronikplatformen, er kendetegnet ved sin meget enkle og forståelige betjening, og det subtile design i "sort panel" -optik.

Læs mere om den tre nye gaskedler her:

Vitodens 100-W

Vitodens 111-W

Vitodens 111-F

For yderligere info kontakt vores salgsafdeling. 

Vitodens 100-W_111-W_111-F_Produktfamilie_adobespark.jpg