Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Systemteknologi til dit varmesystem

Anmod om rådgivning nu

Skaber komplette løsninger med Viessmann systemteknologi

"Helheden er større end summen af sine dele." I overensstemmelse med denne filosofi leverer Viessmann ikke kun enkelte komponenter til varmeanlæg, der opfylder de høje Viessmann-standarder for kvalitet, pålidelighed og effektivitet.

Alle produkter er allerede på fabrikken afstemt til hinanden og designet til at fungere som et komplet system. For kun ved et perfekt samspil mellem alle systemdelene kan vi udnytte det maksimale potentiale af vores innovative førende teknologi. Dette gælder ikke kun for nye bygninger, men også for eksisterende bygninger, da mange komponenter nemt kan eftermonteres og udvides.

Din individuelle vej til et effektivt komplet system

Viessmann systemteknologi øger den samlede effektivitet gennem et optimalt samspil mellem de enkelte komponenter. Det har økonomiske fordele. For ved at bruge ressourcerne sparsomt kan både CO2-emissioner og driftsomkostninger reduceres. Attraktive tilskud til energieffektive systemløsninger er med til at sikre, at investeringerne betaler sig endnu hurtigere.

  

De enkelte komponenter vokser sammen

Når det drejer sig om innovative energiløsninger, bliver kombinationen af strøm og varme stadig vigtigere. Et Viessmann Vitovolt solcelleanlæg leverer f.eks. ikke kun solenergi til det daglige forbrug af elektronik, madlavning ol., men også til drift af elbaserede varmeforsynere som f.eks. varmepumper.  

Desuden kan solenergi også anvendes til opvarmning. Hvis systemteknologien omfatter solvarmeenergi, kan den opnåede energi bruges til opvarmning af varmt brugsvand og til kombineret centralvarme backup. Ved at kombinere lagersystemer med Vitosol solvarmeanlæg er det ligeledes muligt at opnå en optimal varmeudnyttelse, der er tilpasset de individuelle behov.

Viessmann-anlægsteknologien gør det også muligt at kombinere vedvarende og fossile brændstoffer. Dette letter overgangen til energieffektive helhedsløsninger. I hybridsystemer sørger den innovative energimanager Hybrid Pro Control for, at styresystemet automatisk vælger den mest effektive driftsform - konventionel eller vedvarende varmeproducent. Systemet kører derefter efter økonomiske kriterier, alt efter behov.  

Vitovent 300-W ventilationssystem, Vitocal 300-G varmepumpe, varmtvandsbeholder og Vitocharge VX3 strømlagerenhed.

Tilslutningsmuligheder for nem energistyring

Den konventionelle måde at regulere rumtemperaturen på er at justere termostaten på radiatoren. Viessmann systemteknologi sætter imidlertid fokus på konnektivitet. Det gør det muligt at forbinde alle komponenterne i et komplet system med hinanden via internettet og styre dem via en app. Men konnektivitet øger ikke kun betjeningskomforten. Nye muligheder for energistyring hjælper dig med at afdække og udnytte potentielle besparelser. Hvis din betroede installatør får adgang, modtager han/hun meddelelser direkte via serviceappen og kan hurtigt optimere driften. 

Praktisk systemstyring via app

Efter tilslutning til internettet tilbyder Viessmann ViCare innovative styringsmuligheder - uanset hvor du befinder dig på det pågældende tidspunkt. Appen kan f.eks. bruges til at oprette individuelle varmeplaner og overvåge forbrug og rumtemperatur. Appen gør det også muligt at bruge Viessmann One Base, platformen, der forbinder alle Viessmann-apparater og Smart Home-løsninger. Ved hjælp af appens integrerede energistyringsfunktion kan energistrømme i huset - fra selvproduceret solenergi til selvforbrug - visualiseres. Det gør det endnu nemmere at spare på energien.

  

Fordelene ved Viessmann ViCare i et overblik

Grøn for go - se med ét blik, om alt er i orden
Enkel og bekvem betjening af varmesystemet
Oplysninger om kommende vedligeholdelse
Direkte adgang til adressen på den gemte installatør
Registrer dine varmeplaner, og spar automatisk energiomkostninger
Indstil standardfunktioner ved at trykke på en knap på din smartphone
Entreprenøren har adgang til alle vigtige oplysninger
All-inclusive supportpakke til sikkerhed og vedligeholdelse
5 års garanti på hele systemet med tilslutningsmuligheder
Brug af Viessmann One Base og Energy Management valgfrit

Den konventionelle kontrolenhed tilbyder også en lang række funktioner

Med Vitoconnect kan Viessmann-apparater, som endnu ikke har en integreret webinterface, også betjenes via app. Vitoconnect er direkte forbundet med Vitotronic-styringen. Sidstnævnte muliggør dog en omfattende og intuitiv styring af små kedler, vægmonterede apparater, mellemstore kedler og varmepumper også uden internet. I tilfældet Vitotronic 200/300 opnås dette ved hjælp af funktioner som f.eks:  

 • stort baggrundsbelyst grafisk display med flere linjer klartekstvisning
 • sort/hvid afbildning for god kontrast
 • kontekstafhængig hjælp via "?"-knappen  
 • grafisk visning af funktioner som f.eks. varmekurve, solafkast og koblingstider
 • fjernbetjening i højglanskabinet til styring fra stuen           

Kontrolprogrammer til alle systemstørrelser

Viessmann leverer perfekt tilpassede løsninger fra enkeltkedel til flerkedelsystemer med centralt koblingsudstyr. Vitotronic-styringssystemet med kommunikationsmulighed er et elektronisk styresystem til økonomisk og pålidelig drift af varmeanlægget. Det sætter standarden i forbindelse med installation, drift og vedligeholdelse.

Udvidelse og optimering - tilbehør til komplette systemer

Viessmann skaber optimale tekniske betingelser for integration i nye og eksisterende komplette løsninger. Det betyder, at varmeforsynere og komponenter som f.eks. solceller, solvarmeanlæg, lagerenheder eller tilbehør nemt kan tilføjes for at optimere systemet som helhed. Ud over Viessmann-produkter af høj kvalitet tilbyder vi også systemkomponenter fra andre kendte producenter med Vitoset-tilbehørssortimentet. Sortimentet omfatter bl.a:

 • Radiatorer
 • Gulvvarme
 • Varmtvandsafkølingsanlæg
 • Brændselsolietanke
 • Vitoset Protect-tilbehør       

Hurtig og hygiejnisk opvarmning af varmt brugsvand

Vandvarmere sikrer en pålidelig forsyning af varmt brugsvand eller fungerer som mellemlagre for varme fra varmesystemet og solvarmeanlægget. Dette øger ikke kun komforten for beboerne, men forbedrer også systemets energieffektivitet. Det skyldes, at den varme, der allerede er blevet produceret, ikke bare går tabt, men kan bruges på et senere tidspunkt. Med Vitocell-serien af vandvarmere tilbyder Viessmann den rigtige opbevaringsløsning til ethvert behov. Der findes en række Viessmann ferskvandsmoduler til hurtig og hygiejnisk opvarmning af varmt brugsvand i kombination med varmtvandsbeholdere.

Få mest muligt ud af termisk energi

Viessmann-varmevekslere er særligt effektive til at overføre termisk energi. De anvendes i en lang række forskellige applikationer: 

 • Til opvarmning af svømmebassinvand
 • Til overføringsstationer i varmeforsyningsnet, til systemadskillelse i varmeanlæg med gulvvarme, til opvarmning af varmt brugsvand og til solvarmeanlæg
 • Til produktion af varmeenergi i forbindelse med dampvarmeanlæg