Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Intelligente teknologier og tjenester

Anmod om rådgivning nu
Viessmann Vitodens – kontrol med ViCare-appen

Brug energien effektivt, og øg samtidig komforten. Intelligente teknologier fra Viessmann gør netop dette muligt. De forbinder produkter, digitale tjenester og de energistyringssystemer, som de indeholder, problemfrit, selv ud over virksomhedens eget produktsortiment. Det gør Viessmann til en leverandør af intelligente løsninger til både slutbrugere og partnere, der gør hverdagen lettere og samtidig hjælper med at identificere og udnytte potentielle besparelser. Det er nøglepunkter for at nå vores mål: at forme livsrum for fremtidige generationer.

Smarte energiløsninger til dit hjem

Viessmann-produkter er designet til at fungere i et system. For at udnytte energien optimalt og sikre en høj grad af komfort tilbyder vi forskellige intelligente teknologier til energistyring. Med Viessmann-apps kan du f.eks. holde øje med forbrug og rumklima og styre dit varmesystem via smartphone eller stemmeassistent.  

Viessmann-apps til brugere og partnere  

De dage, hvor rumtemperaturen skulle indstilles ved den termostatiske radiatorventil er forbi. Med Viessmann apps kan hele varmeanlægget styres uafhængigt af det aktuelle sted, uanset om det er et husholdningsanlæg i hjemmet eller noget mere komplekst. Og det er ikke kun systemejere, der kan drage fordel af applikationer som ViCare. Viessmann har også udviklet intelligente apps til partnere, som gør det daglige arbejde lettere. ViGuide-appen gør det f.eks. muligt at vedligeholde og justere visse parametre på afstand, så der ikke længere er behov for tidskrævende aftaler på stedet.

Grundlaget for tilslutning af et system er det integrerede WLAN-interface "Connectivity Inside". Dette muliggør kontrol via app, selv uden en WLAN-forbindelse. Interfacet er allerede inkluderet i alle nye enheder, når de forlader fabrikken. En opgradering er mulig for ældre systemer. Fra fremstillingsår 2004 kan disse tilsluttes via Vitoconnect.

Viessmann One Base

One Base gør det muligt at forbinde alle Viessmann-systemer og Smart Home-løsninger problemfrit til én enkelt klima- og energiløsning. Efterfølgende udvidelser er også mulige uden problemer, f.eks. ved at integrere yderligere produkter, digitale Viessmann-tjenester eller opgraderinger. Det gør One Base særligt fremtidssikret og praktisk. Styringen er nem via ViCare-appen.  

Løsninger til Smart Home-udviklere

Viessmann API (Application Programming Interface) gør det muligt for slutbrugere og virksomheder fra forskellige brancher at få adgang til en lang række data fra Viessmann-varmesystemer for at udvikle deres egne smart home-løsninger eller integrere dem i tredjepartsapplikationer.  

Med vores API kan udviklere skabe løsninger, der øger deres komfort og velvære, samtidig med at de er med til at skabe fremtidens boligområder. At stille disse data til rådighed for vores kunder og partnere styrker Viessmanns motto om "co-creation".