Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Fordele og information til alle erhvervskunder

Bliv partner nu

For at kunne klare udfordringerne i forbindelse med energiomstillingen og dermed overgangen til mere energieffektive opvarmningssystemer er det nødvendigt at udvikle koordinerede systemer og løsninger til alle anvendelsesområder. For at opnå dette konfigureres Viessmann-produkterne på fabrikken, så de interagerer med hinanden. Desuden omfatter produktporteføljen digitale tjenester, der fuldender projekterne og systemerne. Alt dette er kun muligt gennem et tæt samarbejde med handelen og en livlig udveksling og samarbejde med konstruktører, rådgivere og specialbranchen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har glemt dit brugernavn, sender vi det til dig igen via e-mail. Du kan nemt nulstille din adgangskode og indstille en ny. Hvis du har glemt begge dele, skal du først bede os sende dig dit brugernavn. Du skal bruge den til en ny adgangskode.

I produktarkivet har vi samlet alle oplysninger om de mest udbredte Viessmann-produkter, som ikke længere er tilgængelige. På vores ViBooks portal finder du desuden alle datablade og brugsanvisninger for produkter, som Viessmann har taget ud af sortimentet.

Relaterede referencer

Commercial
Residential
Air
Electricity

Lotte World Tower Seoul, Sydkorea

Lotte World Tower ligger i centrum af byen og rummer lejligheder og kontorer samt butikker og restauranter. Den klimavenlige energiforsyning kommer fra 12 store Viessmann-varmepumper.

Læs mere
Commercial

Sky Soho i Shanghai

Kontor- og erhvervsbygningen i Shanghai er et imponerende, gennemtænkt koncept, hvor der tages lige meget hensyn til bygningshulen og anlægsteknikken. Seks Vitomax 200-HW forsyner Sky Soho med varmt vand.

Læs mere
Residential
Solar

Marco Polo tårn i Hamborg

I Marco Polo Tower leveres varmt vand til den 55 meter høje bygning via et solvarmeanlæg fra Viessmann med Vitosol 200-T solfangere, der dækker et samlet areal på 180 kvadratmeter.

Læs mere
Commercial
Industry

Logistikcenter for Mammut Sports Group, Memmingen

Det europæiske logistikcenter i Memmingen anvender vedvarende energi til opvarmning og køling. Energicentret består af tre Viessmann jordvarmepumper, som udnytter den naturlige varme fra grundvandet.

Læs mere
District heating
Air
Electricity
Gas

Rosenstein-kvarteret i Stuttgart

Rosenstein-kvarteret i Stuttgart har et imponerende, fremtidsorienteret varme-, køle- og elkoncept med fokus på sektortilknytning. Den anvendte teknologi omfatter en stor varmepumpe, et kraftvarmeværk og et solcelleanlæg.

Læs mere
District heating
Solar

Foederalt miljøagentur i Dessau

For den kommunale bygning i Dessau var fokus på høj energieffektivitet. Arkitekterne og konstruktørerne valgte et af Tysklands største solvarmeanlæg med 115 Vitosol 200-T rørkollektorer.

Læs mere

ViCare Smart Climate termostater hjælper husejere til besparelser

Nye elektroniske termostater giver Hvidovre-husejer besparelser og bedre komfort.

Læs mere
Commercial
Industry
Air
Gas

Leica-virksomhedens hovedkontor i Wetzlar

Designsproget i Leica-firmaets hovedkontor i Wetzlar er enestående og fængslende. Det minder om linser, objektiver og afstandsmålere. Viessmann supplerer komplekset med et sofistikeret, innovativt energisystem.

Læs mere
Commercial
Residential
Gas
Solar

Palm Island "The Palm Jumeirah" i Dubai

På Palm Jumeirah forsyner Vitosol 200-F solfangere 14 lejlighedsbygninger med varmt vand, mens tre Vitocrossal 300 kedler opvarmer swimmingpoolen og hammam på luksushotellet "Ottoman Palace".

Læs mere

Fandt du ikke det, du ledte efter?