Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Viessmann One Base

Anmod om rådgivning nu
Foto: © plainpicture / Kniel Synnatzschke

Alle Viessmann-systemer og dine Smart Home-løsninger i én platform

Viessmann One Base giver dig en nem, pålidelig og hurtig måde at betjene hele dit energisystem på via en app. Den nye platform samler dine enheder og elektroniske applikationer i én enkelt klima- og energiløsning til dit hjem. Du forbruger mindre energi, reducerer dit CO2-fodaftryk og har altid styr på dine omkostninger. Få dit hjem i form til en grønnere fremtid med Viessmann One Base!

Du har kun brug for ét system

Platformen integrerer alle de smart home-løsninger, der allerede er i brug, problemfrit og trådløst. Og du kan nemt tilføje yderligere tjenester og enheder efter behov, f.eks. en ny Wallbox til opladning af din elbil. Viessmann One Base er kompatibel med alle yderligere digitale tjenester. Med Viessmann One Base udstyrer du dit hjem med et udvideligt, fremtidssikret energisystem, der giver dig langsigtede perspektiver.

 

Altid i de bedste hænder

Viessmann One Base betjenes hurtigt og nemt med ViCare-appen

Alt du behøver er ViCare-appen - det integrerede Viessmann Energy Management klarer resten. Med appen kan du betjene Viessmann One Base hurtigt og nemt. Din installatør kan også holde øje med dit system på afstand og straks afhjælpe eventuelle fejl elektronisk. Du behøver ikke længere at aftale et tidspunkt, hvor din installatør skal ringe, og unødvendige rejser er også elimineret. Lad din installatør passe på dit system.

Download ViCare -appen

ViCare kan bruges i forbindelse med et internetbaseret Viessmann varmeanlæg eller i forbindelse med WiFi-modul Vitoconnect 100. Den er tilgængelig via dit VVS-firma.

Energi cockpit

ViCare-appens energicockpit og analyseværktøj

Med energicockpittet i ViCare-appen kan du holde styr på alle energistrømme i dit hjem. Analysen viser det nuværende og tidligere niveau af selvforsyning og forbruget på stedet i husstanden.

Viessmann One Base - dine fordele 
 

  • Komfort: Du styrer hele dit varmesystem via kun én app 
  • Effektivitet: Platformen forbinder og optimerer energistrømme for en særlig effektiv og dermed omkostningsbesparende drift.
  • Tryghed: Din installatør får automatisk besked om eventuelle fejl og kan træffe korrigerende foranstaltninger, inden situationen udvikler sig.
  • Bæredygtighed: Langsigtet integration af alle nødvendige digitale tjenester, opgraderinger og produktudvidelser, f.eks. solcelleanlæg med en strømlagerenhed og en Wallbox til e-mobilitet.