Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Digital opvarmning med Viessmann apps

Anmod om rådgivning nu

Varme og app - med Viessmann-apps kan du styre dit varmesystem bekvemt og sikkert via internettet

Et varmesystem kan styres på traditionel vis ved at dreje på termostaten eller på moderne vis via internettet. App'en gør det også muligt at få fjernvedligeholdelse af en godkendt installatør. Dette er muligt med intelligente Viessmann-apps, en internetgrænseflade og en web-aktiveret enhed som f.eks. en smartphone eller tablet.

ViCare termostatiske radiatorventiler til styring via ViCare-app og Vitodens 333-F

Viessmann-apps til systemejere

For systemejere har brugervenlighed normalt højeste prioritet. Der skal også tages hensyn til faktorer som sikkerhed og besparelsespotentiale. Med ViCare- og Vitotrol-apps til varmestyring har Viessmann udviklet to applikationer, der opfylder de vigtigste behov hos systemejere. 

Sådan tilslutter du dit varmesystem til Viessmann-apps

Der kræves en grænseflade med internettet, så du kan styre din opvarmning bekvemt og sikkert. Afhængigt af den anvendte Viessmann-app kan dette være Vitoconnect eller Vitocom 100. Begge enheder etablerer en forbindelse mellem kedlen og appen. Med deres hjælp kan din kedel ikke kun styres via app. Den kan også undergå fjernvedligeholdelse af en autoriseret installatør.

Vitoconnect internetinterfacet forbinder dit varmesystem med ViCare-appen

Vitoconnect bruges sammen med ViCare-appen til varmesystemer i enfamiliehuse og tofamiliehuse, mens Vitocom 100 sammen med Vitotrol-appen bruges i mere komplekse systemer, f.eks. i kommercielle applikationer.

Vitoconnect er ikke påkrævet for alle produkter med Connectivity Inside (integreret WiFi-interface).

ViCare app - styring af opvarmning via app

Styr varmeanlægget via app: ViCare-appen giver nye muligheder for at betjene varmeanlæg via internettet. Designet af ViCare app'ens grafiske grænseflade er bevidst holdt enkelt. Resultatet: en fuldstændig intuitiv betjening af varmeanlægget.

Systemet er designet til at styre ét varmekredsløb. Du kan vælge den ønskede rumtemperatur ved at swipe og skifte mellem standard- og komforttilstand ("temperaturforøgelse") ved et tryk på skærmen. Når du forlader huset ("Ferie"), er det kun nødvendigt med en enkelt kommando for at sænke varmesystemets temperatur og spare energi.

Alle, der ønsker at programmere forskellige skiftetidspunkter for hver dag, vil sætte pris på assistentfunktionen. En separat knap på startskærmen viser desuden mange tips til energibesparelser.

Download ViCare-appen

Tilgængelig til iOS og Android.

Vitotrol app - betjening og styring af varmeanlæg med Vitotronic-reguleringsenhed

Med Viessmann Vitotrol-appen kan du betjene Viessmann-varmeanlæg med Vitotronic-reguleringsenheder. Betjening fra hvor som helst og når som helst er let, intuitiv og bekvem. Ud over betjeningsfunktionerne har Vitotrol-appen generelle og kontekstafhængige hjælpefunktioner. Vitotrol-appen er tilgængelig for mobile enheder med iOS- eller Android-operativsystemer.

Download Vitotrol-appen

Tilgængelig til iOS og Android.

ViGuide - ukompliceret digital kundeservice

Tilføj et uvurderligt ekstra til din kundeservice: usynlig driftssikkerhed. Med ViGuide-appen fra Viessmann bliver du straks informeret om vigtige ændringer på dine kunders apparater. I tilfælde af en fejl kan du reagere hurtigt og afhjælpe problemet på afstand, uden at kunden opdager det. Appen informerer dig også, når en anden kunde beder dig om at se efter deres apparat.

App'en er klart struktureret og indeholder vigtige parametre som f.eks. både varmekurve og temperaturmanagere. Med deres hjælp kan du foretage vigtige justeringer på afstand og spare dig selv for unødvendige ture.

Download ViGuide-appen

Tilgængelig til iOS og Android.

App til reservedele

Denne app til reservedele giver installatører hurtig og nem support, når de servicerer deres kunders varmeanlæg. Derudover giver appen servicevirksomhederne mulighed for at føre en geovalideret registrering af idriftsættelses- og garanti-/vedligeholdelsesbesøg. Følgende funktioner er også nyttige:

  • Stregkodescanning (også offline) af relevante produkter og reservedele
  • Kontrol af tilgængeligheden af reservedele med kortfunktion
  • Bestilling af reservedele
  • Støtte til idriftsættelses- og vedligeholdelsesbesøg

Download reservedels-appen

Tilgængelig til iOS, Android og Windows Phone*

* Windows Phone 8 version (Windows Phone)

Søgning efter ViBooks-dokumenter

ViBooks fungerer som en central dokumentsøgning og giver i øjeblikket adgang til over 30.000 dokumenter, herunder følgende typer:

  • Tekniske vejledninger/datablade
  • Prislister/prisblade
  • Installations-/servicevejledninger
  • Vitoset-dokumenter
  • Markedsføringsdokumenter
  • og mange flere

Brugerniveauer (login) styrer adgangen til de forskellige dokumenttyper.