Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Designteknik og rådgivning med Viessmann

Anmod om rådgivning nu
(Foto: © djrandco / Shutterstock.com)

De lovbestemte krav til energisystemer stiger, og det samme gør deres kompleksitet. En omfattende planlægning er derfor afgørende for, at nybygnings- og moderniseringsprojekter kan forløbe gnidningsløst. Viessmann skaber optimale betingelser for projekterende ingeniører og rådgivere. På det tekniske plan nyder de godt af innovative systemløsninger, hvis komponenter spiller optimalt sammen. Desuden kan de stole på, at Viessmann altid yder kvalificeret rådgivning. Vi yder støtte under hele projektforløbet - lige fra starten af planlægningen til idriftsættelsen af den valgte energiløsning. Ud over vores omfattende serviceudbud anvender vi også innovative planlægningsværktøjer.        

Én platform for alle tjenester og værktøjer

Designingeniører og konsulenter har mange forskellige opgaver. For at støtte dem i deres arbejde tilbyder Viessmann et lige så bredt udvalg af tjenester og applikationer, som vi stiller til rådighed via vores PartnerPortal. Denne centrale informationsplatform sikrer, at du hurtigt kan kontakte Viessmann-eksperter og giver dig adgang til særlige planlægningsværktøjer. Desuden offentliggøres der regelmæssigt nyheder om produkter og tjenester på PartnerPortal. Det eneste, du behøver for at kunne bruge platformen, er en Viessmann-konto.

Sådan får du adgang

Du kan oprette en Viessmann-konto via den generelle registreringsside.  Processen består kun af få trin:

  1. Udfyld registreringsformularen.
  2. Bekræft brugsbetingelserne, og send formularen.
  3. Opret din egen adgangskode.  
  4. Afslut registreringen ved at acceptere bekræftelsesmailen.        

Hvis du allerede har oprettet en konto til ViGuide-appen eller Viessmann Learning Space, kan du bruge disse tjenester med den samme konto.     

Oplysninger til arkitekter

Foto: © VOJTa Herout / Shutterstock.com

Uanset projektets størrelse er arkitekter det første kontaktpunkt for kunderne. De er også ansvarlige for at opfylde designmæssige, tekniske og økologiske krav. Dette er et komplekst område, som Viessmann yder støtte til. Ud over skræddersyede systemløsninger til bolig-, erhvervs-, industri- og kommunale bygninger tilbyder vi også et omfattende informationsudbud. I vores projektafdeling præsenterer vi tidligere gennemførte projekter fra arkitektens synspunkt. Yderligere praktiske eksempler finder du i vores referencedatabase.

Referencer

Commercial
Industry

Logistikcenter for Mammut Sports Group, Memmingen

Det europæiske logistikcenter i Memmingen anvender vedvarende energi til opvarmning og køling. Energicentret består af tre Viessmann jordvarmepumper, som udnytter den naturlige varme fra grundvandet.

Læs mere
Commercial
Residential
Gas
Solar

Palm Island "The Palm Jumeirah" i Dubai

På Palm Jumeirah forsyner Vitosol 200-F solfangere 14 lejlighedsbygninger med varmt vand, mens tre Vitocrossal 300 kedler opvarmer swimmingpoolen og hammam på luksushotellet "Ottoman Palace".

Læs mere
District heating
Air
Electricity
Gas

Rosenstein-kvarteret i Stuttgart

Rosenstein-kvarteret i Stuttgart har et imponerende, fremtidsorienteret varme-, køle- og elkoncept med fokus på sektortilknytning. Den anvendte teknologi omfatter en stor varmepumpe, et kraftvarmeværk og et solcelleanlæg.

Læs mere