Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

En energieffektiv varmekilde i et moderne hjem

I Hobro er Jesper på en mission om at gøre sit hjem bedre for miljøet, mere digitalt og bedre forbundet. Det har AKN VVS hjulpet ham med ved hjælp af Viessmann produkter.

På billedet ses kunden, Jesper, og installatøren fra AKN VVS, Alexander, ved siden af varmepumpens udedel.

Jesper er allerede godt på vej til at skabe et mere moderne og selvforsynende hjem. På taget er der placeret solceller, og i indkørslen holder elbilen klar. Men nu skulle der tages endnu et skridt i retning af at blive mere selvforsynende, og denne gang var det tid til at kigge på varmekilden, da det gamle Viessmann gasfyr havde udtjent sin værnepligt. 

Varmepumpe rimer på et moderne valg

Når varmekilden skal være bedre for miljøet og der allerede er solceller, så er en varmepumpe det oplagte valg. Hos Jesper var der heller ikke nogen tvivl, og det tog heller ikke lang tid at finde ud af, præcis hvilken det skulle være. 

Under kyndig rådgivning fra AKN VVS faldt valget på en Viessmann Vitocal 222-S R32, som er en af vores nye split luft til vand varmepumper. For Jesper var nogle af de klare fordele bl.a. det pæne og stilrene design, den minimale støj og så passede indedelen perfekt ind i teknikrummet, da alt er indbygget. 

På billedet ses Alexander fra AKN VVS sammen med kunden Jesper, foran Jespers bolig i Hobro.

Nem og digital varmestyring

Udover varmepumpen har Jesper også fået installeret termostater til radiatorerne og gulvvarmestyring, som er en del af Viessmann Smart Climate produkter. Med disse produkter, en Viessmann varmepumpe og ViCare-appen har Jesper nu mulighed for at styre varmen i hele hjemmet direkte fra sin smartphone.  

Det gør det nemt og overskueligt, og gør det muligt at spare penge på varmen, da man kan indstille varmen i de individuelle rum og dermed sikre, at der ikke bliver brugt unødig energi på at opvarme et rum, som ikke bliver brugt.

Relaterede referencer

Residential
Solar

Vitovolt 300: en stensikker investering

Det er en stensikker investering og med de fortsat stigende elpriser, så vil min investering have forrentet sig forholdsvis hurtigt. Det er blot én af de fordele som Claus fra bydelen Gug i udkanten af Aalborg fremhævede da vi snakkede med ham.

Læs mere
Commercial
Solar

Circle K Herlev Hovedgade

Udover at være én af Circle K’s nyeste butikker med kun lidt over 6 måneder på bagen, så er butikken også det nyeste og første skud på stammen af Circle K-butikker til at udnytte jordens naturlige ressourcer. For på taget af butikken er monteret hele 72 solcellepaneler fra Viessmann A/S.

Læs mere

Fra oliefyr til varmepumpe: Husejere sparer både penge og støtter den grønne omstilling

Ægteparret udskiftede i foråret 2020 deres oliefyr med en luft til vand varmepumpe fra Viessmann i deres hus i Næstved. Det har de første 12 måneder givet dem en besparelse på 12.-13.000 kroner.

Læs mere
Commercial
Residential
Air
Electricity

Lotte World Tower Seoul, Sydkorea

Lotte World Tower ligger i centrum af byen og rummer lejligheder og kontorer samt butikker og restauranter. Den klimavenlige energiforsyning kommer fra 12 store Viessmann-varmepumper.

Læs mere
Commercial
Industry

Logistikcenter for Mammut Sports Group, Memmingen

Det europæiske logistikcenter i Memmingen anvender vedvarende energi til opvarmning og køling. Energicentret består af tre Viessmann jordvarmepumper, som udnytter den naturlige varme fra grundvandet.

Læs mere
Commercial
Industry
Air
Gas

Leica-virksomhedens hovedkontor i Wetzlar

Designsproget i Leica-firmaets hovedkontor i Wetzlar er enestående og fængslende. Det minder om linser, objektiver og afstandsmålere. Viessmann supplerer komplekset med et sofistikeret, innovativt energisystem.

Læs mere