Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Viessmann Serviceaftale

Opret serviceaftale

Hvorfor skal jeg have en serviceaftale?

For at sikre, at din varmepumpe kører i optimal drift, og for at opretholde garantien, er det vigtigt, at din varmepumpe serviceres løbende. Med en serviceaftale er du også sikret overholdelse af lovpligtigt eftersyn, samt at din varmepumpe kører effektivt og med korrekte indstillinger. 

Nem og tryg vedligeholdelse
Overhold lovpligtigt eftersyn
Optimal drift af din varmepumpe
Gratis telefon support i åbningstid

Opretholdelse af garanti

Regelmæssig service er påkrævet i henhold til vilkårene i din Viessmann-garanti. Det betyder, at sørger du ikke for, at eftersyn, service m.m. udføres af en autoriseret installatør,  i henhold til Viessmann-servicevejledningen, og du oplever et problem med din varmepumpe, kan du risikere, at din garanti ikke længere er gyldig. Husk derfor altid at oprette en serviceaftale i forbindelse med køb af varmepumpe. 

Hvad omfatter en serviceaftale?

En serviceaftale omfatter en række ydelser bl.a. et årligt servicebesøg, samt mulighed for telefonisk support. Et servicebesøg udføres af en Viessmann tekniker, og omfatter en inspektion af varmepumpens komponenter. Teknikeren foretager bl.a. en gennemgang af det enkelte produkts påkrævede servicepunkter jf. produktets vejledning, kontrol af samlinger og sikkerhedsudstyr samt funktionsafprøvning af styring samt kontrol af følere m.m.

Efterfølgende udfylder teknikeren en rapport, således produkter med lovpligtigt eftersynskrav kan dokumenteres overholdt.

Når servicebesøget afsluttes, er du sikret, at indstillingerne er korrekte for optimal drift, samt at din varmepumpe fungerer så effektivt og virkningsfuldt som muligt.

Hvad koster en serviceaftale?

Hos Viessmann A/S tilbyder vi en omfattende serviceaftale, der sikrer dig årlig service og eftersyn af din varmepumpe. Det betyder, at på trods af den store efterspørgsel på varmepumper, er du altid sikret service. Det er både en fordel for varmepumpens levetid, men også for din økonomi. Fejl på din varmepumpe, kan nemlig resulterer i, at den ikke kører optimalt, hvilket kan afspejle sig i din varmeregning.

Vi beregner prisen for din serviceaftale udfra din varmepumpe og dine behov, så du får den løsning, der passer bedst til dig. 

Opret din serviceaftale

Udfyld formularen nedenfor, og vores serviceteam vil kontakte dig for at oprette din serviceaftale, samt tildele dig en Viessmann tekniker, der kan servicere din varmepumpe.

For virksomheder

Jeg accepterer privatlivspolitikken. Jeg giver hermed mit samtykke til, at Viessmann Climate Solutions SE må kontakte mig via e-mail og/eller telefon for at opfylde min anmodning.

Ja, Viessmann Climate Solutions SE, Viessmann Danmark A/S, Viessmann Climate Solutions Berlin GmbH og Viessmann PV + E-Systeme GmbH kan bruge min e-mailadresse til at informere mig om de nyeste produkter og tjenester. Dette samtykke kan jeg til enhver tid tilbagekalde med virkning for fremtiden.*

Fejl

Vi kan i øjeblikket ikke behandle din anmodning. Prøv venligst igen senere

* Oplysninger om tilbagekaldelse

Tilbagekaldelsen skal sendes til: Viessmann Danmark A/S, Guldalderen 2, 2640 Hedehusene eller info-dk@viessmann.com.