Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Partnerskab med producenter af massive og præfabrikerede huse

Anmod om rådgivning nu
Foto: © Bluedog Studio / Shutterstock.com

Viessmann hjælper producenter af massive og præfabrikerede huse med at imødegå fremtidens udfordringer

Verden er under forandring, og for at forme denne forandring positivt går vi sammen med stærke partnere. Disse partnere omfatter producenter af massive huse, producenter af præfabrikerede huse og bygherrer.  Sammen med dem kan vi klare den store udfordring i dette årti, nemlig energieffektiv. Fordi det vedrører os alle. For dig, vores partnere i byggebranchen, betyder energieffektiv ikke mindst, at du står over for stigende krav i forbindelse med dine byggeprojekter og renoveringer. Disse omfatter:

 • Energieffektivitet
 • Anvendelse af vedvarende energikilder
 • Bæredygtighed
 • Stigende lovkrav

Disse punkter skal overholdes og gennemføres. Hos Viessmann støtter vi dig som partner i denne proces. Fordi vi ser det som vores opgave at gå modigt fremad. Vi ser digitalisering og energiomstillingen som en mulighed. Derfor arbejder vi på at forbedre livskvaliteten inden og uden for bygninger med intelligente klimaanlæg og systemløsninger og sikre en behagelig livsstil. Derfor er vores Key Account Managers "Building Industry" der for dig - hurtigt og om nødvendigt direkte på stedet. I de følgende afsnit kan du se, på hvilke områder vi tilbyder støtte.

Planlægningsstøtte

Viessmann tilbyder dig planlægningssupport inden for varme, køling, ventilation og strøm. Følgende liste giver et overblik over fordelene.

 • Individuel, projektrelateret planlægningsstøtte
 • Effektivitetsorienterede systemkombinationer til fremtidssikrede bygninger
 • Planlægningssikkerhed gennem omkostnings- og materialefordelinger
 • Sikkerhed gennem garantier og langtidsgarantier
 • Adgang til vores PartnerPortal med information, planlægningsværktøjer og innovationer

Energikoncepter

Desuden findes der en række alternativer til at øge energieffektiviteten og gøre brugen af vedvarende energikilder mere økonomisk. Viessmanns integrerede løsningssortiment omfatter følgende foranstaltninger i sine innovative tekniske koncepter:

 • Varmepumper
 • Solceller
 • Kontrolleret boligventilation
 • Home Energy Management System (HEMS)
 • Smart Home-platforme

Teknisk support på stedet

Vores mangeårige erfaring og stærke partnerskab med specialbranchen gør det muligt for os at levere direkte grænseflader til vores partnere. Drag fordel af vores medarbejdere i marken, som har knowhow og er tilgængelige. Du kan stole på, at vores kolleger fra vores tekniske afdeling kender vores systemer og løsninger til punkt og prikke, og er der for at hjælpe og rådgive dig. Takket være den viden teamet besidder, kan de enkelte eksperter give meget detaljeret hjælp om det pågældende produkt.

Netværk

Takket være mange års erfaring og robuste partnerskaber med fagfolk har vi et omfattende netværk af eksperter til rådighed. Som vores partner i sektoren for præfabrikerede og massive huse kan du drage fordel af disse netværk inden for følgende områder:

Viessmann systemløsningerne i Viessmann One-produktfamilien.

Systemkoncept: Problemløst integrerbare klimaanlægsløsninger

Øget komfort og en så effektiv udnyttelse af den tilgængelige energi som muligt - Viessmanns innovative teknologier gør dette muligt gennem en problemfrit forbundet energistyring. Uanset om det drejer sig om anlægsteknologiske produkter, digitale tjenester eller intelligente styresystemer - alt dette kan udvides ud over vores ege produktportefølje. Dine kunder får smarte løsninger, der gør hverdagen lettere og hjælper med at identificere og udnytte potentielle besparelser.  

Videreuddannelse og efteruddannelse

Vi tilbyder kurser i vores datterselskaber, hos dig i dit eget team eller på fabrikken - alt efter hvor du kan få mest gavn af den viden, der leveres, og hvor du kan bruge den mest rentabelt. Derudover er vi naturligvis også at finde på messer og digitalt i Viessmann Community, i fora og på onlineplatforme som viessmann.live. De emner, vi dækker i vores uddannelses- og udviklingskurser, omfatter hele området for teknisk bygningsudstyr (TGA). Disse omfatter bl.a.:  

 • Energi
 • Systemteknik
 • Innovationer  

PartnerPortal: Kontaktpunktet for Viessmann-partnere i byggebranchen

Som Viessmann-partner har bygherrer af massive og præfabrikerede huse adgang til PartnerPortal. Her deles information om vores nye produkter og services, og alle tjenester og applikationer stilles til rådighed - med kun ét login.

Bliv Viessmann-partner nu

Hvis du er producent af præfabrikerede og massive huse og gerne vil være Viessmann-partner, kan du gøre det online i få trin:

 • Indsend den udfyldte formular online.
 • Den ansvarlige afdeling vil kontakte dig.  
 • Du vil modtage adgangsoplysningerne til vores PartnerPortal.  

Viessmann-referencer

Vil du gerne have nogle forslag og idéer til dine projekter? Med Viessmann-referencedatabasen kan du få et indtryk af de forskellige projekter, som Viessmann har ydet støtte og hjælp til. Fra detaljerede oplysninger om planlægning og implementering til tekniske detaljer om systemerne - du finder alt, hvad du har brug for til inspiration - eller som en kilde til research. Du kan bl.a. filtrere efter anvendelsesområde og systemernes energikilder.