Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Et velfortjent vinderdesign

Juryen for iF Design Award har tildelt de nye Viessmann Vitocal luft/vand varmepumper iF Gold Award.

Ny generation af Viessmann Vitocal varmepumper vinder den berømte iF Gold Design Award.

Pressemeddelelse

Den 7. marts 2022, Hedehusene, Danmark

En ny generation af innovative luft/vand varmepumper er ét ud af 75 vinderprojekter ud af 10.000 konkurrenter

“Vitocal er en varmepumpe, der opfylder et af vor tids mest umiddelbare behov”

"Klare, markante linjer er parret med høj funktionalitet"

Kompakt, moderne og med et helt fantastisk design: Det er den nye generation af Viessmann luft/vand varmepumper.

Drevet af strøm producerer de CO2-fri varme til opvarmning, køling og brugsvandsproduktion. Alt det sammen med naturlige kølemidler. De vægmonterede og kompakte enheder i Vitocal 25x-A-serien vandt sidste år iF Gold Design Award 2021.iF Design Award uddeles én gang om året og er en af ​​de mest anerkendte designpriser i verden. I deres udtalelse fremhævede den store uafhængige ekspertjury på hele 98 personer ikke blot enhedens klare og markante linjer, men understregede også, at ”Vitocal varmepumperne tilfredsstiller et af vor tids mest umiddelbare behov: opvarmning af vores hjem i denne tid med miljøkrise. Drevet af vedvarende energi kan disse enheder minimere det byggede miljøs kulstofaftryk. Et velfortjent vinderdesign!”

Samme udseende, forskellige anvendelser

De innovative luft/vand varmepumper 250-A og 252-A er særligt velegnede til modernisering. De drives med det naturlige kølemiddel R290 og opnår fremløbstemperaturer på op til 70°C. Gulvvarme er ikke påkrævet, og de eksisterende radiatorer kan fortsat bruges. Takket være deres innovative hydraulik kan de tilpasses alle forhold i moderniseringen.

Det klare, tidløse design af de udvendige enheder i den nye varmepumpeserie passer perfekt ind i ethvert miljø. Det præcise håndværk, helt ned til mindste detalje, og den nye Vitographit-farve skaber et moderne look af høj kvalitet.

Vitocal 25x-serien er højeffektiv og genererer mere end fem gange den brugbare energi fra en kilowatt-time elektricitet og varmen fra udeluften. Takket være enhedernes innovative hydrauliske systemer reduceres pladsbehovet til systemet med op til 60 procent og installationstiden reduceres med op til 90 minutter sammenlignet med konventionelle varmepumper.

Om iF Design Award

I 68 år har iF Design Award været et globalt anerkendt varemærke for design. iF-mærket er et internationalt etableret symbol på fremragende design, og iF Design Award er én af ​​de vigtigste designpriser i verden. Den tildeler designpræstationer inden for alle discipliner: produkt, emballage, kommunikation og servicedesign/UX, arkitektur og indretning og professionelt koncept.