Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Et overblik: Information og støtte til Viessmann-partnere

Foto: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

Viessmann har arbejdet tæt sammen med sine partnere i generationer. Partnerskaberne er vokset gennem årtierne, og vi vil gerne udbygge dem yderligere. For kun sammen med installatører, elektrikere og solcelleteknikere kan vi klare udfordringerne i forbindelse med energi- og varmeomlægningen. Partnerne er bindeleddet mellem Viessmann og slutkunderne. Derfor glæder det os meget, at Viessmann i 2021 for 16. gang i træk blev kåret som handelspartner nr. 1 af brancheforlaget "Markt Intern".

Et partnerskab på lige vilkår

En konstant udveksling af idéer med vores partnere er meget vigtigt for os. Det skaber grundlaget for et vellykket samarbejde og gør det muligt for os at udvikle værktøjer og tjenester, der skaber optimale betingelser for arbejdet med stadig mere komplekse system- og energiløsninger. Disse er alle tilgængelige ét sted - Viessmann PartnerPortal. På denne centrale informationsplatform for vores partnere holder vi dig opdateret om nye produkter og innovationer og stiller talrige tjenester og applikationer til rådighed - med kun ét login.

Som Viessmann-partner kan du også drage fordel af disse fordele: 

  • Personlig rådgivning
  • Hurtig service af individuelle dele og komponenter
  • Omfattende salgssupport
  • Støtte ved service og vedligeholdelse
  • Støtte til markedsføring
  • Omfattende tilbud om efteruddannelsesmuligheder
  • Eksklusive fabriksbesøg

Vil du gerne blive partner med Viessmann? Så send os en besked!

Vores partnerskab med installatører

Foto: © A. and I. Kruk / Shutterstock.com

Viessmann har sine rødder i opvarmningsteknologi. I dag omfatter produktsortimentet imidlertid meget mere end klassiske varmeproduktionsanlæg. Fokus er i højere grad på systemløsninger til opvarmning, køling og ventilation. Vi tilbyder slutbrugerne løsninger baseret på forskellige energikilder. Som din partner er vi der for at støtte dig. Vi tilbyder f.eks. forskellige tjenester og værktøjer til installatører for at gøre tilbud, planlægning, installation og vedligeholdelse af varmeanlæg nemmere. Varmeanlægsberegneren er netop et sådant værktøj. Softwaren integreres direkte på dit websted og genererer tilbud med de data, du har indstillet på forhånd, som du blot tilpasser efter behov, når du møder kunden på stedet. 

Vores partnerskab med elektrikere

Foto: © Krasula / Shutterstock.com

Varme og elektricitet vokser i stigende grad sammen. Viessmanns produktportefølje har også ændret sig i det henseende. Ud over elbaserede varmeproduktionsanlæg omfatter den også solcelleanlæg og tilsvarende lagringssystemer. Det giver dine kunder mulighed for at producere deres egen elektricitet og forbruge den, når de har brug for den - f.eks. til at drive en varmepumpe eller oplade en elbil. Som Viessmann-partner kan du drage fordel af vores værktøj og tjenester til elektrikere. Uafhængighedsberegneren viser f.eks. graden af selvforsyning og forbedringen af selvforbruget af elektricitet, når forskellige elgeneratorer kombineres med et batterilagringssystem.    

Vores partnerskab med solcelleteknikere

Foto: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Moderne solvarmeteknologi er en ressourcebesparende tilføjelse til et varmesystem. Derfor findes denne teknologi også i Viessmanns produktsortiment. Du kan derfor tilbyde dine kunder et system til effektiv energiproduktion fra en enkelt kilde. Og du nyder godt af vores serviceydelser og værktøjer til solcelleteknikere. Disse kan f.eks. hjælpe dig med at udarbejde design og beregninger for et solcelleanlæg eller hurtigt og nemt at udarbejde tilbud. Som din partner hjælper vi dig også med at navigere i bureaukratiet, f.eks. med at registrere varme- og elproducerende anlæg.