Innovative køleløsninger

Viessmann Gruppen er en af de førende producenter af innovative køleløsninger i Europa. Til produktporteføljen hører køle- og dybfrostmøbler med centralkøling og stikfærdige udførelser, fordampere, sammensatte anlæg, køleceller, køle- og dybfrostaggregater samt tilbehør og tjenesteydelser til montage og vedligeholdelse. Det omfattende sortiment af produkter og tjenesteydelser indeholder yderst effektive køleløsninger og et stærkt partnernetværk.

Kunderne har et centralt kontaktsted til salg, marketing og service. Produktionsafdelingerne i Tyskland (tidligere Viessmann Kältetechnik, førende på det europæiske marked for kølerum) og Finland (Norpe, førende på det skandinaviske marked for køleløsninger) står for temperaturstyrede kølerum og kølemøbler i førsteklasses kvalitet samt omfattende knowhow inden for erhvervsmæssig køling. Kombinationen af begge virksomheders flere års erfaring er en fordel for kunderne, som får komplette køleløsninger fra en enkelt leverandør.

Viessmann tilbyder intelligente detailhandelløsninger, som giver nye muligheder for salg af levnedsmidler. Til succesfaktorerne tæller sænkning af livscyklusomkostninger, den positive indkøbsoplevelse og tilpasning til kundernes individuelle konceptkrav.

Lave livscyklusomkostninger

Hos Viessmann har man tænkt på alle faserne i produkternes livscyklus – fra installation over den daglige drift, service og vedligeholdelsesarbejde til genbrug og bortskaffelse. Kunderne får løsninger til lave livscyklusomkostninger til anvendelse for fremtidige generationer.

Positiv in-store-oplevelse

En velfunderet forståelse af kundernes forretningskrav samt omfattende viden om markedet gør det muligt at hjælpe detailhandlen med at skabe en positiv indkøbsoplevelse. Kølemøbler fra Viessmann er perfekt egnede til at præsentere levnedsmidlerne attraktivt og dermed øge omsætningen. Sammen med kunderne skaber vi løsninger, som såvel detailhandlen som forbrugere drager nytte af i samme omfang.

Enestående detailhandelkoncepter

Køleløsninger fra Viessmann er fleksible og passer til alle erhvervskrav. Alle produkterne kan tilpasses til kundernes individuelle behov for at skabe nye detailhandelkoncepter og nye markedslayoutmuligheder.


Køletekniske løsninger til erhvervsmæssige anvendelser

  • kølemøbler
  • køle- og dybfrostceller
  • køleaggregater
  • hyldesystemer og tilbehør

 

Detaljerede informationer om produktprogrammet og tjenesteydelserne inden for kølesystemer samt om vores produktionsafdelinger og alle kontaktsteder findes på vores tyske hjemmeside

 

Kuehlsysteme.jpg

Produktinfos

Lave levetidsomkostninger

Viessmann repræsenterer en integreret værdiansættelse med hensyn til sine produkters levetider-fra installation over den daglige drift, service og vedligeholdelse til genbrug
og bortskaffelse. Kunderne får løsninger til lave levetidsomkostninger, som fremtidige generationer kan gøre brug af.

Behagelig In-store oplevelse

En grundlæggende forståelse for kundernes forretningsmæssige krav samt omfattende
markedskendskab gør det muligt at hjælpe detailforhandlere med at få en behagelig
indkøbsoplevelse. Viessmann køleanlæg er ideelle til at præsentere fødevarer attraktivt og således øge omsætningen. Sammen med kunderne skaffes der løsninger, som detail-handlere og forbrugere udnytter ligeligt.

Unikke detailhandelskoncepter

Køleløsninger fra Viessmann er fleksible og opfylder alle lovmæssige krav. Alle produkter kan
tilpasses efter kundernes individuelle behov for at skaffe unikke detailhandelskoncepter og nye markedslayoutoptioner.


Produktion

De kunder, der køber Viessmann køleanlæg, har én kontaktperson til salg, marketing og service. Produktionsstederne i Tyskland og Finland står for kvalitativ førsteklasses
temperaturstyrede kølerum og køleanlæg samt stort know-how inden for området kommerciel/lovmæssig køling. Mangeårige erfaringer i begge virksomheder er til kundernes fordel. De får integrerede køleløsninger fra samme leverandør.

 

Viessmann_Kuehlsysteme_GmbH.jpg

Produktion i Tyskland

Viessmann Kühlsysteme GmbH i den bayerske by Hof er europæisk markedsledende samt hovedproducent af temperaturkontrollerede kølerum og køleaggregater til handel og industri. Mere end 500 medarbejdere producerer højst effektive og innovative produkter, som opfylder de høje standarder inden for gastronomi- og hotelbranchen samt inden for fødevarer og fødevareforarbejdning.

 

Viessmann Kühlsysteme GmbH
Schleizer Straße 100
95030 Hof/Saale

Telefon: +49 9281 8140
Telefax: +49 9281 814269

E-Mail: kuehlsysteme@viessmann.de
Web: www.viessmann.de/kuehlsysteme

Certifikater


Norpe_Porvoo.jpg

Produktion i Finland

Norpe Oy blev grundlagt i Finland i 1953 og er en del af Viessmann gruppen. Virksomheden er førende udbyder af innovative kommercielle køleløsninger så som køle- og
fryseanlæg med centralkøling og tilslutningsklare udførelser, fælles anlæg samt serviceydelser om-fattende montage og vedligeholdelse. På hovedkontoret i Porvoo er der beskæftiget mere end 300 køleeksperter.

 

Norpe Oy
PL 24 (Teollisuustie 7)
06151 Porvoo
Finland

Telefon: +358 19 537 8000
Telefax: +358 19 537 8100

E-Mail: marketing@norpe.fi
Web: www.norpe.com

Certifikater

Norpe Aps

Skæringvej 88

DK-8520 Lystrup Denmark

Tel. +45 41 20 54 20

www.norpe.dk

 

 

Norpe Aps

Kølesystemer

Norpe - Viessmann Group.

+4542205420