Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Varme- og energiløsninger til kommuner

Anmod om rådgivning nu
Foto: © Enno Friedrich

Viessmanns omfattende produkt- og serviceudbud tilbyder individuelle løsninger med effektive systemer til alle anvendelsesområder og energikilder. Virksomheden har i årtier leveret højeffektive, emissionsfattige opvarmningssystemer til olie og gas samt solvarme- og solcelleanlæg, varmeforsynere til regenerative råstoffer og varmepumper. Kraftvarmeenheder og kølesystemer afrunder det omfattende produkt- og serviceudbud.

Som leverandør af energisystemer tilbyder Viessmann alle de nødvendige komponenter til konceptdesign, gennemførelse og drift af kommunale nærvarmenetværk og boligblokløsninger. Viessmann leverer ikke kun egnede varmeanlæg til vedvarende energikilder eller fossile brændstoffer, men bistår også kommunerne hele vejen fra den indledende gennemførlighedsundersøgelse til opbygning og idriftsættelse af anlægget.

Alt fra én enkelt kilde

Viessmann tilbyder et passende energisystem til ethvert behov - til lokale myndigheder og boligkomplekser. Der findes højisolerede rør samt varmeoverførselsstationer til opbygning af et lokalt varmenetværk. Disse er naturligvis lige så velegnede til nybyggeri som til moderniseringsprojekter.

Omfattende tjenester, der strækker sig fra råstofforvaltning til driftsledelse, fuldender tilbuddet.

Omfattende udvalg af tjenester til alle aspekter af dit varmesystem

Systemspecifikke løsninger og matchende serviceydelser fra én enkelt kilde garanterer dig en pålidelig og effektiv drift.

Viessmanns omfattende sortiment står for innovativ og effektiv teknologi i topklasse. Fra rådgivning og designkoncept til vedligeholdelse - opmærksomheden er fortsat rettet mod energisystemets komplette livscyklus.

På baggrund af dine krav og din planlægning udvikler vores eksperter en skræddersyet, økonomisk og fremtidssikret løsning. Under gennemførelsen tages der hensyn til kravene og sikkerhedsbestemmelserne for alle anlægskomponenter - fra brændselsforsyning til skorsten - med alle nødvendige infrastrukturer. Detaljer om tjenesterne:

Viessmann behandler alle projekter individuelt, og hvert eneste aspekt af designkonceptet er rettet mod høj effektivitet:

 • Rådgivning om teknologi og brændselstype
 • Anbefaling af den bedste løsning ud fra et økonomisk synspunkt
 • Information om national og international lovgivning
 • Analyse af systemet
Viessmann Vitomax i isometrisk visning.

Koordinering med alle tekniske afdelinger, mens systemet er under opbygning, for at sikre rettidig levering og installation.

 • Fremstillet med en høj grad af formontering for at minimere tiden på byggepladsen
 • Problemfri idriftsættelse
 • Omfattende test af ydeevne

Den pålidelige drift er sikret gennem kundespecifikke servicekoncepter med garanteret levering af reservedele, regelmæssig vedligeholdelse og kedelkontrol:

 • 24/7 kundeservice
 • Fjernovervågning og diagnose
 • Ombygning og modernisering
 • Uddannelse på Viessmann Academy
Vitomax vedligeholdelse

Nøglefærdige containersystemer er effektive og tidsbesparende alternativer til varmecentraler. Containerne tilpasses individuelt til ethvert behov - de kan udstyres med gas- eller biomassekedler, en kraftvarmeenhed eller en kombination af forskellige varmegeneratorer.

Beholdersystem Kommunehospital Pirmasens Vitobloc 200, 140 og 207 kWel

Produkter

Opvarmning med olie - teknologi med en effektivitet på op til 98 procent

Varmtvandskedler på op til 22 MW

Med et bredt udvalg af fladplade- og vakuumrørskollektorer tilbyder Viessmann fleksible og individuelle løsninger til enhver anvendelse.

Kvaliteten af varmtvandsbeholderens indvendige overflade er afgørende for at kunne levere varmt brugsvand på en hygiejnisk måde. Derfor anvender Viessmann to materialer af høj kvalitet: Ceraprotect-emaljebelægning for sikker og varig beskyttelse mod korrosion - gælder for Vitocell 100-serien. Og rustfrit stål - til Vitocell 300-serien - som opfylder de højeste hygiejnekrav.

Solcellemoduler med en høj udbyttekapacitet, kompromisløs kvalitet og garanteret sikkerhed.