Velkommen hos Viessmann

Med en lang række ekstraordinære produktudviklinger og problemløsninger er Viessmann blevet den teknologiske foregangsvirksomhed og impulsgiver for opvarmningsbranchen. Vores udviklinger regnes for at være milepæle inden for varmeteknik.

Som en førende varmeteknik-virksomhed, der bekender sig til bæredygtighed, tilbyder vi vores kunder innovative produkter, der overbeviser med deres topkvalitet, energieffektivitet og miljøvenlige egenskaber samt lang levetid. Vi har nu i flere årtier produceret varmepumper og solvarmesystemer samt særligt miljøvenlige opvarmningssystemer til olie, gas og fornyelige råstoffer. Vi vil dog ikke nøjes med det, som vi har nået. Vi ønsker at skabe noget nyt og også at skabe nye standarder fremover. Det er målet med vores forskning og udvikling.

Som familievirksomhed følger vi en langfristet og tydeligt defineret virksomhedsstrategi. Vi bekender os til det sociale og samfundsmæssige ansvar. Vores medarbejdere tænker og handler kundeorienteret og med verdensåbenhed. Tillid, pålidelighed og fleksibilitet kendetegner vores samarbejde. Derfor fremmer vi deres individuelle styrker, mål og talenter.

Udnyt de muligheder, som Viessmann kan tilbyde Dem. Vi ser frem til at møde Dem.