Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Til elektrikere: Bliv Viessmann-partner!

Jeg er interesseret i at blive Viessmann-partner

Elektricitetens betydning i varmeproduktionen stiger, og en overgang til mere energieffektive varmesystemer er ikke længere tænkelig uden elektricitet. Viessmann tilbyder systemløsninger til dine kunder, som både er fremtidsorienterede og fremtidssikrede. Bliv Viessmann-partner og gør brug af fordelene samt vores digitale værktøjer.

Viessmann intelligente systemløsninger 

Vi tilbyder systemløsninger, komplette installationer, der giver kunderne en optimal energiforsyning i deres hjem. Vores produktsortiment har i mange år været mere end blot en olie- og gaskedler.

En central del af vores systemløsninger er vores solcellesystemer. De gør det muligt for dine kunder at producere deres egen elektricitet på taget, øge selvproduktionen og understøtte driften af en varmepumpe. Alle elementer er designet og udstyret på fabrikken til at kunne arbejde sammen i ét system uden problemer. Blandt andet kan el- og energistrømme overvåges og justeres - for optimal brug af strøm.

Én samlet energiløsning 

Det er nemt at gøre din kundes hjem smart og intelligent, når alle produkter kommer fra Viessmann. Du kan hjælpe dine kunder med at opbygge et komplet energisystem trin for trin med intelligente produkter, der er skabt til at snakke sammen.

Det første skridt er for mange Vitocal varmepumpen, herefter giver Vitovolt solcelleanlæg rigtig god mening for at kunne forsyne varmepumpen. Den overskydende energi fra solcellerne kan vi også hjælpe med at opbevare i et batterilager. Systemet er nu på mange måder komplet og med vores digitale app ViCare, får kunden fuld kontrol over varmen og et konstant overblik over forbrug.  

Som Viessmann-partner får du støtte til idriftsættelse og løbende service gennem vores brugervenlige værktøjer som ViGuide.

Fordele for dig som Viessmann-partner

Vi tilbyder bl.a. vores partnere en alsidig, individuel rådgivningsservice. Du får også støtte til salg, vedligeholdelse og service. Og udover personlig rådgivning omfatter det også uddannelse.

  • Personlig rådgivning
  • Omfattende salgssupport
  • Support til vedligeholdelse og service
  • Digitale tjenester og vores PartnerPortal
  • Omfattende udvalg af træningskurser
  • Hurtig service på komponenter og individuelle dele

Bliv Viessmann-partner i 3 enkle trin

  1. Indsend formularen ved at trykke på 'Jeg er interesseret i at blive Viessmann-partner'.
  2. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en af vores salgskonsulenter.
  3. Du bliver oprettet hos os som Viessmann-partner.

Vitocharge - lagring af egenproduceret strøm

Viessmann Vitocharge til lagring af energi (tilgængeligt i Danmark i efteråret 2024) tilbyder dine kunder en fremragende grænseflade mellem elektricitet, varme og mobilitet.

Dine kunder har mulighed for at producere deres egen elektricitet med et Viessmann solcelleanlæg, lagre den med Vitocharge og bruge den til at drive f.eks. en Viessmann varmepumpe. Der er integreret et energistyringssystem, som hele tiden holder øje med forbruget.  

Vitocharge skiller sig ud som et 3-i-1-produkt og kombinerer en solcelleinverter, en batteriinverter og lagringsmoduler i ét apparat. Tre komponenter er integreret i et kompakt installationsrum, så Vitocharge er pladsbesparende. Det letter ikke kun valget af den optimale installationsplacering, men også selve installationen. Den håndterbare vægt er også en fordel i denne forbindelse. Derudover udmærker Vitocharge sig ved sin evne til black start (gendannelse). Der er stadig tilstrækkelig energi i systemet til, at det uden problemer kan genstarte efter en strømafbrydelse. Desuden har vores energilagringssystemer den fordel, at der ikke er noget konverteringstab, når energien sendes til batteriinverteren.