Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Varmeanlæg til industri og erhverv

Anmod om rådgivning nu

Det rigtige varmesystem til industri og erhverv

Viessmanns produktportefølje omfatter et bredt udvalg af varmesystemer til industri og erhverv. For at få et godt overblik over hvad der er tilgængeligt, er det værd at tage et kig på vores produktkatalog. Der kan du bruge filtre som f.eks. anvendelsesområde og energikilde til at sortere og vise de ønskede resultater. I Produktfinderen er der også mulighed for at søge efter specifikke emner. I de følgende afsnit finder du også en oversigt over varmesystemer specifikt til kommerciel og industriel brug. Uanset om du allerede har en fast idé om, hvad du ønsker, eller stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os og anmode om en gratis faglig rådgivning.

Viessmann referencer

Commercial
Solar

Circle K Herlev Hovedgade

Udover at være én af Circle K’s nyeste butikker med kun lidt over 6 måneder på bagen, så er butikken også det nyeste og første skud på stammen af Circle K-butikker til at udnytte jordens naturlige ressourcer. For på taget af butikken er monteret hele 72 solcellepaneler fra Viessmann A/S.

Læs mere
Commercial
Residential
Air
Electricity

Lotte World Tower Seoul, Sydkorea

Lotte World Tower ligger i centrum af byen og rummer lejligheder og kontorer samt butikker og restauranter. Den klimavenlige energiforsyning kommer fra 12 store Viessmann-varmepumper.

Læs mere
Residential
Solar

Vitovolt 300: en stensikker investering

Det er en stensikker investering og med de fortsat stigende elpriser, så vil min investering have forrentet sig forholdsvis hurtigt. Det er blot én af de fordele som Claus fra bydelen Gug i udkanten af Aalborg fremhævede da vi snakkede med ham.

Læs mere
District heating
Solar

Foederalt miljøagentur i Dessau

For den kommunale bygning i Dessau var fokus på høj energieffektivitet. Arkitekterne og konstruktørerne valgte et af Tysklands største solvarmeanlæg med 115 Vitosol 200-T rørkollektorer.

Læs mere
Residential
Solar

Marco Polo tårn i Hamborg

I Marco Polo Tower leveres varmt vand til den 55 meter høje bygning via et solvarmeanlæg fra Viessmann med Vitosol 200-T solfangere, der dækker et samlet areal på 180 kvadratmeter.

Læs mere

Varmepumper til industri og erhverv

Viessmann Vitocal-varmepumper til kommercielle og industrielle applikationer giver dig mulighed for at udnytte gratis miljøenergi. Til erhverv og industri tilbyder Viessmann brine/vand-varmepumper, luft/vand-varmepumper og store varmepumper. Ud over varmeproduktion har produkterne i serien med høj effekt også en imponerende køleydelse - f.eks. til køling af fødevarelagre og til aircondition af produktionsområder. Varmepumperne med en effekt på op til 600 kilowatt er også velegnede til installation i uhensigtsmæssige rum og kan konfigureres som bivalente-systemer. Gas- og oliekondenserende kedler dækker spidsbelastningerne.

Solvarmeanlæg  til industri og erhverv

Viessmann solvarmeanlæg er et ideelt supplement til opvarmning af varmt brugsvand og som backup til varmeproduktion. Med sit brede udvalg af solfangere tilbyder Viessmann fleksible og individuelle løsninger til enhver anvendelse. Vores Vitosol-fladekollektorer og rørkollektorer udnytter gratis solenergi. Ved at bruge dem bliver der ikke kun taget hensyn til miljøet, men også omkostningerne til indkøb og lagring af brændsel reduceres. At investere i solvarmeanlæg er derfor både økonomisk og fremtidsorienteret. Solfangerne anvendes ideelt, hvor procesvarmeproduktionen kræver et lavt temperaturniveau.

