Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Viessmann serviceaftale

Hvorfor skal jeg have en serviceaftale?

For at sikre, at din varmepumpe kører i optimal drift, og for at opretholde garantien, er det vigtigt, at din varmepumpe serviceres løbende. Med en serviceaftale er du også sikret overholdelse af lovpligtigt eftersyn 1 gang årligt, samt at din varmepumpe kører effektivt og med korrekte indstillinger.  

Ved at få udført service, så forebygger du også eventuelle nedbrud og dyre reparationer som følge af misvedligehold. Samtidig sørger vores tekniker for at indstille og justere din varmeløsning, så den bruger så lidt energi som muligt samtidig med at den yder den mest effektive drift.

Opretholdelse af garanti

Regelmæssig service er påkrævet i henhold til vilkårene i din Viessmann-garanti. Det betyder, at sørger du ikke for, at eftersyn, service m.m. udføres af en autoriseret installatør iht Viessmann-servicevejledningen, og du oplever et problem med din varmepumpe, kan du risikere, at din garanti ikke længere er gyldig. Husk derfor altid at oprette en serviceaftale i forbindelse med køb af varmepumpe.

Hvad omfatter en serviceaftale?

En serviceaftale omfatter en række ydelser afhængigt af hvilken aftale du vælger. Det er bl.a. et årligt servicebesøg, samt mulighed for gratis telefonisk support inden for vores åbningstider.  

  • Mandag: 08:00-16:30
  • Tirsdag-Torsdag: 08:00-16:00
  • Fredag: 08:00-15:00

Læs mere om vores to typer serviceaftaler nedenfor.

Et servicebesøg udføres af en Viessmann tekniker, og omfatter en inspektion af varmepumpens komponenter. Teknikeren foretager bl.a. en gennemgang af det enkelte produkts påkrævede servicepunkter jf. produktets vejledning, kontrol af samlinger og sikkerhedsudstyr samt funktionsafprøvning af styring samt kontrol af følere m.m.

Efterfølgende udfylder teknikeren en servicerapport, således produkter med lovpligtigt eftersynskrav kan dokumenteres overholdt.

Når servicebesøget afsluttes, er du sikret, at indstillingerne er korrekte for optimal drift, samt at din varmepumpe fungerer så effektivt og virkningsfuldt som muligt.

  

  

Registrer dit system nu og sikre dig yderligere fordele!

Få den serviceaftale der sikrer dig bedst!

Fordele

Basic

  

Comfort+24 ²⁾

Vedligeholdelse på stedetårligt  årligt
Permanent fjernovervågning ¹⁾-  +
Servicerapport  +  +
Vedligeholdelse og sliddele inkluderet-  +
Total vask af varmepumpe (udedel)-  Hvert andet år
Fjernoptimering ¹⁾-  +
Fejlkoordinering af Viessmann ¹⁾-  +
Booking af besøg i tilfælde af en fejl-  inden for 24 timer (i hverdage)
Hotline til aftalekunder+  prioriteret
Betalingsmetodemånedligt / årligt  månedligt
¹⁾ Fordele kun i forbindelse med et system, der er permanent tilsluttet via ViCare
²⁾  Comfort+24 gælder kun for komponent, der er egnet til fjernservice

Hvad koster en serviceaftale?

Hos Viessmann A/S tilbyder vi en omfattende serviceaftale, der sikrer dig årlig service og eftersyn af din varmepumpe. Det betyder, at på trods af den store efterspørgsel på varmepumper, er du altid sikret service. Det er både en fordel for varmepumpens levetid, men også for din økonomi. Fejl på din varmepumpe, kan nemlig resulterer i, at den ikke kører optimalt, hvilket kan afspejle sig i din varmeregning.

Vi beregner prisen for din serviceaftale udfra din varmepumpe og dine behov, så du får den løsning, der passer bedst til dig. 

Opret din serviceaftale

Udfyld formularen nedenfor, og vores serviceteam vil kontakte dig for at oprette din serviceaftale, samt tildele dig en Viessmann tekniker, der kan servicere din varmepumpe.

Hvilken serviceaftale fra Viessmann er du interesseret i?


Angiv venligst hvilken Viessmann-varmepumpe du har

Det herstellnummer, du har indtastet, er allerede registreret. Du kan fortsætte med din anmodning.

Det herstellnummer, du har indtastet, er endnu ikke registreret. Registrer venligst enheden først, og drag fordel af følgende fordele:

  • Registreringen forlænger automatisk garantien. Du behøver ikke længere at bekymre dig om noget.
  • Garantien starter fra ibrugtagningsdatoen. Dette lukker det tidligere hul mellem levering til installatøren og accept fra dig som systemejer.
  • Du og din installatør modtager en bekræftelse, der omfatter placering, producentnumre og garantiperioder.
  • Du som systemejer modtager information om de nyeste produkter og tjenester, der er mest relevante for dig.

Du kan også fortsætte uden at registrere herstellnummeret, men så mister du de ovennævnte fordele.

Registrer anlæg nu


Venligst udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor

Ja, jeg har læst og accepterer betingelserne for serviceaftalen.

Jeg accepterer privatlivspolitikken. Jeg accepterer dermed, at Viessmann Climate Solutions SE vil kontakte mig via e-mail, telefon og SMS for at opfylde min anmodning om rådgivning.

Ja, Viessmann Climate Solutions SE og Viessmann Deutschland GmbH kan bruge min e-mailadresse til at holde mig informeret om de seneste produkter og tjenester. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke med virkning for fremtiden. (1)


(1)  Tilbagekaldelsen skal sendes til: Viessmann Danmark A/S, Guldalderen 2, 2640 Hedehusene eller på e-mail: info-dk@viessmann.com.  


Få et uforpligtende tilbud på din serviceaftale nu!

Fejl

Vi kan i øjeblikket ikke behandle din anmodning. Prøv venligst igen senere