Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Brochurer og certifikater i PDF

Som en førende international producent af energisystemer leverer Viessmann skræddersyede og effektive løsninger til alle anvendelsesområder og energikilder. På denne side finder du produktbrochurer og ISO-certificeringer klar til at downloade som PDF.  

Hvis du ikke kan finde det du leder efter på denne side, kan du også bruge vores centrale ViBooks-database.  

ViBooks - dokumentation og brochurer

I vores ViBooks-database kan du finde de betjenings-, installations- og servicevejledninger, du har brug for, samt tekniske vejledninger, prisblade, trykte marketingmaterialer og mange andre dokumenter til dine Viessmann-apparater.

PDF-downloads

Nedenfor finder du vores produktbrochurer i PDF-format.

Certifikater

Viessmann Group er en international leder inden for fremstilling af klimaanlæg, opvarmning, industriel energi og køleløsninger. De etablerede ledelsessystemer for kvalitet, miljø, energi og arbejdsmiljø er siden 2020 blevet slået sammen til ét integreret ledelsessystem.

Kvalitetsstyringssystemet definerer alle principper og systematiske procedurer til opnåelse og sikring af alle interne og eksterne krav til produkter og processer. Ved at vedligeholde og konstant opdatere kvalitetsstyringssystemet kan vi sikre, at kravene opfyldes, og bidrage til at bevare virksomhedens langsigtede succes.

Viessmann blev første gang certificeret i henhold til ISO 9001 i 1994. I 2019 konverterede vi med succes til den opdaterede ISO 9001:2015. Siden 2020 har kvalitetsstyringssystemet været en integreret del af det integrerede ledelsessystem og overvåges årligt sammen med vores andre ledelsessystemer.

I årtier har vi praktiseret konceptet om integreret miljøbeskyttelse langs hele værdikæden. Miljøbeskyttelse, der er integreret i processer og produkter, prioriteres højere end udbedring af skader, der allerede er sket. Miljøstyring, som har været implementeret i en årrække, organiserer og overvåger omsætningen af vores miljøpolitik.

Vores ISO 14001-certificering viser, at vi overholder gældende miljølovgivning og arbejder på løbende at forbedre vores miljøpræstationer. Siden 2020 har miljøledelsessystemet været en integreret del af det integrerede ledelsessystem og overvåges årligt i forbindelse med vores andre ledelsessystemer.

Viessmann er blevet certificeret i henhold til ISO 50001 for energiledelsessystemet på fabrikken i Allendorf og andre steder. Øget energieffektivitet spiller en central rolle for at nå de energi- og klimapolitiske mål. Energieffektivitet er derfor en vigtig del af ressourceeffektivitet.

Siden 2020 har energiledelsessystemet været en integreret del af det integrerede ledelsessystem og overvåges årligt af en ekstern certificeringsvirksomhed sammen med vores andre ledelsessystemer.

Efter 10 års vellykket deltagelse i BS OHSAS 18001-audit for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen blev vores toppræstation bekræftet og certificeret af TÜÜV Rheinland i henhold til den nye EN ISO 45001-standard.

Viessmann Groups virksomheder har udrullet arbejdsmiljøstyringssystemet siden 2020, og det forventes at blive certificeret i fællesskab som en del af det integrerede styringssystem fra 2023.

EMAS-deltagere har et standardiseret miljøledelsessystem i henhold til ISO 14001 og gennemgår årlige revisioner af statsgodkendte, uafhængige miljørevisorer. De offentliggør deres miljødata, herunder ressource- og energiforbrug, emissioner, affald osv., i detaljer i deres årlige miljøredegørelse. De sætter også miljømål og offentliggør, hvordan miljøpræstationen løbende og systematisk vil blive forbedret.

Takket være sin eksemplariske og innovative miljøledelse er Viessmann anerkendt som en miljømæssig pioner. Viessmann Werke, med fabrikker i Allendorf (Eder), var den første virksomhed i varmeteknologisektoren og den anden virksomhed i Tyskland, der blev certificeret i henhold til Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) i 1995. I dag er Viessmann-anlægget i Allendorf (Eder) det ældste i EMAS-registret.