Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Viessmann: en virksomhed med traditioner og visioner

Viessmann har hjulpet med at forbedre folks livskvalitet med innovative teknologier - i første omgang gennem varme. Virksomheden har udviklet sig fra en varmeproducent til en leverandør af smarte varme- og energiløsninger. Men teknologisk udvikling er ikke Viessmanns eneste fokus. Bæredygtig tænkning og handling er også stærkt forankret i virksomhedens værdier. På den måde er Viessmann med til at skabe og bevare leverum for fremtidige generationer.

Viessmann er stor og international

Fra Allendorf til hele verden. Siden grundlæggelsen i 1917 er Viessmann vokset støt som virksomhed. Sammen med partnere fra forskellige brancher arbejder vores medlemmer hver eneste dag for at imødekomme vores kunders stadigt skiftende behov og for at transformere energiforsyningen på en bæredygtig måde.

At leve og implementere energioptimering

Som en virksomhed med over 100 års historie fokuserer Viessmann på langsigtede mål. For eksempel når det gælder en af nutidens største udfordringer - energiomstillingen. Der er et enormt potentiale for energibesparelser på varmemarkedet. Som en del af dette marked kender Viessmann sit ansvar. Et af vores mål er aktivt at være med til at forme transformationen af sektoren og fremme udskiftningen af fossile brændstoffer med vedvarende energikilder. Dette afspejles i virksomhedens produktsortiment og også på andre områder.

Kombination af økonomiske, miljømæssige og sociale mål

Viessmann fokuserer på bæredygtig udvikling som et krydsfelt mellem økonomisk, miljømæssigt og socialt engagement. Dette afspejles i mange af Viessmanns løsninger og projekter - fra innovative brintvarmesystemer til internationale skovrejsningsprojekter. Andre ambitiøse mål, som f.eks. målet om netto nul-udledning, skal nås inden 2050, både i vores egen virksomhed og i de værdikæder, som Viessmann er en del af.

Du kan finde ud af mere om virksomheden på Viessmann Climate Solutions.