Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Økonomiske energisystemer til hotel- og restaurationsbranchen

Anmod om rådgivning nu
Værelse 108 på Hotel Sonne

Er du på udkig efter høj opvarmningskomfort for dine gæster kombineret med de lavest mulige energiomkostninger? Få gavn af den tekniske innovation fra en førende international producent af energisystemer og drag nytte af erfaringen fra mange systemer, vi har installeret på hoteller.

Vi undersøger dit energibehov og viser dig forskellige måder at bruge energien effektivt og bæredygtigt på. Så dine gæster føler sig godt tilpas - og du har en reel omkostningsfordel i forhold til konkurrenterne.

Optimalt energiforbrug på dit hotel takket være omfattende løsninger

Et specifikt varmesystem er ikke altid den optimale løsning. Det er kravene i hotelbranchen for forskellige og for komplekse til det. Det er godt at have en partner ved din side, som forstår sig på korrekt varmeforsyning. Ofte kan man med den rigtige kombination opnå en endnu bedre energibalance.

Tilpassede designkoncepter reducerer energiomkostningerne

Varme- og energiforsyningen på hoteller stiller helt særlige krav til teknologien. Ekstreme spidsbelastninger og et stort behov for varme og elektricitet hele året rundt resulterer i lige så høje energiomkostninger. Vores tilpassede koncepter reducerer disse omkostninger, når de er korrekt designet og dygtigt kombineret. Fordi vores avancerede varmesystemer kun kender to retninger: Komfort op, omkostninger ned!

Gæsterne forventer en pålidelig forsyning af varme og varmt brugsvand døgnet rundt. Optimal energistyring er derfor uundværlig, hvis du ønsker at holde omkostningerne under kontrol. Med sit integrerede løsningssortiment tilbyder Viessmann et unikt udvalg og en unik kombination af muligheder for alle energikilder og forbrugsniveauer. Det resulterer i banebrydende, højeffektive energisystemer, der ikke kun sikrer en omkostningsoptimeret udnyttelse af brændstoffer, men også den højest mulige forsyningssikkerhed.

Tænkning i systemer - sådan skabes helhedsorienterede, fremtidssikrede energikoncepter

Produktion af strøm og varme på samme tid, udnyttelse af spildvarme, opvarmning og køling med et enkelt system - Viessmann får altid et overblik over den samlede energisituation på stedet. På den måde kan vi tilbyde individuelt tilpassede løsninger, der er forbilledlige med hensyn til energi- og miljøbalance.

Viessmann-varmeanlæg kan styres bekvemt via tablet eller pc

Effektiv energistyring omfatter også en enkel betjening. Vitotronic-styringen med kommunikationsmulighed er et elektronisk styresystem til økonomisk og pålidelig drift af varmeanlægget. Alt under kontrol, takket være Viessmann.

Dine fordele med et skræddersyet varmesystem fra Viessmann

  • Høj driftssikkerhed: Alle komponenter er optimalt afstemt til hinanden for at sikre langvarig, pålidelig drift
  • Energieffektivitet: omkostningsreduktion gennem bedre udnyttelse af den anvendte energi
  • Ekstra kølefunktion: Naturlig køling med varmepumpe for en perfekt rumtemperatur på alle tider af året
  • Selvproduceret strømforsyning: til økonomisk optimering af elomkostningerne
  • Forbedret livscyklusvurdering: emissionsreduktion som en konkurrencefordel

At have den rigtige partner ved din side gør mange ting lettere

Vi tjekker dit energibehov og viser dig de forskellige måder at bruge energitilførslen på mest effektive og fremtidssikre vis - som kun en virkelig omfattende leverandør kan gøre det. Derefter anbefaler vi en partner, som passer perfekt til dig. En ægte specialist, som kender kravene i hotelbranchen og som bringer stor erfaring med sig til den varmeforsyning, du har brug for.

Benyt dig af vores gratis ekspertrådgivning

  1. Tag kontakt til os og aftal en tid med én af vores specialister inden for hotelbranchen.
  2. Vi kommer ud til dig og tager os tid til at analysere din nuværende situation og kravene til dit varme- og energibehov.
  3. Vi viser dig, hvor og hvordan dit system kan forbedres, hvilket besparelsespotentiale du har, og hvordan en fremtidssikret løsning kan se ud.
  4. Vi finder den rette partner til dig, som udfører din modernisering professionelt og giver dig pålidelig og omkostningsbevidst support.

Referencer

Commercial
Residential
Gas
Solar

Palm Island "The Palm Jumeirah" i Dubai

På Palm Jumeirah forsyner Vitosol 200-F solfangere 14 lejlighedsbygninger med varmt vand, mens tre Vitocrossal 300 kedler opvarmer swimmingpoolen og hammam på luksushotellet "Ottoman Palace".

Læs mere
Commercial

Sky Soho i Shanghai

Kontor- og erhvervsbygningen i Shanghai er et imponerende, gennemtænkt koncept, hvor der tages lige meget hensyn til bygningshulen og anlægsteknikken. Seks Vitomax 200-HW forsyner Sky Soho med varmt vand.

Læs mere
Residential
Solar

Marco Polo tårn i Hamborg

I Marco Polo Tower leveres varmt vand til den 55 meter høje bygning via et solvarmeanlæg fra Viessmann med Vitosol 200-T solfangere, der dækker et samlet areal på 180 kvadratmeter.

Læs mere

Hotel Parador, Alcalá de Henares, Spanien: historisk charme møder moderne hotelkomfort

De spanske Parador-hoteller er stilfulde hoteller, der ikke blot ligger på historisk betydningsfulde steder, men ofte også i historiske bygninger af noget ældre dato. Et godt eksempel er Parador Hotel i Alcalá de Henares, Spanien. Her sørger to Vitocrossal 300  kondenserende gaskedler for en effektiv varmeforsyning. Det varme brugsvand leveres af 80 Vitosol 200-T vakuumrørkollektorer, som i spidsbelastningsperioder understøttes af en Vitoplex 300 lavtemperaturkedel.

Det ideelle sted at slappe af og slappe af: Lagorai Alpine Resort & Spa, Italien.

Lagorai Alpine Resort & Spa har en afsides beliggenhed med udsigt over Fiemme-dalen nær Cavalese. Det er ikke svært at føle sig hjemme og i harmoni med naturen her. Dette garanteres også af Vitoflex 300-RF-trækedlen, som sørger for behagelig og hyggelig varme på værelserne og i spaen. Den fuldautomatiske brændekedel med rotationsforbrænding har en effekt på 400 kilowatt og kan fodres med enten piller, træflis eller træspåner.

Victor's Residenz-Hotel, Saarbrücken, Tyskland: Fransk charme møder tysk hygge.

I alt har bygningen 45 kraftige Vitosol-fladkollektorer til varmtvandsforsyning. Kollektorerne er det ideelle supplement til varmeanlægget, der består af to kondenserende gaskedler.