Anmod om rådgivning nu
Private Fagfolk

Varmtvandsbeholdere til den behovsbaserede forsyning

Anmod om rådgivning nu

Behovet for varmt brugsvand er helt forskelligt i alle husstande. De vigtigste påvirkningsfaktorer er antallet af beboere og bade- eller brusebadvaner. Hvis f.eks. tre familiemedlemmer skal på arbejde og i skole på samme tid, skal der hele tiden være en stor mængde varmt vand til rådighed til brusebadet, uden at nogen må vente. Hvis kun én person har brug for varmt brugsvand i samme tidsrum, er efterspørgslen normalt en anden.

De, der foretrækker et bad, vil også ønske at have tilstrækkeligt varmt vand til at fylde badekarret. Vandvarmeren skal også kunne levere tilstrækkeligt vand, hvis der f.eks. i en lejlighedsejendom trækkes varmt vand fra mere end én stikkontakt på samme tid.

Viessmann Vitocell varmtvandsbeholdere opfylder disse krav i enhver henseende og kan også opfylde ethvert ønske med hensyn til udstyrsniveauet. Apparaterne kan kombineres med forskellige varmegeneratorer. Vitocell varmtvandsbeholdere er lige så velegnede til dual mode-drift med en kondenserende kedel som til drift med en varmepumpe eller en fastbrændselskedel. I alle tilfælde anbefales det at installere et solvarmeanlæg, så du kan spare energi og opvarme vandet uden omkostninger.

Vitodens 300-W med Vitocell 100-W varmtvandsbeholder.

Varmtvandsopvarmning til ethvert behov

Husholdningsvarmt vand kan produceres på forskellige måder. Hvis det varme brugsvand produceres centralt, er en tilslutning til et eksisterende varmesystem uundværlig. I så fald sørger varmegeneratoren ikke kun for rumopvarmning, men også for, at der er varmt brugsvand til rådighed på alle tidspunkter af dagen.

Derudover er der også mulighed for decentral opvarmning af varmt brugsvand. Elektriske varmtvandsanlæg som Viessmann Vitotherm anvendes ofte til dette formål. Disse er ikke forbundet med varmeanlægget og kan let eftermonteres. Det er ligegyldigt, om der er tale om akkumulatorvandvarmere eller gennemstrømningsvandvarmere.

Vandvarmer baseret på det øjeblikkelige vandvarmer-princip

Ud over central og decentral varmtvandsopvarmning kan et Viessmann Vitotrans 353-ferskvandsmodul også bruges. Disse moduler supplerer bufferbeholder i Vitocell-produktsortimentet. Procesvandet opvarmes komfortabelt og hygiejnisk ved hjælp af det øjeblikkelige vandvarmer-princip. Drikkevandet opbevares ikke. I stedet opvarmes det ferske vand til det ønskede temperaturniveau med energien fra en opbevaringsbuffer til opvarmning. Opbevaring af opvarmningsbuffer kan igen kombineres med en lang række systemer.

Varmtvandsbeholder i kombination med en vægmonteret gaskondenserende kedel: Viessmann Vitodens 200-W med Vitocell 300-W.

Viessmann Vitocell øger effektiviteten

Forbinder du en varmtvandstank til det eksisterende varmesystem giver det mening i forhold til økonomiske og miljømæssige årsager.

For hvis varmen genereres af solenergi, skal der ikke brændes (fossile) brændstoffer, hvilket aflaster naturen. Uanset om der er tale om en bivalent drift med en klassisk kedel eller med et solvarmeanlæg: Viessmann har den rette vandvarmer til ethvert behov.

Varmtvandsbeholder i forskellige versioner

Varmt vandlagertanke fra Viessmann er kendetegnet ved deres høje effektivitet, mangfoldighed og lette installation. Enhederne fås i forskellige versioner:

● Stående varmtvandstank (Vitocell 100-L, Vitocell 100-V og Vitocell 300-V)

● Vandret varmtvandstank (Vitocell 300-H)

● Underordnet varmtvandsopbevaringstank (Vitocell 100-W)

Vandtankene spænder fra 120 til 1.000 liter, afhængigt af modellen. Det betyder, at varmtvandstankene fra Viessmann ikke kun er egnede til brug i enfamiliehuse, men også i bygninger med høje krav til varmt vand.

Dobbeltfunktionelle varmtvandsbeholdere til solvarmeanlæg

En bivalent varmtvandstank er en uundværlig komponent i et solvarmeanlæg. Fordi det absorberer den varme, der genereres af systemet, og overfører den til vandet. Viessmanns bivalente opbevaringsbeholdere for varmt vand har hver to separate opvarmningsspoler og opvarmer vandet både via solvarmesystemet og via en kedel. Dette sikrer altid det ønskede temperaturniveau. Du kan vælge om du ønsker lagringstankene fremstillet af stål med Ceraprotect-emaljering (Vitocell 100-V, Vitocell 100-W, Vitocell 100-B, Vitocell 100-U) eller rustfrit stål (Vitocell 300-V, Vitocell 300-H, Vitocell 300-B) ).

Kvaliteten af varmtvandsbeholderens indvendige overflade er afgørende for at kunne levere varmt brugsvand på en hygiejnisk måde. Derfor anvender Viessmann to materialer af høj kvalitet: Ceraprotect-emaljebelægning for sikker og varig beskyttelse mod korrosion - gælder for Vitocell 100-serien. Rustfrit stål - anvendes til Vitocell 300-serien - som opfylder de højeste hygiejnekrav.Heating water buffer cylinders for efficient use of thermal energy

En bufferbeholder til opvarmningsvand har til opgave midlertidigt at lagre den overskydende energi, der produceres af en varmegenerator, og kun afgive den tilbage til varmesystemet, når der er behov for det. Den lagrede energi kan bruges til opvarmning af varmekredsene eller til opvarmning af brugsvandet. Varmevandsbufferslagere som Vitocell 120-E eller Vitocell 140-E er også fabriksudrustet til dobbelt drift med en varmepumpe eller et solvarmeanlæg. Apparaterne kan rumme op til 2000 liter.DHW cylinders in two energy efficiency classes

Som standard opfylder de fleste varmtvandsbeholdere med en beholderkapacitet, der kræver identifikation (op til 500 liter), energiklasse B. For udvalgte beholdertyper er det også muligt at vælge mellem energiklasse A eller B. Beholdere i klasse A er termisk isolerede med et ekstra vakuumpanel, som reducerer varmetabet og dermed energiomkostningerne.

Varmeanlæg med Viessmann Vitocal 350-G og Vitocal 300-G bufferbeholder til opvarmningsvand

Viessmann Vitocell-flasker til lokale myndigheder og erhvervsvirksomheder

Med Vitocell-produktserien får du den helt rigtige varmtvandsbeholder til kommunale og erhvervsmæssige krav. Vælg en varmtvandsbeholder fra vores omfattende produktprogram, der passer til anvendelses- og installationsmulighederne. Viessmann varmtvandsbeholdere til brug i kommunale lokaler er alsidige i varmeanlæg med mange varmeproducenter og varmeforbrugere takket være flere fremløbs- og returtilslutninger samt ekstra tilslutninger til testpunkter. Flere varmtvandsbeholdere (Vitocell 100-V) kan kombineres via manifolder til flaskebatterier til større varmtvandsbehov.