Vitoguide – centralen for innovativ digital service

Med Vitoguide-softwaren tilbyder Viessmann vores specialistpartnere en innovativ løsning til overvågning af varmesystemer. Kunden har fordel af den øgede sikkerhed, og specialistpartneren har altid adgang til installerede varmesystemer online.

Vigtige ændringer for Vitoguide: Yderligere information findes under afsnittet 'Mobilapp'


Mobilapp

Fra 1. april omdøbes ViStart-mobilappen til Vitoguide. Vitoguide-mobilappen vil være tilgængelig på både iOS- og Android-enheder, ligesom ViStart er på nuværende tidspunkt. Som partner vil den fortsat give dig muligheden for at sætte et Viessmann varmesystem med den nye elektroniske platform i drift.

Vær opmærksom på følgende med hensyn til ViStart:

  • Ændringerne af ViStart træder i kraft på alle markeder, hvor appen i øjeblikket er tilgængelig
  • Hvis du allerede har installeret appen, skal der ikke gøres noget andet. Appen vil stadig være tilgængelig på din iOS- eller Android-enhed. Appen behøver ikke at blive geninstalleret.
  • På startskærmen omdøbes symbolet for ViStart til Vitoguide, og designet på symbolet ændres lidt
  • Som bruger har du adgang til den samme funktionalitet, især til idriftsættelse af den nyeste generation af Viessmann varmesystemer med den nye elektroniske platform og WiFi om bord.
  • Hvis du vil have adgang til andre nye funktioner ud over idriftsættelse, skal du logge på med en Viessmann-konto. Hvis du endnu ikke har en Viessmann-konto, kan du til enhver tid tilmelde dig gratis her.

Hvis du endnu ikke har brugt ViStart eller slettet det fra din smartphone, skal du downloade det fra App Store eller Google Play i dag.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Apps_Vitoguide_Mobile_XL.png

inbox.png

Direkte information.

Sker der ændringer på din kundes varmesystem, får du direkte besked. Derved har du mulighed for at opdage og løse eventuelle fejlmeldinger, før din kunde behøver foretage en serviceanmodning.

 

!  Fejlmeldinger

En af dine enheder melder fejl, eller er ikke længere tilsluttet.

✓ Servicemeddelelse

En kunde anmoder om service af deres enhed.
 


Oplysninger om installation

●  Alle vigtige oplysninger om et system er let tilgængelige. Disse inkluderer: kundenavn og kontaktoplysninger, type og model på varmesystemet, driftsstatus, serienummer, gatewaynummer. Alle disse detaljer er lige ved hånden.

●  Vitoguide giver dig yderligere information såsom brænderstatus, driftstid, start, udetemperatur, kedeltemperatur, WiFi signalstyrke.

●  Hvis det er tilgængeligt for systemet, bestemmer Vitoguide også gas- og elforbruget samt information om solvarme.

Alle vigtige informationer om dit anlæg er let tilgængeligt

Mere tid, til det der er vigtigt.

Vitoguide gør det muligt, at justere systemet fra din computer, uanset hvor du befinder dig. Det sparer dig for unødig kørsel, og giver mere luft i arbejdsdagen.

 Vitoguide giver dig mulighed for at justere de vigtigste parametre

Smart Home komponent

Du har taget din kundes opvarmningssystem online med enten en Vitoconnect gateway eller en ny Viessmann E3-kompatibel kedel. Din kunde bruger ViCare til at kontrollere deres opvarmning og vil gerne have, at du som specialist overvåger dem eksternt via Vitoguide. Hvad er det næste? Med Viessmann Smart Climate System, der består af en klimasensor og eTRV'er, kan husejere kontrollere komforten i individuelle rum, hvor komponenterne er installeret. Med Vitoguide kan du støtte dem i opsætning af rumindstillinger og idriftsættelse af enhederne.

Smart Home komponent

Statusmeddelelser der kræver øjeblikkelig handling

Statusmeddelelser der kræver øjeblikkelig handling

●   Se detaljer om hver fejl, og hent en beskrivelse af årsagen og den anbefalede handling anbefalet af Viessmann.

●  Se historikken for alle systemhændelser, herunder hvem der har foretaget ændringerne, og hvornår.

