Privatlivspolitik

Viessmann Gruppen tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt og holder os strengt til lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger. Personlige data gemmes på vores websider og i forbindelse med anvendelsen af vores apps kun i det teknisk nødvendige omfang. Under ingen omstændigheder vil disse oplysninger blive solgt eller af andre grunde videregivet til tredjepart.

Den efterfølgende erklæring giver et overblik derover, hvordan vi sikrer denne beskyttelse, og hvilke type data gemmes til hvilke formål. Den gælder for alle websider og apps, som Viessmann er ansvarlig for. Viessmanns websider og apps kan indeholde links til andre udbyderes websider, som ikke er omfattet af denne erklæring.

Cookies og anvendelse af analyseværktøjer

Dette website bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies.

Slet eller blokker cookies her

Formål med cookies på vores webside:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og optimering af websitet.

Den efterfølgende erklæring giver et overblik over hvordan vi sikrer denne beskyttelse, hvilke type data der gemmes til hvilke formål. Den gælder for alle websider og apps, som Viessmann er ansvarlig for. Viessmanns websider og apps kan indeholde links til andre udbyderes websider, som ikke er omfattet af denne erklæring.

Databearbejdning ved åbning af vores internetsider og ved anvendelse af vores apps

Viessmann henter og gemmer automatisk i sine Server Log Files de informationer, som sendes til os fra din browser eller app.

Vi opsamler følgende data:

  • Browsertype/-version
  • Anvendt operativsystem
  • Referrer URL (Den forrige hjemmeside)
  • Hostname for computeren (IP-adresse)
  • Tidspunktet for serveropkaldet

Disse data kan af viessmann ikke tilordnes bestemte personer. Disse data føres ikke sammen med andre datakilder. Dataerne er kun beregnet til intern analyse.

Google analytics og analyse værktøj

Viessmann bruger cookies fra Google analytics til at måle at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google analytics  her:

Fravælg cookies fra Google analytics her

Viessmann bruger også analyseværktøjer, f.eks. Webtrends eller AppSee. De data, der stilles til rådighed og anvendes, hentes og gemmes helt anonymiseret. Lagring af disse data finder i visse tilfælde også sted uden for Tyskland og Den Europæiske Union. Vha. passende indstillinger i deres browser,  apps eller disses operativ system (IOS, Android) kan de forhindre overførslen af sådanne data. Dette kan dog føre til problemer med åbningen af siden, betjeningen eller funktionen af det tilbudte indhold eller den tilbudte tjeneste.

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse mv. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysningerne bruges til at gennemføre det køb eller den service , som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger der henfører til dig.  Såfremt det viser sig at de oplysninger eller data der er registreret om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokkeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over benhandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk 1. 

Øvrige informationer

Deres tillid betyder meget for os. Derfor vil vi altid gerne stå til rådighed i forbindelse med besvarelse af spørgsmål omkring dine personlige oplysninger. Hvis du har spørgsmål, som denne erklæring ikke har kunnet besvare, eller hvis du ønsker mere detaljerede informationer til et af punkterne, bedes du kontakte os:

Viessmann A/S
Guldalderen 2
2640 Hedehusene

Tlf: 4655 9510
Fax:4659 0322 

E-mail: info-dk@viessmann.com

Sikkerhedshenvisning

Vi bestræber os på at gemme Deres personlige oplysninger vha. alle tekniske og organisatoriske midler således, at de er utilgængelige for tredjeparter. Ved e-mail-kommunikation kan vi ikke garantere en fuldstændig databeskyttelse, og derfor anbefaler vi Dem at anvende post ved fortrolige informationer.

Optimizely

Desuden benytter hjemmesiden web-analysetjeneste Optimizely fra Optinizely Inc, som
bruges til A/B og Multivariate-tests. Denne service anvender cookies for at identificere besøgernes browser og for at analysere brugen af hjemmesiden. Cookies indsamler ingen personoplysninger. Du kan finder flere informationer, hvordan Optimizely behandler jeres data på http://www.optimizely.com/privacy.

Du kan til hvert tidspunkt deaktivere Optimizely-Tracking ved at følge anvisningerne på http://www.optimizely.com/opt_out