Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Energisystemer til alle brancher

Anmod om rådgivning nu

Viessmann har det rigtige energisystem til enhver anvendelse, uanset om det drejer sig om et enkeltstående hus, et sundhedscenter eller et helt boligkompleks.

Energisystemer og løsninger til alle specialiserede brancher

I over 100 år har Viessmann leveret varmeløsninger til næsten alle behov. Digitalisering og energiomstilling har ført til, at vi er gået fra at være en ren producent af varmekomponenter til at være en leverandør af løsninger til hele boligarealet - både indendørs og udendørs. Det integrerede udvalg af løsninger, som vi tilbyder, viser innovativ og effektiv teknologi, når den er bedst. Fra rådgivning til teknik og fra vedligeholdelse til afregningsmodeller, så er vi en pålidelig partner, når det gælder om at finde den rigtige løsning til dig.

Uanset om det drejer sig om et enkeltstående hus, et sundhedsanlæg eller et helt boligkompleks. Kravene og specifikationerne bliver stadig større og strengere. At opfylde dem alle kræver konstant udveksling af viden, opdatering af den nødvendige ekspertise og en løsningsorienteret tilgang, og hos Viessmann gør vi alt dette og mere til. I det følgende får du en oversigt over de forskellige områder, hvor vi i mange år har været en pålidelig partner.

Systemløsninger til forskellige applikationer

Vores tjenester  

Komplekse energicentre skal i dag opfylde en lang række specifikationer. Det gælder især, når et energisystem skal moderniseres. En vellykket gennemførelse af et projekt afhænger ikke kun af en ren og effektiv energiforsyning, men også af en høj driftssikkerhed og systemtilgængelighed. Viessmann opfylder disse krav med skræddersyede løsninger. Dette omfatter ekspertrådgivning, et omfattende serviceudbud samt pålidelige og holdbare produkter, der sikrer en økonomisk og fremtidssikret energiforsyning.

Skræddersyet design og implementering

En investering i et energisystem eller varmeanlæg er normalt forbundet med yderligere projekter. Præcise, detaljerede designs er nødvendige for at undgå ubehagelige overraskelser. Den store erfaring hos Viessmanns salgsteam sikrer, at de nødvendige foranstaltninger identificeres, og at der konstrueres et system, der passer til kunden.

Viessmann behandler alle projekter individuelt, og hvert eneste aspekt af designkonceptet er rettet mod effektivitet. Koordination med alle tekniske afdelinger, mens systemet er under konstruktion, sikrer rettidig levering og installation. Som leverandør af energisystemer til alle gængse brændstoftyper tilbyder Viessmann brugeren betydelige fordele:

  • Komplet system fra én enkelt leverandør
  • Funktionsgaranti  
  • Systemkomponenterne er afstemt til hinanden
  • Én enkelt kontaktperson ifm. projektet

Vedligeholdelse, digitale tjenester og uddannelse

I dag trækker Viessmann på alle energikilder og teknologier for at sikre en bekvem og energieffektiv forsyning. Fra den klassiske forbrændingsteknologi til kombineret kraftvarmeproduktion og videre til brugen af solenergi. En pålidelig drift sikres gennem kundespecifikke servicekoncepter med garanteret levering af reservedele, regelmæssig vedligeholdelse og kedelkontrol. Digitale tjenester supplerer serviceporteføljen. De støtter brugerne under driften og partnerne ved idriftsættelse og service af anlæggene.

Alle Viessmann-apparater kan opgraderes

Netværksforbindelsen mellem produkter og systemer vil have en betydelig indvirkning på måden, de anvendes og udvikles på, de kommende år. Alle Viessmann-enheder vil kunne opgraderes i overensstemmelse hermed. Det betyder, at energisystemer i stigende grad kan tilpasses brugernes behov i hele deres levetid.  

Hånd i hånd: produkt og service

I sidste ende er et produkt kun lige så godt som den service, der følger med det. For investoren står et projekts rentabilitet og falder tilbage på den støtte, som leverandøren yder. Viessmann yder støtte på idé- og designstadiet og besvarer alle vigtige spørgsmål (f.eks. beregning af levetid, tilbagebetalingstid osv.).