Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Spar Energi Sammen

Anmod om rådgivning nu
(Foto: © lovelyday12 / Shutterstock.com)

#SparEnergiSammen - for vores klima og en vinter uden for mange grimme overraskelser

Opvarmning udgør en stor del af det samlede energiforbrug i private husholdninger. Ifølge regeringens tal er det mere end to tredjedele. Energieffektivitet er derfor særlig vigtigt at tage stilling til, da det kan bidrage til at spare på ressourcerne og reducere emissioner og energiomkostninger. Emner, der er mere aktuelle end nogensinde før. For at hjælpe dig med at spare energi og gøre en forskel sammen har vi lanceret kampagnen #SparEnergiSammen - kampagnen med mange nyttige energibesparende tips og løsninger.

Vejledning til større energieffektivitet

Vores vejledning viser dig, hvordan du kan opnå større energieffektivitet i opvarmningen ved at træffe nogle smarte valg - lige fra en simpel justering af termostaterne til hydraulisk afbalancering. Men du får også tips til, hvordan du kan tilrettelægge din hverdag i din egen husholdning på en energieffektiv måde, spare på værdifulde ressourcer og samtidig reducere omkostningerne.

Løsninger og systemer til større effektivitet - og til gavn for klimaet    

Forstå din egen indflydelse på klimaet, og gør noget aktivt for at forme det i en positiv retning. Viessmann-løsninger gør det endnu nemmere. Intelligent samarbejde mellem varme- og klimaanlægsteknologi øger ikke kun komforten, det hjælper også med at identificere og udnytte potentielle besparelser. Men der er også måder at hjælpe klimaet uden for dit eget hjem på. Få mere at vide herom i de følgende afsnit.