Fladekollektorerne er velegnede til montering over tag, integreret i taget og til montering på solfangerstøtter. Viessmanns patenterede skifteabsorberingslag beskytter de højtydende flade solfangere mod overophedning og stagnation. Absorberne i vores rørkollektorer imponerer med deres evne til at opfange en særlig stor mængde solenergi og sikrer dermed en høj effektivitet. Her sørger vakuumet for en særlig effektiv varmeisolering. Rørkollektorerne er i stand til at omdanne selv en lav solstråling til brugbar varme.

Komplette Viessmann systemer  

Viessmann tilbyder komplette systemer til kommercielle og industrielle applikationer. Sortimentet omfatter effektive opvarmningssystemer til alle energikilder - mellemstore kedler og industrielle/kommercielle kedler til gas, olie, eller miljøvarme. Viessmann-produkterne er designet til at sikre en økonomisk forsyning af varme, damp, køling og elektricitet. Der er mulighed for en række ydelser på op til 44 megawatt. Viessmann støtter ethvert projekt med et omfattende serviceudbud, fra planlægning og installation til service og vedligehold. Med Viessmann ved din side kan du desuden udvikle og gennemføre dine egne integrerede energikoncepter til fremstillingsindustrien, til servicevirksomheder og til industrielle applikationer. Til hvert projekt udvikles systemet så det svarer til den individuelle kundes ønsker og behov.  

Takket være vores mangeårige erfaring inden for konstruktion af mellemstore kedler og industri- og erhvervskedler samt den nyeste produktionsteknologi, der anvendes i vores produktionsanlæg, sikrer Viessmann høj kvalitet og udmærker sig som teknologisk forgangsmand for systemløsninger. Viessmann-varmeanlæg er kendt for deres høje driftssikkerhed og lange levetid.

Gaskedler på op til 2000 kilowatt

Viessmann Vitodens  kondenserende gaskedler og lavtemperaturgaskedler til industrielle og kommercielle anvendelser fås med en effekt på op til 2.000 kilowatt. De udmærker sig ved deres meget økonomiske, rene og pålidelige drift. De har også en imponerende lang levetid. Varmesystemernes komponenter af høj kvalitet er afstemt til hinanden og fungerer problemfrit sammen direkte fra fabrikken. Særligt bemærkelsesværdig er MatriX-gasbrænderen - en milepæl inden for Viessmann-varmeteknologien. MatriX-gasmåtten i rustfri stål sikrer en lang levetid, mens brænderen er ufølsom over for høje temperaturbelastninger.

Ved hjælp af avanceret kondenseringsteknologi kan Viessmanns kondenserende gaskedler til kommerciel brug tilbyde optimal energiudnyttelse og økonomisk forbrug. Lavtemperatur-gaskedlerne er af gennemprøvet Viessmann-kvalitet og har en høj sæsoneffektivitet [efter DIN 4702-8].  

Oliekedler op til 2000 kilowatt

Viessmann kondenserende oliekedler og lavtemperatur-oliekedler er baseret på pålidelig teknologi, der er gennemprøvet i mange år. Der er også garanti for økonomisk drift. Produktporteføljen tilbyder et bredt udvalg af ydelser. Der findes f.eks. Viessmanns kondenserende oliekedler med en nominel varmeeffekt på op til 545 kW og lavtemperatur-oliekedler med en effekt på op til 2000 kW. De kondenserende oliekedler yder en særlig imponerende ydelse ved at udnytte den energi, der ligger gemt i de varme gasser, som ellers ville slippe ubrugt op gennem skorstenen. At kunne udnytte denne ekstra varme gavner miljøet på lang sigt og reducerer driftsomkostningerne, da der skal bruges mindre fossilt brændstof. Oliekedler med lav temperatur er særligt pålidelige i applikationer, hvor der er et stort varmebehov. Deres sektionsopbygning gør dem også velegnede til trange rum og generelt lette at manøvrere.