Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Partnerskab med Viessmann

Foto: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

I Viessmann har vi arbejdet tæt sammen med vores partnere i generationer. Partnerskaberne er vokset over tiden, og vores ønske er at udbygge dem yderligere.

For kun sammen med installatører, elektrikere og solcelleteknikere kan vi klare udfordringerne i forbindelse med energiomstillingen. Det er derfor vigtigt for os med gode og stabile partnerskaber, da partnerne er bindeleddet mellem Viessmann og slutkunderne.  

Et partnerskab på lige vilkår

En god og konstruktiv kommunikation med vores partnere er meget vigtigt for os. Det skaber grundlaget for et vellykket samarbejde og gør det muligt for os at udvikle værktøjer og tjenester, der skaber optimale betingelser for arbejdet med stadig mere komplekse system- og energiløsninger.

Disse er alle tilgængelige ét sted - Viessmann PartnerPortal. På denne centrale informationsplatform for vores partnere, holder vi dig opdateret om nye produkter og stiller talrige tjenester og applikationer til rådighed - med kun ét login.

Som Viessmann-partner kan du også drage fordel af følgende:  

  • Personlig rådgivning
  • Hurtig service af individuelle dele og komponenter
  • Omfattende salgssupport
  • Støtte ved service og vedligeholdelse
  • Støtte til markedsføring
  • Omfattende tilbud om efteruddannelsesmuligheder
  • Eksklusive fabriksbesøg

Vil du gerne blive partner med Viessmann? Så send os en besked!

Vores partnerskab med installatører

Foto: © A. and I. Kruk / Shutterstock.com

Viessmann har sine rødder i opvarmningsteknologi. I dag omfatter produktsortimentet imidlertid meget mere end klassiske varmeproduktionsanlæg. Fokus er i højere grad på systemløsninger til opvarmning, køling og ventilation. Vi tilbyder slutbrugerne løsninger baseret på forskellige energikilder.

Som din partner er vi der for at støtte dig. Vi tilbyder f.eks. forskellige tjenester og værktøjer til installatører for at gøre tilbud, planlægning, installation og vedligeholdelse af varmeanlæg nemmere.

Vores partnerskab med elektrikere

Foto: © Krasula / Shutterstock.com

Varme og elektricitet vokser i stigende grad sammen. Viessmanns produktportefølje har også ændret sig i det henseende. Ud over elbaserede varmeproduktionsanlæg omfatter den også solcelleanlæg og tilsvarende lagringssystemer. Det giver dine kunder mulighed for at producere deres egen elektricitet og forbruge den, når de har brug for den - f.eks. til at drive en varmepumpe eller oplade en elbil.

Som Viessmann-partner kan du drage fordel af vores værktøj og tjenester til elektrikere.  

Vores partnerskab med solcelleteknikere

Foto: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Moderne solvarmeteknologi er en ressourcebesparende tilføjelse til et varmesystem. Derfor findes denne teknologi også i Viessmanns produktsortiment. Du kan derfor tilbyde dine kunder et system til effektiv energiproduktion fra samme leverandør.

Og du nyder godt af vores serviceydelser og værktøjer til solcelleteknikere. Disse kan f.eks. hjælpe dig med at udarbejde design og beregninger for et solcelleanlæg eller hurtigt og nemt at udarbejde tilbud.