Anmod om rådgivning nu
Private Viessmann-Partnere

Find installatør til support

Find en installatør nu!

Find den rette handelspartner til installation, vedligeholdelse og rådgivning i dit område!

Din lokale Viessmann-partner kan give dig en gratis, uforpligtende og individuel rådgivning. Leder du efter en Viessmann-forhandler i dit område? Du skal blot indtaste din adresse under "Lokal partner", vælge en varmemester som handelspartner og derefter klikke på "Start søgning". Herefter får du en oversigt over Viessmann-partnere med adresse, telefon, internet-/mailadresse og ruteplanlægning.

Men det behøver ikke altid at være en varmemester, som du søger. Hos os kan du også finde en Viessmann-ekspert til andre emner: solcelleinstallatører, planlæggere og ingeniørkontorer, præfabrikerings- og husbyggerier, specialiserede el-firmaer.

  

Specialister i installation, vedligeholdelse og service af vores varmeanlæg

Ud over omfattende rådgivning tilbyder varmekontorer også problemfrit salg og installation af Viessmann-varmeanlæg. Kundeservice, som går ud over installation og også omfatter reparationer og regelmæssig vedligeholdelse, er også en af de ydelser, som vores handelspartnere leverer. Varmemontører bliver løbende uddannet af os og er derfor fortrolige med produkterne og deres innovationer. Hvis du har spørgsmål om de nøjagtige priser for installation og andet tilbehør, bedes du kontakte din varmemontør, da kun han/hun kender forholdene på stedet.

Find en lokal handelspartner

Indtast dit postnummer for at finde en erfaren Viessmann handelspartner i nærheden af dig.

Omfattende udvalg af tjenester, der tilbydes af Viessmann handelspartnere

Der er mange grunde til at søge efter en varmeinstallatør. Måske er du i gang med at bygge og ønsker et effektivt varmesystem, der er nøje tilpasset bygningen og varmebehovet? Eller måske har du bemærket, hvor kraftigt varmeudgifterne er steget i de seneste år? Dette skyldes ikke nødvendigvis de stigende omkostninger til gas eller olie; årsagen kan også være et forældet varmesystem i sig selv. Måske skal du hele tiden afblæse varmeanlægget, eller det har givet mærkelige lyde fra sig? I så fald bør du tilkalde en varmemontør. Denne kan kontrollere, hvad der er galt, og enten foretage de rette justeringer eller stå for reparationen.

Udvalget af serviceydelser og produkter, som vores Viessmann-handelspartnere tilbyder, er derfor mangfoldigt:

  • Uforpligtende individuel rådgivning, også på stedet
  • Konkret anbefaling af, hvilke energikilder der er bedst for dig: olie, gas, solceller, træ, luftbåren energi og jordvarme
  • Information om økonomiske kombinationer af forskellige energikilder
  • Inspektion af skorstenen af din varmemester i samråd med røggasinspektøren med henblik på yderligere anvendelighed
  • Beregning af din husstands/ejendoms varme-/DHW-behov
  • Overbliksberegning af mulige besparelser på varmeudgifterne efter en modernisering
  • Information om statstilskud til et nyt varmeanlæg samt støtte til ansøgning om tilskud
  • Beregning af tilbagebetalingstiden for dit nye varmeanlæg
  • Ekspertservice for vedligeholdelse og reservedele