Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Et pålideligt partnerskab for fremtiden

Send os en besked, og bliv vores partner
Foto: © A._and_I._Kruk / Shutterstock.com

Viessmann har udviklet sig fra en specialist i opvarmningsteknologi til en leverandør af innovative systemløsninger. Et tegn på, hvor vigtigt fremskridt er for os. Alligevel er vi stolte af vores rødder. Det gælder også for vores succesfulde partnerskaber med varmeinstallatører, som har varet i generationer. Derfor glæder det os så meget desto mere, at Viessmann i 2021 for 16. gang i træk blev kåret som partner nr. 1 i Tyskland af brancheforlaget "Markt Intern". Og sammen med vores partnere vil vi gerne udbygge dette partnerskab yderligere. Vi kombinerer i den forbindelse det gennemprøvede og gennemtestede med det nye og originale. Vi lægger vægt på kvalitet, pålidelighed og gensidig tillid og kombinerer det med vores innovative løsninger og tjenester, der gør hverdagen lettere for både vores partnere og deres kunder, og som samtidig bidrager til at fremme energiomstillingen.

Foto: Shutterstock /Irena Maslova

Sammen skaber vi innovative systemløsninger

Vi tænker i systemer. Derfor er de enkelte komponenter i Viessmann varme- og klimateknikken allerede optimalt afstemt til hinanden fra fabrikken. Det betyder, at de ikke kun fungerer effektivt hver for sig, men også som et system. Det letter også installatørernes arbejde, fordi de enkelte systemkomponenter nemt kan eftermonteres og udvides. Uanset om du skal installere et nyt varmeanlæg til din kunde, modernisere et eksisterende eller servicere et anlæg - Viessmanns værktøjer og tjenester til partnere hjælper dig.

Fordele for dig og dine kunder

I tæt samarbejde med vores partnere arbejder vi på tjenester og værktøjer, der giver både installatører og deres kunder en reel merværdi - lige fra udarbejdelse af tilbud og bestilling af komponenter og reservedele til idriftsættelse og vedligeholdelse. Viessmann-partnere kan drage nytte af fordelene inden for områderne:  

  • Information og rådgivning til kunder og installatører
  • Planlægning og indkøb af komplette systemer samt reservedele
  • Installation og service for partnere og deres kunder

Information og rådgivning

Som vores partner har du til enhver tid online adgang til over 30.000 PDF-dokumenter med tekniske oplysninger om produkter samt aktuelle prislister. Derudover er Viessmanns tekniske service og innovative værktøjer til rådighed for at hjælpe dig med at rådgive kunderne.  

Planlæg og køb

Som Viessmann-partner har du adgang til talrige værktøjer til planlægning af såvel enkeltkomponenter som komplette varme- og ventilationsanlæg. Dette omfatter særlige applikationer til f.eks. dimensionering af varmepumper eller beregning af den nødvendige afstand til en naboejendom jf. kravene om lydniveau. Viessmann PartnerShop er altid åben for at sikre, at planerne hurtigt kan gennemføres. Find passende komponenter, tjek deres tilgængelighed og afgiv din bestilling online - fra en pc, på kontoret eller på farten. Linket til Quote Assist gør bestillingen endnu nemmere. Vores pålidelige logistiksystem sikrer hurtig levering.           

Installation og service

Vellykket kundeservice er kendetegnet ved hurtig tilgængelighed til enhver tid. Viessmann ViGuide gør det ikke kun lettere for dig som installatør at udvide dine ydelser i det henseende, men også at spare værdifuld tid. Hvis et varmeanlæg har en gateway, og kunden bruger ViCare-appen, kan du med det centrale kontrolværktøj overvåge alle installationer på afstand og i nogle tilfælde udbedre potentielle problemer, før de bliver forværret. Med reservedelsappen kan du nemt registrere installerede produkter online. Dine kunder nyder så godt af en forlængelse af garantien, som begynder samtidig med idriftsættelsen.    

Et omfattende partnerskab

Sammen med vores partnere ønsker vi at forme fremtiden til det bedre. For at opnå dette er vi afhængige af et omfattende partnerskab. Dette omfatter også støtte til installatører på følgende områder:

Uafhængige specialister rådgiver bl.a. om driftsanalyse og virksomhedsstyring.  

Vi hjælper dig med at gøre din virksomhed kendt, f.eks. ved hjælp af direct mail og online markedsføring.    

Vi tilbyder uddannelse på vores hovedkontor samt omfattende muligheder for e-learning.

Vi hjælper dig med at skaffe nye kunder og håndtere henvendelser.

Arrangementer som Viessmann Roadshow og messer sikrer tæt kontakt med andre ligesindede fagfolk samt potentielle kunder.  

Spar tid i forbindelse med kundehvervning

For at vores partnere kan koncentrere sig om deres kerneforretningsområder, hjælper vi dem med kundehvervning. Via Viessmann Leads modtager du kontakter, som har en reel interesse i at foretage et køb, så du kan gå direkte til at rådgive kunderne og sælge dem de produkter som har brug for.  

(Foto: © SpeedKingz / Shutterstock.com)

Informationscenteret for Viessmann-partnere

Som Viessmann-partnere har installatører adgang til vores PartnerPortal. Her deles nyheder om nye produkter og services og alle tjenester og applikationer er tilgængelige - alt sammen med kun ét login. Her kan du også følge status på ordrer og hente oplysninger om online kundesystemer som en del af overvågningsfunktionen. I den følgende video forklarer Thomas Heim den hub, der er tilgængelig for Viessmann-partnere (videoen er undertekstet på engelsk).

Sådan bliver du Viessmann-partner

Hvis du er installatør og gerne vil være Viessmann-partner, kan du gøre det online i få trin:

  1. Indsend den udfyldte formular online.
  2. Vores lokale salgskontor vil kontakte dig. 
  3. Du vil modtage adgangsoplysningerne til vores PartnerPortal.