Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Vores Viessmann systemløsninger til beboelsesejendomme

Anmod om rådgivning nu

Viessmann tilbyder skræddersyede systemløsninger til alle energikilder til brug i enfamiliehuse og lejlighedsbygninger. 

Vores omfattende sortiment omfatter varmepumper, solcelleanlæg, solvarmeanlæg, ventilationssystemer, varmtvandskedler, ferskvandsmoduler og kondenserende kedler til olie og gas.

Sortimentet af vedvarende energisystemer omfatter solvarmeanlæg til varmt brugsvand og centralvarme backup og køling. Der findes også hybridapparater og varmepumper, der udnytter energi fra jorden, grundvandet eller luften, samt solcelle- og ventilationssystemer.

Den optimale moderniseringsløsning til dit varmeanlæg

Det kan betale sig at modernisere et varmesystem. Med vores moderniseringskompas viser vi dig, hvilke tekniske muligheder du har, og hvordan disse kan betale sig for dig i form af besparelser på varmeudgifterne og tilskud til de respektive energikilder.

Produktsortiment

Nedenfor finder du en oversigt over Viessmanns omfattende produktsortiment. Klik på en overskrift for at få mere at vide.

Varmepumpe

Varmepumper er det første valg for dem, der ønsker at sænke deres varmeregninger og producere varme på en mere energieffektiv måde. Miljøet forsyner nemlig varmepumpen med den ubegrænsede og gratis forsyning af den energi, den har brug for. Det fuldt udbyggede varmesystem har kun brug for meget lidt strøm til sine drev og pumper for at stille denne energi til rådighed. En varmepumpe gør dig uafhængig af fossile brændstoffer og bidrager desuden aktivt til at reducere CO2-emissionerne og beskytte klimaet.

Solvarme

Viessmann solfangere opfylder alle krav som effektiv backup til centralvarme samt til opvarmning af varmt brugsvand. Med et bredt udvalg af flade- og vakuumrørskollektorer tilbyder Viessmann fleksible og individuelle løsninger, hvor solvarmeanlæg fungerer som tilføjelse til ethvert moderne varmesystem.

Solcelleanlæg

Alle kan producere deres egen strøm ved at installere et solcelleanlæg fra Viessmann. Omdannelsen af gratis solenergi til strøm er økonomisk fordelagtigt, da du kan dække dit eget forbrug af strøm helt eller delvist i perioder og giver dig en grad af uafhængighed fra det offentlige net.

Hybrid varmeanlæg

Viessmann kombinerer højeffektiv kondenseringsteknologi med udnyttelse af gratis miljøenergi. Det kompakte hybridanlæg Vitocaldens 222-F gør det muligt at finde den optimale kombination af vedvarende og konventionelle energikilder. Når det drejer sig om at eftermontere eksisterende kondenserende kedler med gratis miljøenergi, har Viessmann det rigtige system til dig: Vitocal 250-AH split-luftvarmepumpen kan kombineres med en vægmonteret eller gulvstående kondenserende kedel.

Opvarmning med gas

Uanset om det drejer sig om kompakte, vægmonterede kondenserende gaskedler, gulvstående apparater eller mellemstore kedler til høje varmebehov. Viessmanns sortiment af gaskedler opfylder alle forventninger til et effektivt og økonomisk gasvarmesystem.

Opvarmning med olie

Vores udvalg af oliekedler opfylder alle dine ønsker til et effektivt og økonomisk olievarmesystem - uanset om det er til brug i et fritliggende hus eller et lille lejlighedsbyggeri. Med et bredt udvalg af forskellige ydelser på op til 80 kW har vi produkter til mange forskellige behov.

Vandvarmere

Den indvendige overflade af en vandvarmer er afgørende for hygiejnisk opvarmning af varmt brugsvand. Derfor anvender Viessmann to materialer af høj kvalitet: Ceraprotect-emaljebelægning for sikker og varig beskyttelse mod korrosion i Vitocell 100-serien og rustfrit stål i Vitocell 300-serien for fremragende hygiejnestandarder. Med Vitocell-serien får du den rigtige varmtvandsbeholder til dine specifikke krav.

Boligventilation

Viessmanns boligventilationssystemer er kendetegnet ved deres innovative teknologi. De er holdbare og særligt lydsvage. Alt afhængig af mængden af udstyr, så kan de anvendes i mange forskellige boligtyper, uanset om det drejer sig om nybyggeri eller modernisering af en eksisterende bygning.

Varme- og systemløsninger til nybyggeri og moderniseringsprojekter

Selv om reserverne af naturgas og olie er begrænsede, er det globale forbrug stigende. Samtidig udleder begge energikilder CO₂ og kan bidrage negativt til klimaforandringerne. De, der har et langsigtet perspektiv, bruger fossile brændstoffer sparsomt, søger at være mere effektive med hensyn til opvarmning, køling, ventilation og elproduktion og satser i stigende grad på vedvarende energikilder. På disse sider kan du finde alle de oplysninger, du har brug for om opvarmning i forbindelse med nybyggeri og moderniseringsprojekter, der samtidig også har et stigende fokus på at reducere CO₂-udledningen.

Smart Home – bo intelligent med Viessmann

En måde at spare energi på er ved at bruge intelligente løsninger til hjemmet, der samtidig kan gøre din dagligdag nemmere og mere automatiseret. Find ud af, hvordan det præcist kan se ud her.

Løsninger til boligsektoren

Vores mål: at gøre det nemmere at tænke og varme/køle grønnere i boligsektoren. Her finder du løsninger til energieffektive og moderne boligbyggerier i samarbejde med Viessmann Climate Solutios.

Blauhaus i Mönchengladbach (foto: © Thorsten Arendt Fotografie)

Information til arkitekter

Som arkitekt fungerer du som en uafhængig rådgiver. Viessmann er din ekspertpartner i dette arbejde. Vores information til arkitekter er skræddersyet præcist til dine behov og kombinerer arkitektur og teknologi på perfekt vis.

Guides og service

Nedenfor finder du en række vejledninger og tjenester, som du kan bruge til at få mere at vide om et eksisterende varmesystem eller til at finde ud af, hvilket system der er det rigtige, inden du køber det.