Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Karriere med fremtidsudsigter

Viessmann tilbyder sine medarbejdere en bred vifte af interessante og innovative karriere- og uddannelsesmuligheder samt langsigtede fremtidsudsigter.

Med en lang række ekstraordinære produktudviklinger og problemløsninger er Viessmann blevet den teknologiske foregangsvirksomhed og impulsgiver for opvarmningsbranchen. Vores udviklinger regnes for at være milepæle inden for varmeteknik.

Som en førende varmeteknik-virksomhed, der bekender sig til bæredygtighed, tilbyder vi vores kunder innovative produkter, der overbeviser med deres topkvalitet, energieffektivitet og miljøvenlige egenskaber samt lang levetid. Vi har nu i flere årtier produceret varmepumper og solvarmesystemer samt særligt miljøvenlige opvarmningssystemer til olie, gas og fornyelige råstoffer. Vi vil dog ikke nøjes med det, som vi har nået. Vi ønsker at skabe noget nyt og også at skabe nye standarder fremover. Det er målet med vores forskning og udvikling.

Som virksomhed følger vi en langfristet og tydeligt defineret virksomhedsstrategi. Vi bekender os til det sociale og samfundsmæssige ansvar. Vores medarbejdere tænker og handler kundeorienteret og med verdensåbenhed. Tillid, pålidelighed og fleksibilitet kendetegner vores samarbejde. Derfor fremmer vi deres individuelle styrker, mål og talenter.

Udnyt de muligheder, som Viessmann kan tilbyde dig. Vi ser frem til at møde dig.

Ledige stillinger hos Viessmann Danmark vil blive offentliggjort på denne side og også på vores Linkedin-side

For internationale ledige stillinger hos Viessmann, se vores karriere-portal nedenfor. 

Åbne stillinger 

I øjeblikket har vi desværre ingen ledige stillinger.

Hvis du er interesseret i at arbejde for Viessmann, eller hvis du har spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os