Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Oplysninger til arkitekter

Referencer

Teknologi og arkitektur - en dialog

Godt design er kun det første skridt mod god arkitektur. Som generalister skal arkitekter også vide, hvordan de kan gøre intelligent brug af energiteknologi. I dag forventer bygherrerne, at arkitekter kan yde kvalificeret rådgivning på dette område, og i takt med at energipriserne stiger, og nye energikoncepter opstår, kan denne særlige service kun blive vigtigere og vigtigere.

Som arkitekt fungerer man som uafhængig rådgiver. Viessmann er din kompetente partner i dette arbejde. Vores information til arkitekter er skræddersyet præcist til dine behov og kombinerer arkitektur og teknologi.

Kernen i vores information er vores casestudier, som hver især tager udgangspunkt i en bestemt bygning og undersøger alle aspekter af den i detaljer. Bygningen beskrives udførligt ud fra arkitektens synspunkt. Projektets krav og de valgte energiteknologiske løsninger forklares klart og engagerende. Det hele understøttes af Viessmanns omfattende produkt- og serviceudbud, som sætter høje standarder for kvalitet og effektivitet: Viessmanns omfattende sortiment giver skræddersyede løsninger med effektive systemer til alle anvendelsesområder og alle energikilder. Den store effektivitet i vores innovative energisystemer hjælper dig med at spare omkostninger.

Det omfattende sortiment fra Viessmann

Tekniske løsninger bliver stadig mere komplekse og har en stadig større indvirkning på arkitektur og byggeplanlægning. Arkitekter og ingeniører kan derfor få nye designperspektiver ved at arbejde tæt sammen med producenten. Viessmanns omfattende sortiment omfatter innovative systemløsninger til brug i bolig-, erhvervs-, industri- og kommunale bygninger.  

Viessmann tilbyder skræddersyede systemløsninger til alle anvendelsesområder og alle energikilder. Det omfattende sortiment omfatter kondenserende kedler til olie eller gas og kraftvarmeanlæg til produktion af varme og elektricitet.

Sortimentet af produkter, der anvender vedvarende energikilder, omfatter solvarmeanlæg til opvarmning af varmt brugsvand og centralvarmebackup samt solcelleanlæg til effektivt selvforbrug. Desuden har vi hybridenheder og varmepumper, der bruger varme fra jorden, grundvandet eller den omgivende luft, samt mekaniske ventilationssystemer.

Udvalgte projekter

District heating
Solar

Foederalt miljøagentur i Dessau

For den kommunale bygning i Dessau var fokus på høj energieffektivitet. Arkitekterne og konstruktørerne valgte et af Tysklands største solvarmeanlæg med 115 Vitosol 200-T rørkollektorer.

Læs mere
Commercial
Residential
Gas
Solar

Palm Island "The Palm Jumeirah" i Dubai

På Palm Jumeirah forsyner Vitosol 200-F solfangere 14 lejlighedsbygninger med varmt vand, mens tre Vitocrossal 300 kedler opvarmer swimmingpoolen og hammam på luksushotellet "Ottoman Palace".

Læs mere
Residential
Solar

Marco Polo tårn i Hamborg

I Marco Polo Tower leveres varmt vand til den 55 meter høje bygning via et solvarmeanlæg fra Viessmann med Vitosol 200-T solfangere, der dækker et samlet areal på 180 kvadratmeter.

Læs mere