Online værktøjer til installatører

På denne side har vi samlet de mest almindelige online værktøjer, til dig som er installatør, som kan gøre din hverdag lidt nemmere.

Downloads-XL.jpg

Reservedels-app

Reservedels-appen giver installatøren en hurtig og nem hjælp ved onsite-service på kundens varmeanlæg. Desuden tillader denne app servicefirmaer en geobaseret registrering af ibrugtagninger samt garanti-/serviceindsatser.

Reservedels-app til Iphone (App Store)

Reservedels-app til Android (Google Play)

Windows Phone 8 version (Windows Phone)

 

vibooks-nio.png

Vibooks

ViBooks er Viessmann´s portal til søgning af dokumentation, såsom betjeningsvejledninger og datablade mv.

Gå til Vibooks

Serviceassistent.jpeg

Service Assistent

Med Service Assistent tilbyder Viessmann vores handelspartnere et professionelt værktøj til at håndtere on-site opgaver på Viessmanns nye generation af kedler. Service Assistent muliggør enkel idriftsættelse, vedligeholdelse og fejldiagnostik. Dette hjælper med at identificere og udbedre fejl, hvilket bidrager til at spare både tid og penge, for dig der er installatør.

Gå til Service Assistent

viguide-xl-en-nio.png

ViGuide

ViGuide er den centrale start for professionelle installatører. Med ViGuide har du overblik over dine tilsluttede kundeanlægs status, samt adgang til de aktuelle driftsdata. Du ser straks fejlmeldinger, og har direkte indblik i reservedels-dispositionen samt adgang til den direkte online-bestilling af delene.

Gå til ViGuide

vistart-nio.png

ViStart App

ViStart app'en guider dig let og sikkert gennem den komplette idriftsættelse af produktet, ved at vise dig alle trin i processen, i præcis den rækkefølge de skal udføres. På denne måde kan du sætte et Viessmann-produkt i drift på kortest mulig tid - også selvom du ikke har arbejdet med det pågældende produkt førhen.

ViStart til iPhone (App Store)

ViStart til Android (Google Play)