Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Anmod om faglig rådgivning - hurtigt og uforpligtende

Forespørgsel om faglig rådgivning

Arbejder du på et byggeprojekt og har brug for en god plan for dit nye varmesystem? Måske er dit gamle varmeanlæg defekt eller så ineffektivt, at dine varmeudgifter er steget kraftigt i årevis? Eller måske har du brug for varmeknisk support til dit næste store projekt? Uanset om der er tale om nybyggeri eller modernisering, finder vi sammen det nye varmesystem til dig.

  

Hvordan kan du anmode om en rådgivning fra en Viessmann-partner?

I tiden op til en udskiftning, et moderniseringsprojekt eller et nybyggeri har du sandsynligvis en række spørgsmål, bl.a: Hvilket varmesystem skal det være? Moderne kondenseringsteknologi fungerer f.eks. med de traditionelle brændsler som olie og gas, men med en høj effektivitet. Hvis du derimod ønsker at skifte til vedvarende energikilder, er en varmepumpe, der bruger gratis miljøenergi, et godt valg. Derudover er der andre spørgsmål, der skal tages op: Hvad er din opvarmningsadfærd og bygningens varmebehov? Er der nok plads til brændselsopbevaring? Og hvilke økonomiske ressourcer har du? Men bare rolig - du behøver ikke at besvare disse og andre spørgsmål alene. Vi hjælper dig med en uforpligtende ekspertrådgivning.

5 enkle trin til en eksperthøring:

  1. Udfyld den korte formular.  
  2. En Viessmann-ekspert ringer straks tilbage til dig.
  3. Find den rette installatør i dit område sammen med eksperten.
  4. Du aftaler en konsultationsaftale med installatøren.
  5. Installatøren vurderer forholdene hos dig og rådgiver dig individuelt om de aktuelle Viessmann-produkter, der passer til din situation.

Anmod om en ekspertkonsultation til erhvervslivet, industrien eller de lokale myndigheder

For at opnå det bedst mulige resultat på lang sigt er der mere at overveje end blot det rigtige energisystem til en kommerciel, industriel eller kommunal bygning - design, implementering og support af hele projektet skal også tilpasses. Anmod om en uforpligtende ekspertrådgivning, så hjælper vi dig på vej til et nyt varmesystem eller en passende systemløsning. Vælg dertil de relevante muligheder i formularen, og vi kontakter dig omgående for at drøfte detaljerne med dig.