Vitodens 111-W - Høj brugsvandskomfort

Den kondenserende kedel Vitodens 111-W har en særlig høj varmtvandskomfort: Den har en indbygget rustfri ladebeholder med 46 Liter vand.

Den integrerede ladebeholder sikrer den ønskede vand temperatur kontinuerligt. Dette gøres ved hjælp af indbyggede følere der sikrer den ønskede brugsvandskomfort til enhver tid. Ved et behov for større vandmængder - for eksempel når du fylder et badekar eller tager et langt brusebad, slår MatriX-cylinderbrænderen automatisk til og fastholder den ønskede vandtemperatur

 
Fordele:

  • Pladsbesparende kondenserende gaskedel
  • Høj brugsvandskomfort gennem ladesystem
  • Lang levetid og effektivitet med rustifri Inox-Radial varmeveksler
  • Nem og overskuelig betjening
  • Yderst service og vedligeholds venlig
  • Energiklasse: A

Nem og praktisk betjening gennem LED touch display

Rumtemperaturafhængig drift er integreret i den elektroniske kedelkredsregulering i Vitodens 111-W. Ved at tilslutte en udeføler, skifter apparatet automatisk til vejrkompenserende drift. Frost beskyttelse er integreret i kedlen. Nemt LED touch display tillader hurtig tilpasning af varmt brugsvand og fremløbstemperatur.

Ved service er Vitodens 111-W desuden yderst tidsbesparende: Alle dele er tilgængelige fra fronten. Alle systemkomponenter såsom ladebeholder, ekspansionsbeholder, pumper og sikkerhedsventiler er fabriksmonteret.

For at afspille videoen, tryk på play. Bemærk, at data overføres til YouTube ved at åbne videoen. For yderligere oplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik.

Gallery Image XL (882x496)

Udstyret til fremtiden


Teknologien til at kunne bruge naturgas-brintblandinger til bygningsopvarmning er tilgængelig, og tusinder af dem er allerede på markedet. Gaskedlerne fra den nyeste Vitodens 100 generation kan i princippet allerede drives med 20 procent brint. Husejere og lejere, der vælger disse moderne vægmonterede og kompakte enheder, er derfor ideelt udstyret til fremtiden.

H2 klar

matrix-plus-brenner.jpg

MatriX-Plus-brænder: hjertet i dit varmesystem


MatriX-Plus-brænderen scorer højt med sin effektive drift samt de lave udledninger af forurenende stoffer og støjemissioner. Den specielle MatriX-overflade i rustfrit stål er ufølsom over for høje temperaturer og sikrer dermed pålidelig ydelse og lang levetid. Den fuldautomatiske Lambda Pro-forbrændingsregulator tilpasser sig automatisk alle typer gas og ethvert udstødningssystem, og sikrer kontinuerlig ren og effektiv forbrænding.


Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål: effektiv og holdbar


Rustfrit stål gør forskellen. Den korrosionsbestandige Inox-Radial varmeveksler lavet af rustfrit stål er hjertet i Vitodens 111-F. Den omdanner den anvendte energi særligt effektivt til varme. Og det med sikkerheden i det særdeles holdbare rustfrit stål af høj kvalitet.

Inox-Radial-Heizflaeche.png

LCD-Display-HomeBrowsingView.png

Enkel betjening med 7" skærm


LED-displayet med 7" skærm på den nye elektronikplatform er kendetegnet ved den meget enkle og forståelige betjening og det subtile design i "sort panel" -optik. Varmesystemer med et direkte og / eller et blandet varmekredsløb kan nemt styres.


Energibesparelse, komfort og sikkerhed med ViCare


Vitodens med den nye elektronikplatform har et integreret WiFi-interface. Hvis det ønskes, forbinder dette opvarmningen direkte til internettet. Med ViCare-appen er det meget let og intuitivt at betjene opvarmningen. Den sætter kursen for digitale tjenester og er i direkte kontakt med den lokale installatør.

ViCare-App.png

ViCare-Thermostat.png

ViCare termostat - mere komfort og effektivitet


Du kan også udvide systemet med en digital ViCare-termostat og nyde endnu mere komfort og effektivitet. Fås både til radiatorer og gulvvarme.

Produktdetaljer

Oversigt

Ydelse (kW)
3,2 - 32 kW
Virkningsgrad
97 % (Hs)
Energiklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brændstof
icon-gas.png
Naturgas og F gas
Andvendelsesområde
icon-wohngebaeude.png
En-/to-/flerfamiliehus, etagelejlighed i flerfamiliehus, erhverv, nybyggeri og modernisering
Betjening
Einfaches RGB
Digital regulering til konstant og vejrkompenserende drift
Brugsvandsopvarmning
Indbygget rustfri 46 liter ladebeholder, konstant varmtvandstemperatur også ved høj ydelse
Yderligere kendetegn
Installation: væghængt