●  Et direkte link til Spare Parts (SP) -appen giver dig mulighed for at bestille de rigtige dele for at få arbejdet gjort.

●  Viessmann gør det også lettere for dine kunder at udføre vedligeholdelsesarbejde og undgå problemer, inden de opstår. Med et enkelt klik kan du bestille et komplet sæt til at udføre vedligeholdelsen. Alle de dele, du har brug for til et specifikt varmesystem, er inkluderet i denne rækkefølge, så du behøver ikke bruge lang tid på at lede efter genstande, og du risikerer ikke at glemme noget.


Kortvisning til bedre ruteplanlægning

Har du flere kunder, der er placeret lidt langt fra hinanden? Eller ønsker du at få et overblik over alle systemer i dit område? Ved hjælp af kortvisningen kan du planlægge de mest effektive ruter for at komme fra en kunde til en anden. Klik på en vedhæftet fil for at se flere detaljer og dens status.

Kortvisning til bedre ruteplanlægning

Få hjælp når du har brug for det

Få hjælp når du har brug for det

Nu kan du komme i kontakt med og få støtte fra Viessmanns tekniske service endnu hurtigere og lettere. Åbn en billet, og planlæg en tekniker, der ringer til dig, eller sæt dig i kø for kundesupport. Du vil altid blive informeret om den aktuelle ventetid. Du får de svar, du har brug for, og kan løse dine kunders opvarmningsproblemer hurtigere.Fordele for dig, der er installatør

Kundeloyalitet

Kundeloyalitet

Dine kunders data og tilhørende varmesystemer er centralt lagret og altid tilgængelige.

Professionalisering

Professionalisering

Takket være Vitoguide kan mulige forstyrrelser opdages tidligt – endda før kunden selv opdager dem.

Omkostningsreducering

Omkostningsreduktion

Afhjælp fejlmeldinger fra dit skrivebord og spar unødigt forefaldende kørselsudgifter.

Hurtig installation

Hurtig installation

Montering af Vitoconnect, ibrugtagning af ViCare og servicefrigivelse af Vitoguide på mindre end 15 minutter.

Systemoversigt Vitoguide

Systemoversigt

 

Vitoguide

Vitoguide

Log ind og test selv, ved at tage dit eget anlæg eller en medarbejders anlæg direkte i brug og således få vist fordelene ved Vitoguide. Har du endnu ingen login-data? Kontakt din Viessmann salgsrådgiver.  

ViCare App

ViCare App

ViCare er nøglen til din Vitoguide oplevelse. ViCare gør betjeningen af varmeanlægget nem og intuitiv for dine kunder, som f.eks. indstillingen af den individuelle komforttemperatur. Og vigtigt for dine kunder  - den direkte forbindelse til VVS-partneren.

WLAN-modul Vitoconnect 100 - tilslutninger

Vitoconnect 100

WLAN-modulet Vitoconnect 100 er grænsefladen mellem kedel og app. Det tilsluttes direkte til Vitotronic reguleringen med et kabel. Det kun ti gange ti centimeter store modul er beregnet til vægmontage. Et netstik til strømforsyningen medfølger.

Vitoconnect 100 forbindes med WLAN via Plug & Play. Dertil scannes den vedlagte QR-kode ganske enkelt med smartphone. Vitoconnect 100 er kompatibel med mobile enheder med styresystem iOS (fra 8.0) og Android (fra 4.4).

Med ViCare App foregår ibrugtagningen af Vitoconnect samt forbindelsen til fagmanden i Vitoguide.

I Vitoconnect 100 blev der realiseret et omfattende sikkerhedskoncept, som har bestået VDE-kontrollen for Smart Home informationssikkerhed.

Vitoguide - komplet overblik

Ét overblik. Ét system.

Med Vitoguide har du et samlet overblik over alle dine kunders varmesystemer. Vitoguide er tilgængeligt fra alle enheder, så du kan tilgå systemet fra smartphone, tablet og computer.

Understøttede parametre

Brennerstatus

Brænderstatus

Vandtemperatur

Vandtemperatur

Kedeltemperatur

Kedeltemperatur

Udetemperatur

Udetemperatur