Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Carrier gennemfører opkøbet af Viessmann Climate Solutions

Markerer en væsentlig milepæl i Carriers transformation som den globale leder inden for intelligente klima- og energiløsninger

PALM BEACH GARDENS, Fla., 2. januar 2024 – Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) meddelte i dag, at de har gennemført sit opkøb af Viessmann Climate Solutions fra Viessmann Group. Transaktionen markerer endnu et meningsfuldt skridt fremad i Carriers portefølje transformation, der yderligere styrker virksomhedens globale førende position inden for intelligente klima- og energiløsninger.

Kombinationen tilføjer et førsteklasses brand med en differentieret direkte-til-installatør tilgang, og en førende leverandør af højeffektive og vedvarende klimaløsninger, med en 100+ års erfaring inden for innovation og bæredygtighed, til Carriers eksisterende portefølje. Viessmann Climate Solutions' meget talentfulde 12.000 teammedlemmer styrker yderligere Carriers position som den førende HVAC-udbyder globalt, og positionerer nu Carrier i det hurtigt voksende Residential and Light Commercial (RLC) område i Europa. Thomas Heim, som tidligere har ledet Viessmann Climate Solutions, vil lede Carrier RLC HVAC i Europa, Mellemøsten og Afrika, som omfatter Viessmann Climate Solutions og Carriers RLC-forretning i regionen, inklusiv Riello.

"Kombinationen med Viessmann Climate Solutions skaber den mest omfattende og differentierede samling af bæredygtige klimateknologier og -tjenester i branchen i dag," sagde Carriers bestyrelsesformand & CEO David Gitlin. "Transaktionen vil sammen med de planlagte exits af vores Fire & Security og Commercial Refrigeration-afdelinger transformere Carriers forretning, til en forretning med højere vækst med et klart fokus og mandat på globalt lederskab inden for intelligente klima- og energiløsninger."

Med øjeblikkelig virkning indtræder Max Viessmann, CEO for Viessmann Group, i Carriers bestyrelse. "Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Dave og hans lederteam samt mine bestyrelseskolleger, for at opbygge en fremtidssikret, virkelig global klima mester," sagde Viessmann. "Jeg kunne ikke være mere begejstret for denne kombination, som danner det perfekte grundlag for at fange vækstmuligheder og maksimere effekten for de kommende generationer."

Tilføjelsen af Viessmann Climate Solutions positionerer Carrier som en digitalt aktiv, skalerbar, end-to-end leverandør af bæredygtige klima- og energiløsninger, der imødekommer alle behov for opvarmning, køling, vedvarende energi, solceller, batterilagring og energistyring til hjemmet.

Om Carrier

Carrier Global Corporation, global leder inden for intelligente klima- og energiløsninger, er forpligtet til at skabe løsninger, der betyder noget for mennesker og vores planet i de kommende generationer. Fra begyndelsen har vi ført an, når det kommer til at opfinde nye teknologier og helt nye industrier. I dag fortsætter vi med at gå forrest, fordi vi har en mangfoldig arbejdsstyrke i verdensklasse, der sætter kunden i centrum af alt, hvad vi gør. For mere information, besøg corporate.carrier.com eller følg Carrier på sociale medier på @Carrier.

###

Bemærkning

Denne meddelelse indeholder udsagn, som, i det omfang de ikke er udsagn om historiske eller nuværende kendsgerninger, udgør "fremadrettede udsagn" i henhold til værdipapirlovgivningen. Disse fremadrettede udsagn er beregnet til at give ledelsens nuværende forventninger eller planer for Carriers fremtidige driftsmæssige og økonomiske resultater, baseret på antagelser, der i øjeblikket menes at være gyldige. Fremadrettede udsagn kan identificeres ved brug af ord som "tror", "forventer", "forventninger", "planer", "strategi", "udsigter", "estimerer", "projekt", "mål", "forvente", "vil", "bør", "se", "vejledning", "udsigt", "sikker", "scenarie" og andre ord af lignende betydning i forbindelse med en diskussion af fremtidige driftsmæssige eller økonomiske resultater. Fremadrettede udsagn kan blandt andet omfatte udsagn vedrørende de forventede virkninger og fordele ved transaktioner ved vores transformation af portfølje, herunder vores opkøb og integration af Viessmann Climate Solutions, planer, strategier eller transaktioner fra Carrier og andre udsagn, der ikke er historiske fakta . Alle fremadrettede udsagn involverer risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan forårsage, at faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er udtrykt eller underforstået i de fremadrettede udsagn. For yderligere oplysninger om identifikation af faktorer, der kan forårsage, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er angivet i fremadrettede udsagn, se Carriers rapporter om formularer 10-K, 10-Q og 8-K, der er indgivet til eller stillet til rådighed for U.S. Securities and Exchange Commission fra tid til anden. Enhver fremadrettet erklæring taler kun fra den dato, hvor den er afgivet, og Carrier påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller revidere en sådan erklæring, hvad enten det er som følge af ny information, fremtidige begivenheder eller andet, undtagen som krævet af gældende lovgivning.  

  

CARR-IR

  

Kontakt:

Investor Relations

Sam Pearlstein

561-365-2251

Sam.Pearlstein@Carrier.com

  

Pressehenveldelser:

Ashley Barrie

860-416-3657

Ashley.Barrie@Carrier.com